Güncellemeler
1 yıl
HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM ASETON İLE SİLDİM DİĞER ARACIN RENGİ ÇIKTI SADECE ÇOK MİNİK BELLİ OLMAYAN SIYRIK TARZI ŞEYLER VAR ONLARI DA HALLEDERİM. SORUN ÇÖZÜLDÜ.👍🏻👍🏻
abimin arabasını emanet almıştım ama yanlışlıkla çok az başka bir arabaya sürttüm ve o arabanın boyası geçti. O kadar kötü değil ama daha haberi yok napıcam yardım edin😁🤣
W47 ile silmeye çalıştım biraz ama hafif olan yerleri bezle tırnaklayarak çıkardım biraz gerisini çıkaramadım biraz da denemeye korktum açıkçası. Birde yakın zamanda güneş yanıkları için tüm arabayı cilalatmıştı sanırım. görseldeki gibi. SİLDİKTEN SONRA TEKRAR ÇEKMEYİ UNUTMUŞUM.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
boyanması gerek aracın
pamuk ve sentetik tiner - tiner bulamazsa aseton da olur. sende derin izler var kaportacıya gitsen daha temiz olur kaporda ya da oto yıkımada oto pastası ve maskina ile daha kolay olur
kaça olur bu işlem işsizim abi ya, asetonla deneyeyim yine de ama
Oto yıkamacı gidin. rica edin onlarda makina ve pasta vardır en ucuz onlar yapar. kaportacı çok ister.
senin izler çok büyük ve derin aseton veya sentetik tier tam temizllemibilir
teşekkürler
abi asetonla sildim renkler çıktı, sadece çok az bir sıyrıkımsı şeyler kaldı onları da fark etmez muhtemelen🤣
Geçmiş olsun sevimdim senin adına
sıyrıklı şeyler pasta cila ile gider
o siyahların çoğu tanponun plastiği boyan soyulmuş yani karşı tarafın boyası değil boyanması lazım tanponun geçmiş olsun abine anahtarı fırlat kaç
Bu kısım araç boyası değil. Bi alt kat sizin aracın boyası. O yüzden boyanması gerek.
aslında silince mavi mavi diğer aracın boyası gibiydi yüzeyde ama anlamam bu işlerden
Yok bu kalan aracın boyası değil.
abi asetonla sildim renkler çıktı, sadece çok az bir sıyrıkımsı şeyler kaldı onları da fark etmez muhtemelen🤣 göze batmıyor sonra yaptırırım orayı
Aseton iş goruru o tona yakın tırnak boyası sur adı ne diyorlar bilmiyorum makyaj malzemelerini bilmem ama ondanda sürüp kapatabilirsin 😇😁
Söyleme eve git abin arabayı almaya geldiğinde aa vurmuşlar de sonra Sana yükselecek uzulucen ne gerek var dediğimi yap
Diğer araş sahibine durumu bildirdin mi yoksa olay yerinden kaçtın mı
Kaçmış
@kafkass31 Kaçtıysa ırızzbı çocuğudur
Hızlı sürsün belli olmaz
Aşık oldum galiba
Aman dikkat
Allah sahibine bağışlasın ne diyelim anca bunu demekle kalırız zaten
Teşekkür ederimm
Ben teşekkür ederim niye ediyorsam onuda bilemedim şu an
Kötü görünüyor ama hallettiysen güzel
nazarlık bırak
Cok az diyor hahahahs
Arabanın ebesi ağlamış bu ne kız
Boya şart
hadi ya of
Boya yapılması lazım
ayy abi hayır ya😅 ikimizde işsiziz şu an yok mu daha ucuz bir yolu
Maalesef böyle kullanacak o zaman
bazi yerler derine inmiş boya gerektirir
Cok az mi hhaahhaah
Tinerle
Tiner dök nsnsjdjf
komple arabayı yakmak iyi fikirmiş evet ama hallettim🤣🤣
Nasil hallettin reis nzjzjxjx
asetonla sildim boyalar çıktı fhdjdhdj birde çok küçük çizikler kaldı onları da fark etmezler zaten yaptırırım sonra
Araba kiralık mi pederin mi znnzzjjd
Aha zopayi yidin
Allah korusun
😄😄😄