AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
Evet
Teşekkürler
Evet
Pekala neden sence
Vardır
Yoktur
Motoru olan erkegi tercih ediyorum
Ben ikisini de seviyorum ikiside ayrı güzel taşıt
Öyle ama illada motora bakmam ya da arabaya seviyosam bi önemi yok
Emin ol ki önemi var kızlar için karakter de önemli ama bunada bakılıyor
Ben bakmiyorum ama sevgilimle ilk tanistigimizda hic biseyi yoktu Şu an motor aldı tabi motor almasi cok hosuma gitti ama ben onu hic biseyi olmadan sevmiştim yani her kiz icin ayni degil bu
Tabiki değil ama senin durumun artık yok gibi bişi
Evet maalesef öyle cogu kiz zaten bakar dedigin gibi biraz bulmak zor bakmayan
Evlencrk kız yok valla ahahahs
hayır
Neden
kazandırdığı bişi yok arabayı alsa benzini bakımı her şeyi masraf o arabayı kullanamazsın bile ekstra araba kazalarından bahsetmiyorum bile
Tamamda kaza otobüste de metrodada denk gelebilir masrafsızda bişi olmaz ev de elektrik susuz yaşayabilir misin mesela
arabanın masrafı toplu taşımaya göre daha fazla
Rahatlık konfor istediğin zaman istediğin yere gitmekte öyle otobüs gitcegin yere bırakmaz durağa bırakır acil işin hastane işin olur biner gidersin
taksi var o zaman
ya da ambulansı ararsın
Yoktur
#Hükümdar
Tabiki,
Peki nedenn
Bu ekonomik sıkıntı çekmediğiniz anlamına gelmiyor tabi ama tutumlu, darlık yaşasa da çözüm arayan biriymişsiniz gibi düşünürüm, erkeğin kadrolu çalışması da toplum da avantaj sayılıyor veya taşınır taşınmaz bi mal varlığı, sizin şartlarla mücadele ettiğinizi düşünürüm
Vayy çok erdemli sözler takdir ettim
Estağfirullah ☺️
Yok burdaki kişiler güzel şeyler yazınca şok geçiyorum da 😂
Site de kaliteli insanlar da var ben tanıdıkça siz gibi şok geçirdim hahhs
Demek ki umutsuzluk etmemek lazım
Var.
Sence neden artıları eksileri
Benim bir arkadaşım var. Yalınayak mı dolanacağım araba lazım der ve araban olursa bazı kızlar istemese bile gelirler yanına takılmaya en büyük avantaj. bu avantaj hani kız olsun da isterse kullansın beni diyenler için ideal. kısacası takılmayan bir erkek için avantaj. dezavantajı da hassas biri isen bu kuz beni arabam var diye kullanıyor diye depresif şeyler yaşarsın. bir dezavantajda maliyeti işte arabanın.
Anladım hocam sagol
Aslında vardır 3 puan
Pekala neden ayrıca Tofaş ya da BMW olmasına bakılıyor mu önceden evet ama sanırım artık buna bile bakilmamaya başlandı ekonomi sonrası
Biraz gücü temsil ettiği için eril enerji sağlıyor erkekte çekici tabi tek başına yetersiz ama sevmediğin kişiyse karşındaki kaliteli zaman geçirmiyorsan isterse dünya kadar Zengin olsun arabaları olsun
Evet güzel bir açıklamaydi güzel cevaplar beklemiyordum şaşırdım teşekkürler
arabasiz zor oluyor
Bu nasıl soru tabikide vardır
Benim arabam banada sevdiğimde yeter
Evet kalabalık olur
ne artisti
Evet iydur
Araba +1 dir Her zaman
Evett
Vardir
Benim için yok
vardir
Eveeewwt
Evet
Benim için bile var öyle düşün
illaki vardır
tabi ki var
Hayır
Araba alamak bu kadar zor mu yani?
Önemi yok
vardır tabiki
Ooo hemde nasıl nsbdb
Evet var
Samimi cevabın için sağol peki neden
Sırf arabası var diye çekici gelmiyor ama çekici bulduğum birinin durumu mesleği iyiyse daha geleceğe yönelik düşünüyorum
24 yaşlarından sonra evet kızlarda bu durum başlıyor meslek olsun durumu olsun
Evet evlilik yaşı geliyor çünkü
Yani evlilik yaşından önce günümüz kızları birçok şeyi yapıp efendi ve zengin istiyor neden evlensin ki
Günümüz erkekleri de her şeyi yapıp evlenmek istiyor evlendiği kişiyi iyi seçsin düzgün biri isteyen biri de
Bunu erkek olduğum için söylemiyorum fakat oranlar aynı mi bir erkek öyleyse 3 kız öyle Instagram'dan vesairden açık fotoğraf ile paralı erkek düşürmeye çalışan kızları çok gördüm
Öyle olmayan kızları bulun
Ayrıca o kızlara yazan onlarca yüzlerce erkek oluyor kim bilir kaç kişiye yazıyorlar
Yok ki samanlıkta iğne aramak gibi
Onlarda abazan hergun eli seyinde tayfa
Olumlu düşün herkesin böyle olduğunu düşünürsen ve böyle biriyle karşılaşacağını düşünürsen gerçekten de öyle biriyle karşılaşırsın
Hayır böyle insanlar olduğunu biliyorum bana denk gelmez 😂 kör talih hesabı
Bilinçaltın etkileniyor
Nasıl yani biraz açıklar mısın
Söylediklerin biraz da kaderini belirliyor olumlu şeyler düşünmeye çalış
Hmm bilimsel bişi mi bu yoksa bu 777 gibi bişi mi 😂
Psikolojik bir gerçek 777 hakkında fikrim yok
Valla hep negatif düşünüyorum şeyi duymuştum ama birşeyi sürekli hayal edersen ya da yazarsan beynin ona inanirmis
Evet ona bilinçaltı diyorlar bilinçli zihnini iyi şeyler olmaya ikna etmeye çalış
Tamam o zaman bana şunu açıkla edepli ahlaklı biri gelsin karşıma dedikçe neden saçma sapan tersi geliyor cidden merak ettim
Farkında olmadan kendink buna inandırmis olabilirsin
İnsanlardan sürekli darbe yiyecegime inanmam bile buna sebep mi olur
İnsan zihni çelişkiyi sevmez kendini neye ikna edersen bilinçaltın onu gerçekleştikirmeye çalışır
Psikolog musun
Psikoloji 3. Sınıfım
Bu kadar bilgilisin şaşırmadım
Aslında okuduklarım daha çok bilgilendiriyor mesela yakın zamanda bilinçaltının gücü diye bir kitap okudum artık kimseye nefret gibi duygular beslememeye çalışıyorum çünkü bu düşünceler insana zarar veriyor
Adı tanıdık geliyor , nerelisin bu arada merak ettim
İslartaliyim
Isparta*
Memnun oldum
Peki sen nerelisin
İstanbul'da yaşıyorum ben unyeliyim aslen
Bende memnun oldum
yakışıklı ve karakteri iyiyse evet
Arabasız erkeği yanlız annesi sever
o sirada "yalnız" yerine yanlız yazan max tc kızı şaşırtmadı..
Kendal sen bir kralice womensın
teşekkür ederiimm☺️
Ama kusura bakma bunların yüzünden hicbir kıza yardımcı olmayacağım senin gibilerde arada kayniyor
haklisin hak veriyorum bu Ülkede fatmanın tribi bile Madonna olmuş ://
en azindan dürüstsün 🤧
@kendalliste_ adam geldi adam adam
😃 araba değilde sevecek yürek olmalı insanda araba olsa kaç yazar insan olmadiktan sonra isterse galerisi olsun boş
Ben hep dürüstümde sen işi özetlemişsin
galerisi olupta hayirsiz şerefsiz olacagina mal varligi olmasin ama adam olsun daha çok şey katar insana
Rospulara araba lazım et parcaları oldukları için
tabii bizim tc kizlari erkegi kredi karti atm gibi görmekten vazgecmiyor sonra da evlenince vay efendim niye bosaniyoruz hayati toz pembe goruyorlar tahamülnyok kimsede
oysa ki huzur saglik mutluluk paradan araba evden cok daha onemli ama böyle kizlarida bazı erkekler sevmez cepte görür :|
Senin gibi biri için cabalardım ama bu rospular için asla cabalamam
Kullanıp atıyorlar bunları zaten zenginlerin zevk torbalari bunlar
insan olgunlaştikca maneviyata önem veriyor kısaca, bi laf vardir güzelliğine güvenme bir sivilce yeter malına güvenme bir kivilcim yeter..
Selametle✌🏻
Sende dostum seni tanımak güzeldi kendini bozma sakın
21 yildir boyleydim merak etme hayatta çok acı keder cektim en iyi ben bilirim maneviyatin degerini
Evlenmek istesem peşinde koşardım da kızlardan soğudum ama iyi kızsın değerini bilen cıkar kankam inş
tesekkur ederim ama bende artik ilişkilerden soğudum sevmek sevilmek artik sevginin adi sevişmek aşkın adı zina olmuş herkes menfaat peşinde biz anca ömer ezele dönüşen hayatimizda bi eyşana yer veren ezel oluruz..
Kızım sen ne yaşadında böyle olgunluğa eriştin
sevdik sevilmedik uzun hikaye hayatta aşktan daha buyuk dertler var her şey aşk degil ama üzüle üzüle..
boş ver hangimiz sevmedik cılgınlar gibi dem baba dem baba
haklisin ama insanin başina aşktan cok sevgisizlik geliyor ya da ne bileyim bazi seyleri erken yaşamak kendinden buyuklerle dost olmak falan insani buyutuyor hayata erken atildim
Benim gibisin o zaman arkadaşlarim 50 yaşındaki dayılar benimde bende hayata erken atıldım ailevi durumlar vesaire
sen benim ruh eşim misin bu kadar mi uyar bende teyzelerle ablalarla buyudum falan🤧
Aman aman konu ilerlemesin ben kacayım iyi geceler tatluş rüyalar
sanada😌
@kendalliste_ ne yaptın öyle kıza cevap bile yazmadı aq
Bir o*rospu tarafindan sevilmeyi hic bir erkek istemez. Erkekleri annesi sevsin yeterli 😊
Artısı olsa arabası olanın burada işi ne?
Fikir almak fikir sormanin ülkede normal olduğu ne zaman anlasilcak acep
Yanlış anladın bro araba artı olsa herkesin kolunda 10 kız olur
Yok knk bende sadece herkesin fikrini merak ettim bu da bir fikir
Evet
Önce seni sevsinler sonra arabayı alirsin
Sonradan da olur
Sevcek kız mı kaldı şu devirde
+2 vardır
2si nedir o zaman
Arabanın marka modeli 😁
Tofaş
Arabasi olan erkek güzel kardeşim