1 adım
10 el
100 duygu
1000 parametre
10000 km
Öndedir xd
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kızlara göre baya öndedir xd kızlar bu tür şeyleri havalı bulurlar mesela üniformayı da havalı bulurlar. ya da parayı da havalı bulurlar. motoru varsa bir erkeğin parası da varsa sevgilisiz kalmazlar. ama her kadın aynı değil. böyle şeylerden etkilenmeyen kadınlarda var tabi.
Nir motorsiklet alacam sonrada uçacam xdd iki kol bir bacak kırıklığı ile yola devam xdd
Motosikleti olan erkek benim için farklı bir konumda değildir Sonuçta o motosikleti kendisi için kullanıyor kazasız belasız kullansın gerisi hiç önemli değil Arabası olmuş motosiklet olmuş benim fikrim o kişiye karşı değişmez
Güzel açıklama thenk yui
Onde değildir benim niçin. Arabayla direft yapanlar, kızların ilgisini çekmeķ için köpek gezdiren erkekler gibi ilgi çeken erkek grubuna girerler benim için.
Evet onların hepsi kız düşürme taktigidir ama akıllı kızlar yemez
Aynen
Cevap
4Cevap
Ne adımı önde karizmadır karizma. Motorsiklet erkeği daha yakışıklı gösterir 😁 Eh birazda serseri ruhlu olsun tabi kızlar sever. 😂😂
Serseri ruhuyla kızlar en ln safhada bilet alır konserine bile gider xd
Motorda uçmayı kim sevmez ki 😂😂
Motoru olan yaşadı dertleri bosadi xd
Ben derece vermiyecegim ama o motordan nefret edenler varya motor görünce hepsi el kaldırıyor.
İlk binmek için can atanlar onlar merak etme sen.
Evwt hocam xd
Bu kadınına göre değişiyor, biri severken bir diğeri çekiniyor olabiliyorlar, ama seven kadın bir adım önde tabi, harley davidson fat boy👍🏻
Harley davidson son ilişkiyi yaşatır xd
Benim için önde olmayı bırak eksilerdedir. Sevmiyorum motorsiklet vs tutkusu olan insanları. Bana çekici gelmiyor.
Size nasıl bir erkek çekici gelir
Bu bakışım olmadı hiç benim motorunm olsun istedim son zamanlarda
Şirin bir motor mu buldog köpeği tarzında bir motor mu
Hayır ahaha şundan
www.google.com/search
Vay ağzının tadını biliyorsun xd
Atla mi gezdiren motorla mi kızım karar ver xd
Atladım hadi götür cehenneme rota xd
Yanmaktan korkuyorsan güneşsiz yaşamayı deneyeceksin güneşte yanmayı göze alıyorsan çıra gibi yanacaksın ki cehennem açıldığı zaman sıcaklığını hissetmeyesin
Kızım ne cehennemi cennetlik İnsanız sur cennete xd
Ben bir kez karar veririm iki kez vermem
Erken uyandım genelde erken uyanırım cok nadir geç uyanmisligim olur
Ben sevmiyorum sevmek zorunda değilim.
Özgürsün istediğini sever istediğini sevmezsjn
Önde değildir
Peki geride midir xd
Sen zeka seversin lobcusun sana parasal lob lszjm frontal lob cabası artı temporal lobla dopaninin desteklenir seratoninin coşar. Akıllı kadınsın en doğrusunu istiyorsun
Canim çorba çekti gı napim acıktım xd
Sana bir şey dicem nikin esmerim kapağın esmerim sarışın yaoinca niki de kapağı da sarışınım mi yazacan 🤣
Kanaat getiriyorum vallahi esmersin xd
Sana sarışın diyen renk körüdür kataraktı azmıştır xd
Aslında siteye nik değiştirme hakkı gelmeli. 1 kereye mahsus ya da 100 bin xper karşılığında xd
Ben veririm xd fai alırım xdddddd
Verdim gitti kızımızı xd
Evleniyorum sandım gi öyle yazılır mı kalpten gidecektim xd hayırlı olsunduymuş xd
Kesinlikle öndedir
Yes
İyidir bence.
İyidir iyi
Ben de kursa gidiyorum 🤣
Motorsiklet mi 🤣🤣
Bebeleri arkaya at gez 🤣🤣
Evet a2 ehliyete yazıldım. B var zaten arabaya bebeklerimi atıp geziyorum. Bu da lazım oldu. Buna da yazıldık
Bu sefer enişteyi atar gezersin xd
Haha o olur bak. Birlikte gidiyoruz zaten kursa. Öyle çılgınlık yapalım dedik
Haha sizi gidi hınzırlar iste evlilik budur çılgınlık yapmaktır monotonluktan sıyrılmaktir mutluluklar dilerim
Binin motorsiklet sürün miras tirite xd
Ya ben monotonluğa inanmıyorum 🤣 benim kafa farklı çalışıyor.
Nasıl çalışıyor x
Ya monoton nedir? Be güzel işte düzen iyidir. Çok mu canın sıkıldı çıkın dolaşın azcık. Ne tutturuyorlar monotonluk kötü diye... Anlamıyorum valla.
Monotonluk kötü değil hep aynı şeyleri yapmak kötü mesela diyorsun motorsiklet ehliyetine gidiyoruz bazı ilişkiler var sadece ye iç yat modunds bunlar bir yerden sonra bozuyor ilişkileri
Hayat çoğunlukla öyle geçiyor ama şu var. Eşin kafa dengi değilse, pek çok açıdan sen ni eksik bırakıyor, tamamlamıyorsa, o zaman kaşının üstünde gözün var dersin ne yapsa dokunur. İşin sırrı budur
Elmanın yarısı olamayınca aynanın yarisi olup ayvayı yiyoruz xd
Güzel benzetme 👍
Gerçekler böyle napalm 🙂
Evli misin?
Bekarım
Gönlüne göre çıkar biri umarım. 👍
Çıkmıyor ya arıza çıkıyor hep neyse xd
Acaba neden arıza çekiyorsun? Bakış açını değiştir. Ortamını değiştir.
Cok değer veriyorum hata yapmıyorum mükemmel oluyorum sonrası boktan sonuç o yüzden saldım. Kadınlar farklı canlılar bakış açım ortam değişse bile değişmezler. Hepsi değil ama bana hep değişimi denk geliyor.
Hayat değişik değişik sınavlar hazırlıyor işte. Çeşit çeşit insan var
Bana bu kadar çeşidi yetti
O halde şöyle diyelim, kafa dengi aklıma, ruhuma, tenime ve kalbime uygun hayatımın eşi nerede? Onunla hayatımı birleştirmem için neler mümkün?
Sor bu soruyu... Sal evrene...
Aç kendini... Sadece sor ve bırak. 😄 Bak özellikle bu gece yap... Bu gece güzel bir gece 💙
Nerede olacak kendim xd
Ya sen sor neler mümkün de bakalım sal bi kendini.. Direnme akışa bırak. Sor ve bırak. Düşme peşine. Bak seni nasıl gelip bulacak. Şaşıracaksın. Sonra Şaşkın Omayra dediydi dersin 😄 bu geceyi boş bırakma.
Tamam soracam 🤣
Bu gece o geceymis felan xd
Hı hııımm
Meteor yağmuru var. İzlerken sor. Ben şu an izleyemiyorum. Yoldayız. Eve dönüyoruz. Ama izleyeceğim inşallah eve dönünce. Yarın da sabahın köründe motosiklet kursu var. Ama olsundu.. Omayra bu geceyi kaçırmak istemiyorduuuu
Ben izlerken kafama düşer meteor izlemem xxd
İzle kaçmaz bu forsat enisteyle
Araba kullanıyor.. Fonda terli ve kirli bateri solo döktürüyor... Ooofff diyorum
Fena xd
Bana göre çok iticiler. Bırak 1 adım önde olmayı 1000 adım gerideler
00000000000000000000.000000000000.0000000%1 şans :)
Önde filan değildir motor kullanmak demek ölme kafa tutuyorum demek Buda iyi bir şey değil 🙏🏼
motosikletten nefret ediyom
Çok sıfır
Hepten sıfırcı hoca oldun xd
Öndedir karizma
Yeah
Önde değildir
Arabası olan onde mıdır xx
Karakteri olan öndedir.
Ama o da 2 ye ayrılır iyi karakter mi kötü karakter mi
Kötü karakter kendi çevresine en iyi karakterli kisi de olabilir ama çevreye değildir. Mesela tefeci mesela zengin biri çevresine iyi ama diger insanları küçük görebilen vb
Abi sen niye bu kadar çok düşünüyorsun djxjd
Çünkü ben bir gizli düşünürüm gizli tarikatı gizli amoncu gizli istihbarat ajaniyim düşünmesem plan yapmazsam uyuyamam xd benim düşünmediğim zamanlarda düşünsün diye hindi aldim bizim tavukların yanına xdddd
😧
Düşünmek güzeldir ama güzel düşünmek daha nadidedir hakikat kristalidir düşün taşın biraz aşın der sagopa katmer reis
Makarnayi ben de severim
Az önce salçalı makarna yedim xd
Djxn
%-1 geridedir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?