Motosikletime güveniyorum açıkçası su soğutması falan var, motoruda güzel. Bakımları düzenli yapılıyor falan ama ilk uzun yol deneyimi için fazla bir mesafe mi? Şöyle düşünüyorum da arabada yolcu olarak giderken bile bir süreden sonra yol dayanılacak gibi olmuyor, vurup kafayı yatma isteği geliyor. 😄 Motoru sağa çekip yatamıyoruz öyle her yerde malum. Sürekli mola vererek gitsem, saatte ortalama 80km gitmiş olsam en fazla 14 saat sürecek bir yol. Hafif sıcaklar başladı birde, yola gece 4 gibi çıkarım diye düşünüyorum, erken kalkan erken yol alır. Kafamda deli sorular. Çekilir mi bu yol? 😄
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Senden de normâl bir şey beklenmezdi. Otur oturduğun yerde. Macera mı arıyorsun. 😂
Tehlikeli yahu o kadar yol motorla gidilir mi?02 Yorumla- +1 yıl
Sizi düşünüyoruz beyfendi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
- +1 yıl
Çekilmez bence günes tepeden vurucak.. sıcaklık filan derken bence kısa mesafeler daha mantıklı, komşu şehirlere gitmek gibi
12 Yorumla- +1 yıl
Yani karar senin elbette ama bana sorarsan bu tür maceralarda yeniysen dozunda ve azar azar alman daha yararlı. Bu yol seni sıkabilir ve bir daha böyle bir şey yapmak istemeyebilirsin çevre iline gitmek sana bu yola çıkıp çıkmaman hakkında yol gösterici olacaktir
Arabalar konusunda 578 cevap paylaştı. Uykusuz yola çıkmak tehlikeli olur. Normal uyku ve uyanma saatine göre ayni. duzende kalmani tavsiye ederim.
Ayrıca emin o saat 4 e kadar heyecan yapip doğru düzgün uyuyamazsin bile.00 Yorumlaöncelikle motorun ne kaç CC bunun için ekipmanların uygun mu? eski bir rider olarak senle deneyimlerimi paylaşmak isterim
02 Yorumla- +1 yıl
Ender model bir makine olduğundan dolayı güvenlik sebebiyle model adı paylaşmıyorum. Bir elin parmakları ile gösterilecek kadar az sayıda varlar çünkü. 300cc hacme sahip, sordun diye söylüyorum. 125cc olsa yine uzun yol gider, düşük CC ile uzun yol yapılmaz mottosunu aşın. Zaten motor yönünden sıkıntı yok, özellikle belirttim, kafama takılan husus yorgunluk falan gibi şeyler...
Deneyimin yoksa Uzunyol yapma bence riskli
00 YorumlaKaç cc motor
03 Yorumla- +1 yıl
Uzunyola 600-1000cc motorla çıkılmalı da ben mi bilmiyorum? 😄 Motosiklet yönünden aksi durum olmadıkça sıkıntı çıkmayacağını özellikle belirttim. Aradığım görüş bu değil. İtalyan malı motor, taş gibi zaten. Xmax mesela, uzun yol için en çok kullanılan motosikletlerden birisidir, benim motor xmax'den daha performanslı. Neye göre olmaz dediniz?
- +1 yıl
Fazla tabii
00 Yorumla 500 km yap otelde kal sabah cik yine
00 Yorumla- +1 yıl
Çok bence sıkılırsın
00 Yorumla m
+1 yılÇok fazla
00 Yorumla- +1 yıl
Uzun
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında