Hiç çevirmeye yakalandıniz mi? Ben ilk kez yakalandım pazar günü 😅 daha önce hiç başıma gelmedi bir kere ufledim bıraktım olmadı polis de diyor üfle üfle üfle 🙄 neyse ki 0 promil çıktı 😏

Hiç çevirmeye yakalandıniz mi? Ben ilk kez yakalandım pazar günü 😅 daha önce hiç başıma gelmedi bir kere ufledim bıraktım olmadı polis de diyor üfle üfle üfle 🙄 neyse ki 0 promil çıktı 😏
5 sene önce ailecek Erdek'ten Eskişehir'e dönerken, ilk defa Bozüyük girişinde alkol çevirmesine takıldım. Alkolmetreye üfledim, sıfır çıktı; ama babamın arabasını kullanıyorum diye az daha yırttım! Malum işitme engelliyim ve engelli ehliyetim nedeniyle, babamın veya bir başkasının arabasını kullanmam yasak. Arabanın kendime ait olması şartlı. Arabada babam olmasa bitmiştim!!!
Ehliyete bakmadı mi benim baktı da
Ama araba başkasının sorun olmadi mı babanin değil mi
Cevap
42Cevap
Yakalanmadım allahtan çünkü nadiren ve az alkol aldığım zaman geçerim direksiyona..
Hayır ben yakalanmadım. ki alkollü iken araç kullanmam zaten
Motor da 1 biraya 6 ay ehliyetimi teslim etmek zorunda kalmıştım.
Motorda alkol sınırlaması 0.20 promil oldugunu orada öğrendim.
Ceza parası değilde 6 ay ehliyet olmadan zor geçti.
Çift ehliyet var birde.
Arabada kullanmadım.
1 kez Antalya
1 kez İngiltere
Antalya da bir şekilde yırttım.
İngiltere de fena ceza aldım.
Ehliyet 18 ay, para cezası 1200 sterling
once 6 ay
sonra 2 yil
sonra da 5 yil kaptirdim ehliyetimi :))))
yani oldukca cok cevirmeye girdim :)
Alkol çevirmesi değil asayiş aramasına denk geldim arabayı çok ayrıntılı aramışlardı
Allah Allah nede
Dışarıda alkol içince (alınca poşette oluyor) asla araç kullanmam taksi ile dönerim ve ertesi gün ofise gelir aracım
Alkolle pek aram yok. Ortamında içerim. Onda da çevirme bile olsa yüksek promil alkol çıkmaz zaten. Ayrıca arabam yok ki çevirmeye yakalanayım.
Evet çok. Araba kullanacaksam asla içmem. Evimde içerim, evime davet ederim. Ya da içkisiz takılırız.
Ben alkol içmiyorum ki öyle bir yakalanma sorunum yok ki.
Sayısını ben unuttum ve hepsinde alkollüydüm ama düşük çıktı 🤣🤣🤣 özel yöntemimiz var
Yakalandım ben şofördüm yanımdaki arkadaş alkol alıyordu bir şey demediler geçtim
Hiç alkol almadığım için memur beyler bakınca yüzüme anliyorlar
motorcu olarak çevirmelerin %90 nında durduruyorlar neyseki alkol ve eksik yok kafam rahat
Ehliyetim olmadığından yakalanmadım ancak alkollü olsam kesin yakalanırım
Ben araba sürmesini bile bilmem sen böyle erkeği ezik görür musun araba kullanmasını bilmeyen beş parasız adami
Herkesin arabası olmak zorunda değil alamamış olabilir neden göreyim benim arabam var ama sosyal bir tip değilim yani sadece arabam var
Teşekkür ederim öyle görmediğiniz icin
ben hic alkol kullanmıyom ki aile feryatları alkolden ehliyetleri kaptırdı 2 side :D hrtsjrstjstr
Alkollüyken radara yakalandım, cezama hiç itiraz etmeden, yoluma baktım
Hayır alkol ile pek aram yok
Alkol tüketmiyorum ki
Akol kullanmıyorum öyle bir sıkıntım yok
haftada bir çevirirler
Hayır zaten alkol de içmem
Ben hıc alkol içmedim
Çevirme görünce yolu değiştiriyorum
İçmiyon mu alkol
0 değildir o da sana 0 demiştir 😅
Alkol kullanmıyorum 🙃🙃
Evet bi kaç kere konteole girdim ama 0 hep
Hiç yakalanmadım.
Hiç üflemedim
Evet 6 aylıgına kaptırdım
Araç yok, o nedenle hayır
Tarla yolundan gidiyorum alkol alinca
Evet çok ama çünkü alkol 🍷 kullanıyorum
Ben hiç kullanmam İstanbul'dan tekirdağa gittik o sıra çevirme vardı tekirdagla alakalı heralde jdjdj
Hatta adama dedim ki içime mi cekcem ufleyecek mıyim 😅
Bilmiyorum ki aleti ilk kez denk geldi ben Ankara 'dan gitmiştim bir de geceye kaldık normalde gece kullanmam araç gündüz kullanırım o yüzden hiç denk gelmedi
Yoo zatrn kulkanmadigim için sorun yok
Yakalandım
Arabam yok yakalanmadım.
Hayir
Yok.
Yakalanmadim
Yakalanmadım
Hayır
Hayır
Hayır
Hayır
Hayir