Günaydın. Aracım yok henüz ama olsaydı mutlaka kontrol ederdim sürekli. çünkü bazen kedi veya köpek yavruları girebiliyor aracın altına. çünkü bazen korunmak için bazen de soğuk olduğu için.. bu yazıyı yazan kişi de oldukça düşünceliymiş tebrik ediyorum böyle insanların olduğunu görmek güzel. keyifli günler.. 💫🥂
Bizimkiler araba, motor sesini duydukları anda kaçıyorlar ama ilk 5-6 aya kadar hep baktım arabanın altına, hatta miniklerken araç altlarından, egzoz kenarlarından çok çıkartıp kurtardığımda oldu, bu konuda şahit olduğum hatta bir olay yüzünden karakolluk olduğum bir mevzuya da karıştım, ama sonu ne oldu cansız bir köpek, o günü hiç unutamam, sende çok haklı bir soru sormuşsun, teşekkür ederim👍🏻
Arabama binmeden önce FBI gibi incelerim arabayı sağına soluna iyice bakarım Ama kışın kedilerden çok çekiyorum Niemi? cunki motora giriyorlar ve araba çalışmadan asla motorun içinde olduğunu bilemiyosunuz? yani kis6benimnicin coook zor Keşke kedic3 bilseydim kedilere wtabakarin motorundan uzak durun derdim
Kapının önünde çok kedi var. Arabanın etrafındaysalar kontrol ediyorum mutlaka. Geçen sabah kontrol ettim, motorun üstünde kedi yatıyordu. Bu sıcakta değişik yani, kontrol etmesem yandık
Ah o kediler her yerdeler, ama kimse önlem almıyor, arabanın motorunun üstünde uyumuş sonrdn farkettim araç üretirken bunu niye düşünmezler, kaputa tıklatarak en azından kontrol edilmeli
Aracı çalıştırdığınızda eğer bir canlı varsa zaten parçalanmış olur, bu hareketinizden kaçının hep varmış gibi aracın bazı yerlerine vurarak onu ürkütmeyi deneyin