Sadece akaryakıt değil ek motorlu taşıtlar vergisi, bakım maliyeti derken araba sahibi olmak baya maliyetli oldu. Satmak mantıklı mı sizce?

#büyükyorumcu
Sadece akaryakıt değil ek motorlu taşıtlar vergisi, bakım maliyeti derken araba sahibi olmak baya maliyetli oldu. Satmak mantıklı mı sizce?

#büyükyorumcu
Daha kötü olur biliyorum akaryakıt fiyatları abartı yükseldi vicdansız hükümet Hadsizce vergileri yükseltiyor ama araba olmadan uzak yere gitmek eziyet otobüs taksi yine para
Cevap
14Cevap
Satmak zarar ettirmez, modeli, arabanın genel durumu vs önemli. Mühim olan başka araç alıp almayacağınız zira kısa vadede zamlanıyor her şey..
Bence mantıklı olabilir. sizin kararınızdır.
Ama şuda var, satarsan bi daha hiç araba alamayabilirsin çünkü fiyatlar sürekli artıyo, sıfır 3.20 olmuş 3 milyon nerdeyse, ben 2011 de 3.16 aldım 70bine düşün, şu anda benimki bile 750-800 bin ediyo
Satarsan pisman olursun onun yerine garaja bir yere çek dursun güvenli bir yere koy sonra bulamazsin
Hayır satmak mantıklı değil şuanda malı olan şanslı ne olursa olsun TL de durması paranın çok sıkıntı
Hayır satmamalısın. Aynı şekilde araba fiyatları da çok hızlı artıyor, pişman olursan sattığın aracın aynından bir daha geri alamazsın
Gün geçtikçe arabaların da değeri artıyor. Derhal garaja çekin arabayı bence 🤔
Bir daha yenisini almak istesen zor alırsın yalnız. Yine de sen bilirsin.
Yerine yenisini almanız çok zorlaşacaktır. Satmanızı tavsiye etmem, oto ticareti yapmıyorsanız eğer.
Sen doktor değil misin? Maaşınla nasıl giderleri karşılayamıyorsun? Hem satarsan bir daha alamazsın ki
Mal satılmaz bence bu devirde çünkü geri almaya kalksan imkansız
satacağınız araç ne ona göre bir öneride bulunacağım?
Satarsan bir daha alamazsn
Sen alma zaten 🤣
🤣😂
Benimki yatiyo garajda motor biniyorum
Ben yeni sattım. Masraftan başka bir şey değil
Doğru değil satmayın bir daha geri alamazsiniz
Alma sansın varsa bir daha düşün hep yükseliyor
mantıklı değil tasarruf yapabilirsin
Yerine yenisini alman biraz zor olur ama.
Mantıklı
sat gitsin
Sat dolar yap
Bence mantıklı
Mantıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?