Arabalar Motorsiklet alacağım şu iki model arasında kaldım sizce hangisini alayım…? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Revival 50’miYoksa Hayabusa 1340 mı? Sizce hangisi mi alayım karar veremedim bir türlü… Motorsiklet alacağım şu iki model arasında kaldım sizce hangisini alayım…? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Arabalar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayabusa alttaki görsel. Biri scooter tarzında diğeri daha iyi. Tabi tecrübe ve kişinin tercihi önemli. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sende mi motorcusun? HeartofFire +1 yıl Motosiklet severim ve ehliyetsiz kullandım bir dönem.. Sırf adrenalin duygusuna olan tutkumdan dolayı.. Şimdilerde otomobil daha fazla tercihim.. Soran +1 yıl Güvenli diye değil mi heralde o zaman daha genç dönemlerindi
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kardeş ikisi arasında çok fark var o nasıl arada kalmak 😃 1 3 Yorumla hepimizbirvedia +1 yıl Şey, evet ya. 😄🤭 Yorumla Soran +1 yıl İşte düşünüyorum şehir dışında ki yazlığa 10 saatte geze geze mi gideyim yoksa sadece yoluma bakayım 2 saatte ışınlanayım mı? Yorumla Hakan02256 +1 yıl Harbiden ya deveyle karınca arasında kalmış arkadaş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayabusa alttaki görsel. Biri scooter tarzında diğeri daha iyi. Tabi tecrübe ve kişinin tercihi önemli.
Sende mi motorcusun?
Motosiklet severim ve ehliyetsiz kullandım bir dönem.. Sırf adrenalin duygusuna olan tutkumdan dolayı.. Şimdilerde otomobil daha fazla tercihim..
Güvenli diye değil mi heralde o zaman daha genç dönemlerindi
Kardeş ikisi arasında çok fark var o nasıl arada kalmak 😃
Şey, evet ya. 😄🤭
İşte düşünüyorum şehir dışında ki yazlığa 10 saatte geze geze mi gideyim yoksa sadece yoluma bakayım 2 saatte ışınlanayım mı?
Harbiden ya deveyle karınca arasında kalmış arkadaş
Yukardakinin tarzı daha iyi rahatlar