Arabalar Motor arızası işareti böyle mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Yolda giderken böyle uyarı aldım hiçbir şey yokken ne demek bu motor arızası falan mı? Motor arızası işareti böyle mi? Cevapla Fal Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl servise uğraman lazım. arıza anlamına gelmez. uyarıdır 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 373 cevap paylaştı. 10 bin bakımı gelmiş olabilir km gösteriyor çünkü ekranda 0 1 Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Araba çalışır duruma getir birde öyle resmi çek Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 461 cevap paylaştı. servi istiyo bakım istiyo bi 5 bin tl falan sıkışmış motora :) 0 0 Yorumla
man-ın-love Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Servis airbag hararet tüm lambalar yanıyor aracın kontak açık çalışmaya hazır durumdaki hali mi bu 1 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cihaza bağlattırın orada veren arızalara bakın ve en son bakım km si nedir ona da baktırın. 0 0 Yorumla
BeniBöʎleBil Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aracın yolda gitmediğini gösteriyor. Zaten servise de gitmen gerekiyormuş. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Soldaki yagdanlik diyorsan motor yağmalama yapmıyor demek sağa çekip istop edin kilitleyebilirsiniz motoru 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ortadaki ise bakım yaptır diyor sanırım Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl bakımları yapılmışmı servise göster arıza var 0 0 Yorumla
Jakobenman Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Arabayı çalıştır hangisi sönecek bakalım 0 0 Yorumla
Rakıtürküdeniz Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Para yemek istiyor😅😅 servise götür 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Arabalar konusunda 487 cevap paylaştı. Bakım zamanı gelmiş yaklaşıyor daha doğrusu ondan 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Baktım zamanın gelmiş paralara elveda de 😂😂 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Arabalar konusunda 322 cevap paylaştı. bakım zamanı gelmiş 0 0 Yorumla
BirKiloNamus5 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Araba nedir? 0 5 Yorumla BirKiloNamus5 +1 yıl Bu arada konum görüyor gizleseydin keşke😅😅 Yorumla Soran +1 yıl onu neden gizleyeyim ki Yorumla BirKiloNamus5 +1 yıl Ya hani belki Mersinde olduğunu kimse görmesin diye Yorumla BirKiloNamus5 +1 yıl Ben de merkezde oturuyorum Yorumla BirKiloNamus5 +1 yıl Son durum nedir Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 404 cevap paylaştı. Evet solda yanıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Servise götürmeniz daha uygun
servise uğraman lazım. arıza anlamına gelmez. uyarıdır
10 bin bakımı gelmiş olabilir km gösteriyor çünkü ekranda
Araba çalışır duruma getir birde öyle resmi çek
servi istiyo bakım istiyo bi 5 bin tl falan sıkışmış motora :)
Servis airbag hararet tüm lambalar yanıyor aracın kontak açık çalışmaya hazır durumdaki hali mi bu
Cihaza bağlattırın orada veren arızalara bakın ve en son bakım km si nedir ona da baktırın.
Aracın yolda gitmediğini gösteriyor. Zaten servise de gitmen gerekiyormuş.
Soldaki yagdanlik diyorsan motor yağmalama yapmıyor demek sağa çekip istop edin kilitleyebilirsiniz motoru
Ortadaki ise bakım yaptır diyor sanırım
bakımları yapılmışmı servise göster arıza var
Service yazısı bakım vakti gelmiş
Arabayı çalıştır hangisi sönecek bakalım
şu an kontak kapalı ama
Para yemek istiyor😅😅 servise götür
Bakım zamanı gelmiş yaklaşıyor daha doğrusu ondan
Yağ bakım zamanı gelmiş uyarıyor
Baktım zamanın gelmiş paralara elveda de 😂😂
bakıma girmesi gerekşyor
bakım zamanı gelmiş
Araba nedir?