Hiç otostop çektinizmi? İlginç bi otostop anınız var mı?
Otostop çekerken daha çok hangi tarz araçları tercih ediyosunuz?
Hiç otostop çektinizmi? İlginç bi otostop anınız var mı?
Otostop çekerken daha çok hangi tarz araçları tercih ediyosunuz?
Evet otoyolda kaldık hiçbir araç bulamıyoruz. İki kız otoyoldan yürüyorduk inat ettik otostop çekmemeye en son tırlar korna çalınca otostop çekmek zorunda kaldık. Adamın teki durdu önde iki kişi tam yolun ortasında durdular koştuk yanlarına bekliyoruz ki bizi alacaklar. Bu dangalaklar arka koltukta su bidonu olduğunu unutup durmuşlar biz sorunca kızlar kusura bakmayın arkada bidon vardı unuttuk demişlerdi 😑
Bidonları size tercih ettiler yani :D ben olsam salardım bidonları
2 km sonra onların aklına anca gelmiştir bence. O anki pişmanlık hisleri :D
çekmedim. ama zorda kalsaydım duruma göre denerdim belki de. çünkü bazen insan yolda kalabiliyor. Otostop çekmek, bazı insanlar için seyahat etmek veya taşıma maliyetlerini düşürmek için yaygın bir yöntem olabilir. Ancak, otostop çekmekle ilgili bazı riskler ve güvenlik endişeleri de bulunmaktadır. Bu nedenle, otostop çekmek normal olarak kabul edilebilir, ancak bazı önlemler almanız ve dikkatli olmanız önemlidir.
Ben araç sürücüsüyüm ama yaya olarak düşünün en güvenlisi kamyon ve tır şöferleri diye düşünüyorum binek araçtansa
Cevap
4Cevap
Yaklaşık 6-7 gün önce araç seçmedim amaç sadece gitmek istediğim yere ulaşmaktı çok zor oldu ama sonunda birini durdurmayı başardım :D
araç durulamayacık biryerdir heralde o kadar zor olmasa gerek. Özelikle okul çevrelerinden çok binen oluyor
özelden yazdıydım niye cevap vermedin :D
Hayatta çekmem. Tecavüzcüsü var, çivici katili var.
5 10 tane vardır en komigi gece 2de teksas gibi yerde mahsur kalmıştım
bi kere otostop çekerken birisi beni almıştı biz gidiyoz yavaş yavaş bi kadın gördüm ama transmış önde penisi var penisi çıkarmış işiyo ama çok garip gelmişti
Herhangi bir soruda yanlışlıkla takip ettim takip atıp durma
çoook. otobus parası vermedim 2-3 yıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?