Ben iki kere ve halen cin gibi yaşıyorum.1. si motor kazası
2. si araba.
Siz?
Ben iki kere ve halen cin gibi yaşıyorum.1. si motor kazası
2. si araba.
Siz?

Abimin eski arabasıyla fazla yaptım. Görselde kullandığım fotoğraf en kötüsü
🙄geçmiş olsun
2 araba bir bisiklet kazası yaptım. (Bisiklet kazasının fotoğrafı yok, o da 2007'de oldu)

2017'de ailecek köye giderken, arabamızın virajda savrulması yüzünden bariyere vurdum. Sol üst köşe çarptığım nokta.

2022'de tramvay geçen kavşakta soldan gelen siyah Toyota ile kafa kafaya çarpıştık. (Aracım gri Clio)
@everkeğii Ben suçlu çıktım. Dar açıdan dönüş yaptığımdan dolayı, karşı tarafın yoluna girdiğimi tespit etmişler. 10 metre ötedeki katener direğinden dönmem gerekmiş; ama oranın konumunun ters olmasından dolayı dönüşlerde araçların sol arka çamurluklarının veya kapılarının sürtme riski var. Koca kamyonun zor döndüğü noktada yani. Belediye de eğri büğrü tramvay yolu çekmiş, en olmadık saçma yere yapmış. Oysa bölgeden çok sayıda otobüs dolmuş geçiyor.
@everkeğii Arabamın kaskosu yok, karşı tarafın var mı bilmiyorum; ama sigortamdan 17 bin tl karşı tarafa karşılanmış. Aracımın 9 bine yakın masrafı oldu. Arabam düşük modelli ki kaskoyu niye yaptırayım?
Cevap
15Cevap
yapmadım
3 kez kaza yaptım
2 kere araba pelte çıkardım
1 kerede ağır hasar aldı araba.
Ama hâlâ yaşıyorum ölmek bile nasip işi
4 kere kaza yaptım 2 sinde bana vurdular diğer ikisinde ben vurdum
Sağolasın
Çok kez yaptım hem motor kazası hem araba kazası bebeğim
Sen bu yaşta bu ekonomide nasıl bir araç sahibi olabildin
0 desem kimse inanmaz …. 🍀😎 mükemmelim ya😂
12 senedir araba sürüyorum 1 defa kaza yaptım Allah göstermesin
6 sene aktif sürüyordum 2 ay önce sattım arabayı sadece bir kere ışıklarda öndekine hafif dokundum o kadar
4 kazam var birisinde 33 gün yoğun bakımda kaldım
19 yaşına göre maşallah hızlısın
Bir daha maşallah, ne ararsan var sende.
Sende sağol tatlış 🌹
Kaza yapmadim henuz daha arabam yok
2 kez araba ile
2 defa araba kazası
2 araba
Yapmadımm.
2 kere oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?