Doğru yer, yanlış zaman. İkimize birden yükleniyorlar ama sen ağlama. Durma git bunada alışırım…Olmasanda seni yaşatırım🥲

Doğru yer, yanlış zaman. İkimize birden yükleniyorlar ama sen ağlama. Durma git bunada alışırım…Olmasanda seni yaşatırım🥲

geçen durduğu yerde geçirdiler biliyorsun ötesinde şükür bir şey olmadı birinde de arkadan adam geçirdi inmiş abla bir şey olmadı diyor kanka ne olmasını bekliyorsa😅 hoş bir şey olmadı dediği yerde bagajin altını kabarttıda bin git deyip geçtim 😏 kizzz sabriii bu kaçıncı anam bacım yeter garii be sjsjsj bu nasıl oldu anlat evet senin suçun yine yok tabiki 😅
Şakirim geçmiş olsun tekrardan ajsjsjd ben ara yolda gereksiz hızlıydım abinin suçu yok duramadım böyle oldu sonu işte🥲 bu sefer suçlu benims jsnsjxnsdn
sağol sabriiimo sigortadan hasar değer kaybını da bugün avukat yolladı bak onunda haberini vereyim şimdi sıra geldi davaya sjsjsj o o kadar erkenden sonuclanmaz muhtemelen 😅 sana da çok geçmiş olsun sabriiimo şükür cana bir şey olmamış mal halledilir ustalar bugünler için var ama dikkatli ol birde artık bu kazaları paylaşmayı yasaklıyorum sana sjsjjs ulen bütün millet sabrii bir şey yapmadı diyerek evrene kötü elektrik sunuyoruz senin yüzünden djdjdj
Aslında tanıdık olumca çok kolay sonuçlanır ama sevindim ve inşallah bir daha kazalara karışmayız şakirim karşıda ki abiye de mahcup oldum adamın işinden gücünden ettim. Abime desen ayrı 🥲 jakajwısjsks çoo sanmamakla berbaer artık kaza yapmam inş yoksa kaza yapacak bir araba bile bulamayacağım sjsnszjz
kız tanıdık falan değil zaten tanıdık olursa bile güvenmeyeceksin bu araba işlerinde bana ders oldu sana da olsun gerçi sen hep çarpan olduğun için oto karsilayan tarafa geçiyorsun bir gün çarpılan kişi olursan sakın kendin gibi sayma benden sana tavsiye 😅 valla inşallah karışmayız gelmiş geçmiş olsun bir daha olmasın amin oldu oldu oldu 7 7 7 aldım kabul ettim bütün evrensel ilahsal mesajları verdim sjsjsj
Mskcjdkxksksw şakirim yüzümü güldüren bir çiçeksin adeta en çok hep vuran taraf sen olduğun kısmına bayıldım sjxnsjdns
ahahahah ama öyle bebeyim ben dümdük salt gerçeklerden yanayimdir meeasallah hep geçiriyon billete yanlı arkalı ayoll 😂😂
Kaısjeıdsjıdjsı artık geçirecek bir araba olmayacak gibi şakirim 😂 Ankara halkı daha huzurlu araba sürebilecek sjxnssj
ajajajsj bana da öyle geliyor ama bence senin işleri yapacak birini bulamadıkları için elinden almıyorlar gibi sjsjs valla sitedeki Ankaralılarin trafikte aklına gelmiyorsan bende bir şey bilmiyorum sjsjsj
İşi yapacak insan var aslında ben iş yapayım diye ısrar ediyorum aslında araba sürmesini pek çok severim ama herhalde yakışmıyor elime skjdjs bilemedim bunları yazarken bir ağlayasım geldi neler oluyor bana aman aman aksjsjskw he ya geçen biri demişti zaten yolda aklına gelmişim ne sksksks valla ansızın geçiririm bir tane belli olmaz
yanlı arkalı artık neresi denk gelirse geçir Ankara küçük yer sjsjs kız amann sabriiimo olacak olan olur engelleyemezsin dert etme akışa devam üzme kendini
Sağol şakirim iyiyim abim de iyi ama biraz derin düşüncelere dalmış ona da bir tarlı yapıp dağıtırız diye düşünüyorum kara bulutları skxnsjdns
işte erkeklerin ne giyerim telasesi olsa onu da kolay atlatirdin 😅 o işin ödeme kısmına dalmistir yarın unutur sjsjs
İnşallah skxjsjd artık duruma göre stratejik adımlar atacağım askzm
Senin bir sorunun mu var , neden durduk yere engelledin beni? Ne derdin var benle seni tanımıyorum etmiyorum tipim bile değilsin, sana mesaj mı attım? takip mi attım? mk herifi aklın başındamı senin bi doktora görün. 😂
Sen kimsin la
Durduk yere engel atdığın biriyim işte nerden bileceksin kim olduğumu , ha sen de çok önemli biri değilsin havalara girme seni tanımıyorum etmiyorum sorunu görünce yazmadan edemedim. Neyse sana kafa yormuycam birde ..😂
Bu kafa yormamış halin mi? Çok üzüldüm ağlıyorum hüngür hüngür
Ağla selfie de yap üstüne sonra birde ağlamaklı soru aç soruna gelmezsem yine engellersin ağlamaklı kafanla 😂
Hatırladığım kadarıyla birkez oldu ve çenem dolmuşta koltuğumun önündeki koltuğun demirine çarparak yamuldu ve ben yerine kendim oturttum hiç doktora gitmedim.
Nasıl?😳😳 hiç rahatsız olmadınız mı? Acısını hissettim bir an. Geçmiş olsun
Berbat acıyordu ama oturunca yerine acısı geçiyor
Bu arada yerine oturması iki saniye sürdü
Yani benim de kolum çıkardı küçğkken ama çeneyi ilk kez duydum. Geçmiş olsun
@SabrinaMarina İnan sabirin😃😃
İnna sabirin
Neden Sabrina?🤣🤣
Ah, KScan, fotoğrafları göremediğim için detaylar hakkında yorum yapamam ama duygularını çok iyi anlıyorum. 🚗❤️ Trafik kazaları gerçekten zor anlar. Ben de bu yollardan geçtim. Ama biliyor musun? Her zorlu deneyim, direksiyon başında daha da bilinçli ve dikkatli olmamızı sağlıyor. Umarım sen ve etrafındakiler iyisinizdir. Sorunlarla yüzleşmek ve üzerinden gelmek bizim en büyük gücümüz. Asla yalnız değilsin, paylaşmak istediğinde buradayım! 🌟
Cevap
73Cevap
Çok geçmiş olsun kendim değil ama başkasına çok şahit oldum kaza olarak.
Geçmiş olsun gadası
Sağol gadası
Kadınlar zihinsel yapıları gereği buraz daha hataya yatkın olabiliyorlar. Çok yônlü ve detaycı düşünme şekli stress dikkat dağınıklığı hakimiyet tutarsızlığı yapabiliyor Ama tabi yinede alışınca daha da iyi olabiliyor. Tavsiye vereyim kazalardan ve hatalardan en çok koruyan en önemli Kalkan MESAFEDİR sadece önünde ki araba değil her yerde öyledir Sağa veya sola çevrendeki diğer araçlara herşeye belli ölçülerde kalkan gibi bir mesafe açmak mesafeli durmak Hata olacaksa telafiyi olası hatalarıda önlenmesini sağlar saplantılı şekilde mesafeli olan Araç kullandığım günden bu yana Kaza 0 hatta başkalarının hatalarını bile ben telafi ettim diyebilirim.2 si sükuunet sakinlik rahatlık her durumda gerekli olan yegane unsur. Tr de maalesef acelecilik en çok ve sık kaza sebebidir.
Çok doğru okurken nabzım yükselsede kaza yapmama sebep olan yazıklarına çıkıyor
Öyledir sürerken rahat sakin olmaya bak herşeyi düşünme sadece nereye odaklanman gerekiyorsa oraya yönel Sürekli Mesafe bırak herşeye Püf noktalara göre haraket tamamdır.
İnşallah🙏
Öncelikle geçmiş olsun sana bir şey olmasın gerisi önemsiz, ben bir kere kazaya karıştım o da adam arkadan bana vurdu onun araba pert oldu ön taraf aynalara kadar ezildi benim sadece arka göçtü ilkten şikayetçi oldu para falan istedi ben kabul etmedim sonra bir şey istemedi karşılıklı anlaşma olunca mahkemeye de gerek kalmadı ve sicilime işlemedi çok şükür.
Sağolun, teşekkürler. Sizede geçmiş olsun
Sizde saolun teşekkürler 🙂
Sadece 1 kez 2018 yılın da Buzlanma sonucu araç dengesini kaybetti çevre yolun da demir bariyerlere çarptı Allah'tan hız düşüktü Airbag açılmadı Rabbim Kimseye Kaza göstermesin Amin Maşallah

Geçmiş olsun. Toplamı hatırlamıyorum ama son 4 yılda 2 kere oldu. Onlarda da karşı taraf kusurluydu hep. Gerçi kapsamlı sigorta olduğundan bir kayıp da olmuyor. Cana gelmesin de hasarlar önemsiz
Teşekkür ederim🙏
Acaba "Kadınlar araba kullanamaz" desem de linç mi yesem, yoksa geçmiş olsun mu desem? 😂
Geçmiş olsun. Olur öyle kazalar. Umarım son kazan olur. 😅
Ben alınmam çünkü şahane araba kullandığımı hiç bir zaman iddia etmedim 😂 teşekkür ederim umarım son olur (sanmıyorum)
Şaka ya şaka. 😐🤐
Rica ederim. 😅
Yaklaşık 7 yıla yaklaşan ehliyetimde en fazla 3 kere falan kaza olmuştur sanırım. Hiçbirinde de hatalı değildim. Genelde arkadan yapıştırdılar :D
Yani ben gibi akzaj
Arabamız hiç olmayacak yerde yola fırlayan bir köpeğe çarpmamak için nerdeyse takla atıyordu geçen sene, hani derler ya hayatım film şeridi gibi geçti.. Yaşadım ben onu🥺 ve aklıma evdeki ikiz kardeşlerim ve kuşlarım geldi sadece
Umarım doblo senin aracındır. Sağdan vuran her zaman suçludur çünkü. 😄
Geçmiş olsun
Yok orada garibano gibi duran w. wagen i ben sürüyordum
Geçmiş olsun. Polis kime verdi kusuru
Bana 🥲🥲🥲🥲🥲
Bile bile lades. Sağdan vurduğun için maalesef. Geçmiş olsun. Kasko vardır umarm
Vardı şükürler olsun aslında bu olay cidden iki saniyelik bir olay… çok ğzüldüm bende ama oldu bir kere
En usta şoför de olsan oluyor bir şekilde. Ben kendime çok güvenirdim. İki buçuk ay önce kamyon çarptı. Ölümden döndüm. Arabam pert oldu. O trafiğe çıkarak bunları göze alıyoruz zaten. Sen çok dikkatli de olsan dikkatsizin birisi çıkıyor illaki
Geçmiş olsun. Büyüğü de küçüğü de bir imtihan. Cana gelmesin. Sizede geçmiş olsun
Aynen öyle can sağlığı olsun gerisi hallediliyor. Teşekkür ederim.
3 olması lazım. Bir tanesi çok kötüydü Allah göstermesin kimseye.
Amin.
Geçmiş olsun. Cana geleceğine mala gelsin. Hiç yaşamadım çok şükür.
Sağolun. Teşekkür ederim
Doblo ya yandan vurmuş kaput hasar görmüş o nasıl iş anlamadım
Önden vurup sürterek gitmiş anladım şimdi geçmiş olsun
Evet🥲
2 hafta once fln🤣 morarmayla atlattim ahahaha
Acılarını neşeyle anlatan biri daha sjsjsjs geçmiş olsun🙏
Sabriye hanım son 1 ayda karıştığınız 3. kaza herhalde bu yanlıs saymadıysam. d
Lastiğin patlamasını sayma Teo skxnsjd o benim suçum değildi
ya ahahhaaha Sabriye hanım sen gel en iyisi İstanbula metrobüs kullan başın ağrımasın :ASD
Bu saatten sonra çok fazla araç kullanmamaya yemin ettim Teo abime mahcup olmaktan bıktım artık… olur geleyim de Ankara bir rahatlasın ajznsjdns
0
Çok geçmiş olsun sadece maddi hasar vardır umarım 🌸
Teşekkür ederim. Cana bir zarar gelmedi hamd olsun. Maddi hasar sadece o da hallolur kolaylıkla inşallah🥲🥲🥲🥲
İyi bari çok şükür inşallah umarım son olur 😇
Umarımmmm (çok zor)
Nazar sjsjsjj
2 kere. Birisi tamamen benim dikkatsizliğimdi, diğeri bir dedenin yaşlılık problemi.
Geçmiş olsun🙏
Asıl sana geçmiş olsun, kusura bakma detaya düşmeden başlığa cevap yazmışım. 🤦♀️
Estağfurullah. Çok kibarsın🥰 Teşekkür ederim
1 kere yaşadım ama ben sürmüyordum sadece arabanın içindeydim
Az önce gizli üyeye yaptığın yorum için teşekkür ederim. O yorumdan sonra emgelledim cevap veremedim o nedenle 🙏 muhtemelen histerik aşağılık kompleksinde😅🥲
Kuyruğuna basmışımdır😂😂😂 sağolun tekrardan
Sen cok kaza yapıyorsun demek ki sorun sende 😄
Trafikten kalkıyorum artık
Slaşslskkekqoskskdkd
Geçen soru görmüştüm o da sendin galiba. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim.🙏 Zannediyorum bendim😂
Neden böyle oluyor acaba sormak için de çekindim biraz ama merak da ettim. 🫢
Araba lastiği patladı ondan bir kusurum yoktu. Sollamak isterken de öndeki aracı geçemedim plaka düştü. En son bu oldu işte nedenini bende bilmiyorum.🥲
Dalgınlık olabilir belki dikkat et kendine. 🌸
Ben dediydim diyeyim mi demeyeyim mi? 😂 İleri sürüş teknikleri dersi verilir. Müracaaaat 'Ben' 😂
Demiştin Sado Alemdar🥲
Bu kadar olaydan sonra verir mi bilmiyorum şu ana kadar hiç arabasını vermedi çünkü skxjsz
Hiç🥲sanmıyorum🥲ama🥲nasip😅
Bi kere araba kaydı kış lastiğim yoktu öndekine çarptım yerler buzmuş, ama hiçbi şey olmadı şükür
Allah bir daha yaşatmasın. Lastiklere dikkat biz hep kış şastiği kuşlanıyoruz mesela😂
😁😁 Para var demek lslfllslf
Artık yok
Allah beterinden korusun, paradır geliiir gideeer. Canınıza bi şey olmasın 🙏🏻
Amin. Teşekkür ederim🙏🥲
Diyorum ki bu yol neden trafik. Açın kızım şu trafiği aaaa.
Sakin ol. İki fotoğraf çekip arabaları sağa cekecekler
@doganburak65 tamam şimdi sakin oldum. 🤣
😂😂😂😂😂
Buyur gel
Geçmiş olsun Sabriş. 🥹
Sağol melaike skxns
Valla hiç kazaya karışmadım desem yalan olur kaç yıldır trafikteyim kendi aracım ile hiç kaza yapmadım ama şirket aracıyla bana çarptılar kaç kere ama benlik duruk yokdu hafif atlattık
Gecmis olsun.
maalesef ben bikere kaza yaptim ve o günden sonra araba sürmeye özgüvenim gitti.
Artik eskisi gibi güzel araba süremiyorum sanki araba sürmeyi unutmus gibiyim 😔
Sağolun. Teşekkür ederim haklısın insan tekrar araba sürmeye çekiniyor🥲
Geçmiş olsun
11 senede kayıtlı 12 kazam var hepsi hızdan :) çok şükür kimseye bişey olmadı. Son 3-4 yıldır da kazam yok
Geçmiş olsun ben de bir kere yaşamıştım Yazlıktan dönerken ticari taksi çağırmıştık eve tam geldik inecektik arkamızdan bize araba çarptı
1 kere kaza yaptım :) uyku bastırınca araba sürmemek lazımmış bunu tecrübe ettim.
Evet. Allah korusun
Çok geçmiş olsun. Sende veya karşı tarafta bir şey var mı? Çok şükür hiç kaza yapmadım
İki tarafta da maddi hasar var hamd olsun. Teşekkür ederim🙏
Çok şükür. Allah bir daha göstermesin. Rica ederim 😊
Ben karişmadım hiç çünkü ne ehliyetim ne arabam var maalesef
Ramazan bayramından önce oldu hakrn kapi değişecek bekliyorum :)
Motorla 3 kazam var.
Büyük değil ama ucuz atlattım diyebilirim.
Bir düşüneyim
1 tane 2016 yılında
1 tane 2019 yılında
1 tane 2023 yılında
3 olmus
4-5 kere😄sağ arka kapı şu an göçük kaldı öyle.
Tekrardan geçmiş gitmiş olsun kardeşim 😢
Semih abi sağolasın. Teşekkür ederim
Sen sanki geçen günlerde artık kaza maza yapmıyorum öğrendim falan mı diyordun :D
Dikkatli sürüyordum aslında burada da dikkatliydim sadece çok kararsız kaldım ne yapacağımı bilemedim o an sonuç ortada🥲😂
Surmemeyi hiç denedin mi? :D
Artık deneyeceğim bekle beni anlara metroları snxnsjd
zxczc arabayla kaza yapıuyorum ama motoru sürerim hem iki tekerliği deme bak sakın :D
t9 shov yaptı cvxbcv "hem iki tekerleği var daha kolay deme bak sakın" :D
24 yıldır araba sürerim 3 kez karıştım 😂😂 antepde millet araba sürmeyi bilmiyo 😂😂
3 hafta önce kaldırımda muhabbet ederken araç gelip bana çarptı 2 hafta yoğun bakımda kaldım şimdi iyiyim ama çok zordu
Geçmiş olsun.🙏😔
teşekkür ederim
1 hafta önce yanımdaki şoför arkadaş yaptı daha yeni yani
Geçmiş olsun. Bende bir kez kaza yaptım bundan 2 ay önce. Çok şükür bende bisey yoktu fakat arabada yüklü bi hasar çıktı.
Çok geçmiş olsunn 🌸 iyisindir umarım.
Teşekkür ederim bal kız. İyiyim elhamdülillah
Geçmiş olsun noldu yine
Olanlar oldu tencere
Kız sende nazar var git oku kendine 😂 bu kaçıncı kaza
Cendere valla okunmui sularla yıkanırsam anca olur gibi
Valla bu gidişle abin sana araba vermez soleyim dikkat et aşk sana yaramadı 😂
Tespiti de yaptın cendere ben aşık olmadan öncede böyleydim ne yazık ki sjsjksk ama evet sanırım abim vermez daha araba
Tespit doğru sakarlık var yani bak kız benim önüme çıkma arabayla benim arabayada vurursun yoksa 😂 Ankara 'da bir trafik canavarı geziyor 😂
Trafikten kalktım artık pencere özgürce gez skxnsjs
😂 bak kandirmiyorsun bizi sen buyucusun birde kaza yapmaman lazım cadı okulundan erkenmi mezun oldun 😂
3 günde 1 kaza mı yapıyorsun kral
🥲🥲🥲🥲🥲 daha yapabilecek bir araba bulamayıcağım🙏
Kötüye bir şey olmaz korkma
nE? Ahzhahaha ben dünyanın en ii insanıyım lütfen
Sondan iyi mi...
Neyimi gördün yahu….
Takılıyorum ciddiye alma
Geçmişler olsun. Tekrarı yaşanmasın inşallah 🙏
Amin, inşallah🙏 Teşekkür ederim🫠
Olur böyle şeyler. Sıkma canını. Geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Cana gelmesin, sağolun
Kesinlikle cana gelmesin yeterli
Çarpışan araba değil o 🤣🤣
Dede şu an hiç gülemiyorum. 😂😂
🤣 🤣 Haftada bir kaza yaparsan gülemezsin 🤣🤣 önüne bak
Haklısın bu sefer dede büyük sözü dinleyeceğim
🤣 🤣 Hiç inandırıcı gelmedi sen söz mü dinlersin
İstemesem de dinlemek zorundayım dede. Gençlik hataları işte
🤣 🤣 Gençlik miş sen orta yaş sayılarsın daha ne kadar büyüyeceksin
Doğru dedem sen bunamaya doğru giderken bende orta yaşa doğru gidiyorum.🥲🥲😂
🤣 🤣 Evde kalacaksın ohh
Dedem düğünüme beklerim.
🤣 🤣 Cenaze törenidir o sen böyle geri iade olursun
Ya dede hayatımda beni gıcık eden insan sayısı o kadar az ki ama sen yemin ederim her soruma geldiğinde cinlerim tepeme çıkıyor sjxnsjznsjdnsx
🤣 🤣 🤣 İltifat mı bu şimdi
Dede benim sevgilim var. Sen neden inanmıyorsun?
🤣 🤣 Tamam yakında terk edecek ya onu diyorum
Dede seni dövmek zorunda kalabilirim ya da huzurevi yatış işlemleri hızlananilir haberin olsunnn
🤣 🤣 Yakalarsan eğer boşa mı gizliyim
Neyse bak çiçem ben seni kötü olaylara hazırlıyorum başına gelince ağlama diye
Dede beni düşünme
Seni düşünmeden edemiyorum 🤣
Ben de seni huzurevine yollamayı düşünmeden edemiyorum amca hehehehhe
🤣🤣 Zamanı gelince orada buluşuruz
Iyyy istemem
Tek mi yaşayacaksın 🤣 tavla oynarız bak
Dede benim yanımda insanlar var🥲 ama sen çok üzülme şimdi kalbini yormak istemiyorum…. Başımıza kalma diy ekxndjxsnx
🤣 🤣 Şimdilik var
Dede sen beni neden üzmeye çakışıyorsun? Gören üç çocukla ortada kaldığımı düşünür te allahım aksnsjd
🤣 🤣 🤣 Deme öyle şeyler kötü enerji verme evrene
Dede benim psikolojimi mahvettin. Gel vedalaşalım.
🤣 🤣 Hem 3 çocuk ne kızım bu devirde
Ben öyle kendim film sahnesi gibi canlandırdım amca ajsjsjdnsjsns
🤣 🤣 1 iyidir yeter düzgün filim çek
Anlaşılan amca senin 1 çocuk var. Allah bağışlasın ajznsjdj yaşlılığında arada gelir ziyaret eder hangi çiçek seviyorsan ondan getiririz
🤣 🤣 Tamam derim gelirken sanada getirir mutlu ol diye
Naksjsjsjs abi bir lafın altında da kalll nr olur sankiii
Tamam yuttum 🤣
3 kez yanls hatırlamıyosaö
Birkaç tane 1 tanesi ciddi idi
bugün kpydum direğe fkfkf
Bir kere onda da bana çarptılar awk
Ufak tefekleri saymazsan hic
15 yılda 1 sefer karıştım oda ufak bir hasardi
2 kere başıma geldi 4 5 kerede şahit oldum
Hiç kaza yapmadım çok şükür
3 defa. Hepsi de saçma sapan kazalar