Sanırım bu konuda en rahat erkek benim. Zamanında eşime öğretirken de rahattım, şimdi çocuklarıma öğretirken de. Hatta eşim daha acemiyken şehir içinde direksiyonu verip kendim gazete okumuştum. Heyecandan delirdi, ne olur yardım et diye çığlık atarken bana ne şoför sensin bak başının çaresine dedim ve gazete okumaya devam ettim. Ha şimdi boynuz kulağı geçti benim sürüşüme laf atıyor ayrı mesele ama.
Daha 2 ay önce 12 yaşındaki oğluma anayolda verdim arabayı. Polis durdurdu çaktı 8000 küsur lira cezayı. Manyak mısın demediği kaldı bana polisin ama yine veriyorum. Artık öğrendiler ama nasıl tecrübe kazanacaklar? Böyle böyle.
Ben ayrılmazdım ama size kötü davranıyorsa tabi ki de ayrılmayı düşünebilirsiniz ama ilk önce bence düşünmek daha iyi olur.. Eğer sevgiliniz size karşı agresif veya saldırgan bir davranış sergiliyor ve bunu direksiyon dersi verirken dışa vuruyorsa, bu kabul edilemez bir davranıştır. Hiçbir şekilde fiziksel veya duygusal olarak zarar görmemelisiniz. Öncelikle, kendinizi ve güvenliğinizi önemseyin. Şiddetli veya saldırgan davranışlar sürdüğü sürece, ilişkinizin sağlıklı olmadığı ve size zarar verdiği düşünülebilir. Bir ilişkide sağlıklı bir iletişim ve saygı temel unsurlardır. Eğer sevgilinizle konuşarak bu durumu çözmeye veya ilişkinizi iyileştirmeye çalışmak isterseniz, bu konuda açık ve dürüst olun. Ancak, şiddet veya saldırganlık devam ederse, kendi güvenliğinizi ve refahınızı düşünerek ayrılma seçeneğini değerlendirebilirsiniz.
Kaza, araca zarar verme.. vs durumlardan dolayı iki taraf için de stresli bir durum olabiliyor.
Tabi her tartışma ayrılığı düşündürmemeli. İlişkide sorunlardan kaçmak yerine, onları çözmeye odaklanmak, ayrılığı en son çare olarak düşünmek gerekir.
Sizin durum için tavsiyem iyi bir öğretmenden size ait olmayan bir araçla bu dersleri almanız, belli bir gelişimden sonra kendi araçlarıniz ve belki eş /sevgilinizle trafiğe çıkmanız olur.
hahhaha bu çok normal. Maalesef çoğunluk olarak hepimiz aynıyız. Sanki anamızın karnında öğrenmişiz gibi bilmeyenin de hemen yapmasını istiyoruz. Tabi ki ayrılmanı gerektirecek bir durum yok. Ancak özel bir direksiyon öğretmeni tutmanı tavsiye edebilirim :)
“Ben daha iyi bilirim” silahıyla ortaya çıkan bir ego. Yanlış görmeye muhtemelen tahammülü yoktur 😃 sabır mekanizman iyi çalışıyorsa ayrılmayıp öğreneceklerine bak derim. Yani akışta kalmaya devam et. İlla ki film bir yerde kopup kader planı sizi ayıracaktır
Lütfen bu konuyu kişisel algılamayın. Erkeklerin aracıyla arasında sımsıkı bir bağ vardır. O nedenle "Kocadan Hoca Olmaz" diyin ve özel hoca ile çalışmaya başlayın. Normal şartlarda size karşı iyiyse neden boşanmayı seçiyorsunuz ki?
Olaylar karşısında verdiği tepkiler çok önemli, ayrılmak demeyelim de gözden geçirmende fayda var... Direksiyon dersi verirken gösterdiği kabalığı başka alanlarla da sana göstermeyeceğinden emin olamazsın...
Hayatımda 3 uzun süreli ilişkim oldu, üçünü de direksiyon çalıştırdım, yan koltuktaki sakinliğim sayesinde üçü de özgüvenli şoförler olup çıktılar. Yerinde olsam ayrılırım.
Lotus 39dan sonra direksiyon nedemek şimdi bu ya adama çok aşıksın ya da adama işkence yapıyon Karekter ini sevdim lotus müthiş bi karekter çok tatlısın bebişko
İlk çözüm ayrılık değil önce onunla konuşmalı daha sakin olması gerektiğini söylemeli bunu yaparke. n duygularını da belirtmelisin ama soylemene ragmen hala ayni devam ediyorsa ayril
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet bizi düşündükleri icin degil korkuyorlar arabalarına zarar gelcek diye herhalde 🤷♀️