Aga güncel olarak 57 tonluk Scania 420G serisi vinç kullanıyorum, diğer kamyon olsun, otomobil olsun, lastikli olan her aracı kullanıyorum. Ama şu anasını sattığımın patpatına binince bana bir şey oluyor bildiğim tüm şoförlük yeteneğimi unutuyorum süremiyorum şu lanet aracı 😂
İşitme engelliyim ve engelli ehliyetim nedeniyle kullanmamın yasak olduğu araç türleri çok fazla. Kamyon, TIR, traktör, minibüs, otobüs, motosiklet, ATV, UTV, iş makinesi, resmi plakalı araçlar, ambulans, uçak, helikopter, römorklu her türlü araç cinsi, kamyonet ruhsatlı hafif ticari araçlar, büyük motorlu her türlü otomobil, SUV kullanmam yasak. Sadece düşük motor hacimli her türlü otomobil, fabrika çıkışlı 2 yılda bir muayeneye giren otomobil ruhsatlı hafif ticari araç ve yine kısmen düşük motor hacimli SUV kullanma şansım var. Bisiklet, elektrikli bisiklet kullanırım. Elektrikli araç kullanımı hakkında herhangi bir bilgim olmadığından dolayı, çok düşük ihtimalle avantajlı olabilirim. Yuki Amy, Kral Motor Bello'yu rahatlıkla kullanırım; ama Renault Fluence Z. E, Renault Zoe, gibi araçlar ya kısmen avantajlı ya da yasak. Tesla, Audi E-Tron GT, TOGG kesinlikle yasak. (KW sınırlaması hakkında hiçbir bilgim yok)
Bütün ehliyetlerim açık hepsini kullanıyorum ayrıca vinç, loder, fore kazık vs iş makinaları ve tekne ve patpat ve aksesuarlı traktör (bahçe aksesuarları)