- + Evet, arkadaşınız veya akrabanız istedi diyelim; ne dersiniz?
- + Arabası olmayanlar da var gibi cevaplasın. ☕☕.

Aracım yok maalesef benim ama isteyen kişiye göre değişir eğer çok yakın samimi olduğum arkadaşımsa tabi ki de verirdim çünkü güvenirim yani sonuna kadar ama normal arkadaşımsa vermezdim sadece çok acil hayat meselesi olursa hastanelik bir şey olursa o zaman verirdim ben bunun dışında sırf keyif için vermezdim kimseye Araba
Yurtdisinda yasiyorum. Burada. Herkesin arsbasi oldugu halde. Kimse kimseye odunc vermez. Kirala. Derler. Eger kaza yaparsa. Sigortada. Dixon isminiz oldugu icin. Sigortaniz. Uc kat yukselir... ve mahkemeye cikabilirsiniz. Eger ehliyeti yoksa.
.. Kisaca. Vermemek. Daha iyi
Aile üyelerimden biri değilse, aracımı ödünç alabilmesi için çok hayati bir mesele olması lazım.
Yani sonra "Knk vites kolu elimde kaldı, helal et" diye gelir de ben o topuzu monteleyecek yeni bir yer bulursam tatsızlık çıkar. Hiç gerek yok.
Cevap
5Cevap
İstediği zmn diliminde benim işim varsa arabamla, veremem derim. Ama çoğu kez verdim. Sorun çıksaydı eğer bir daha alamazlardı.
Kaskosu var ya perte çıkart ya da temiz bırak
Arabamı babam dışında birisi ödünç falan isteyemez. Böyle bir şeyin imkanı yok.
Al kullan kanka ama masraflarının yüzde 35 ine ortak olursun yakıt sigorta muayene ne varsa işte
Aile üyelerine veririm şahsen ama gidipde tanımadıma vermem
Tiktak hesabı açtırırım
Kişiye göre değişir
Çok yakınım olacak ki vereyim
Vermem.
Vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?