Arazi/Suv aracı olan kadınlar her zaman güzel mi olurlar 🤔
#Arabalar

Arazi/Suv aracı olan kadınlar her zaman güzel mi olurlar 🤔
#Arabalar
Ya işte zaten benim aslında en çok kızdığım noktalardan birisi bu olduğunu söyleyebilirim hani kadınlar diyor ya biz işte erkekler cinsel obje olarak görüyor biz ne bileyim cinsel malzeme olarak görüyor istediğimizi giyemiyoruz falan filan diye, aslında kadınlar cinsel obje olarak kapitalist sistem cinsel olarak görüyor bak şimdi şu fotoğrafın önünde erkek olsaydı bu kadar ilgi çekmezdi sırf ilgi çeksin diye kadın bedeni kullanıyorlar ve kadınlar hani erkekleri diyor ya bizi cinsel obje olarak görüyorsunuz diye asıl yaşadığımız sistem sizi böyle görüyor.
İlgisi yok. çirkin bir kız ve özellikle bakımsızsa cennette olsun yine çirkindir o.. Anlam yüklemeyin böyle şeylere yüklediğinizde sadece anlamsız oluyor. Güzel kadın heryerde güzeldir.
Cevap
19Cevap
Hayır, illa SUV kullanmalarına gerek yok.
Her zaman değil
araç kanka ya anlam yüklemeye Kızlarla bağdaştırmaya ne gerek var. kendine bakan bakmayı bilen imkanı olan her kız her ortamda güzeldir.
Kocası almissa ya da bosadigi kocasindan kalanla almissa guzeldir. ama babasi da almis olabilir iste onda garanti yok 🙂 sonuc olarak kesin guzel olacak diye bisey yok.
Aynı kadın arabayı 30 saniyede parkedebiliyorsa evet çekici diyebilirsin.
Kadınlarda bir SUV sevdası var nedense kocaman araba hiç sevmem spor otomobiller varken 😃
Birbirini doğrudan etkileyen değişkenler değil güzellik ve suv araç sahibi olmak.
arabaya bakmam
bir defasında
cilo süran lral gibi bir kadın gördüm
Araç nerde hocam msksjs
Hacım SUV ne biz fakirler bilmiyoruz. dd
Her zaman güzel olmayabilirler lakin her zaman kesfedilecek gizemli ve çoğu zaman ateşli tipler oldukları kesin
Haha paranın güzelliği diyelim.
Maşallah diyelim 😀
Ah benim SUV :D cağnımmm tiguanım.
Arabası olan kadınlar çekicidir 😬
Her SUV alam kadın çekici olarak mi gözüküyor?
Fuar mankeni bunlar haha
Resimdeki fibiyse evet
Bu ne lan! Tövbe bismillah:O
Hayır
Hayır
Öndekı araç daha iyi
Arabayı bırakta ، elbisesine bayıldım 😁😁
Hayır
Yalan
Ne alaka 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?