Eski zamanların ustası olmayan, şimdinin ise premium bir türkiye otomobili. Tasarımları hala daha kendine özgü, ufak tefek işçilik kusurları olan ve prestijli bir marka.
145 in hangisi ama boxer ise bulaşılmaz ama 1.4 ts spark 1.6 td 1.7 si var 2.0 quadro ise oy oy 156 da zaten 1.6 tspark 1.9 jtd 2.0 tspark var ve 2.5 busso var v6 ve 3.2 Gta tabi genelde en son yazdıklarım çok nadir bulursun Türkiye de ki bir busso ve 3.2 ye ben bile binmek isterim
1,6 ile 1,7 favorilerim. 2,0 performanslı; ama işitme engelliyim ve engelli ehliyetim nedeniyle, 2,0 litre ve daha büyüğünü kullanmam yasak. Boxer motor hakkında yeterince bilgim yok; ama çok düşük seviyede (%5 civarı) sevdiğim var. 1,4'e hiç sıcak bakamıyorum çekiş konusunda. Aslında şahsi arabam başka markadan ve 1,4 motora sahip; ama ondan memnun kalsam da, nedense Alfa Romeo 145'te bana ters gelmekte. 156'da 1,6 benzinli ve 1,9 JTD dizel motor seviyorum.
Şimdi 1.4 te de 2 seçenek var bi çift ateşlemeli yani ts park bir normal şekil ts olanlarda beygir farkı var 156 da 1.6 biraz hantal ama 2.0 bulabilirsen daha iyi 1.9 fazla bulunmuyor zaten
Yasak, çevirmelerde sıkıntı oluyor. Prosedürün var olup olmadığını bilmiyorum; ama eskiden beridir 2,0 ve üstünü kullanmanın yasak olduğunu doğru veya yanlış biliyorum.
Ustası var yanlış bilinen yardımcı olunur Parçası var tedarikçileri konusunda yardımcı olunur. Parçası pahalı değil tamamen hurafe Türkiye piyasasında ön görü yüzünden tutulan bir model değil haklısın Bunların en büyük sebebi ise piyasaya ilk girdiği zaman tedarikçisi olan firmanın yanlış reklamı ve o gün arkasında durmaması bugün için bu sorunların hiç biri yok
Bu konuda şöyle açıklık getireyim senin x marka aracın olsun ve üzerine düşeni yapma bakma önem verme abi bir dahaki ne değişiriz de usta bunu onaylasın gazına gel böyle yap sonra bunu herhangi bir x markadada yaşarsın tamamen kullanıcı odaklı olan bir durum Alfa ya özgü problem değil eski sahibinden çöp alırsan arkasını toplarsın ee bizde de 3-5 e bakım çok var ucuz etin yahnisi olmaz her araç markası nezdinde