Net bir duruş sergilerseniz bir daha asla istemez. Siz versem mi, vermesem mi arabanın anahtarını diye düşünürseniz bunu anlayan arkadaşınız diretip alır anahtarı. Istediğinde ya harcadığın benzini yerine koy ya da arabamı isteme çünkü benzin çok pahalı masraflarım artıyor diyebilirsiniz. Araba su değil benzin yakıyor bu da ek bütçe para dayanmıyor da diyebilirsiniz. Tabi kararlı ama kırmadan.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBenzer bir durum başıma geldi aracı teslim etmeden önce buji kablosunu gevsettim arabaya bindi ve çalıştıramadı ah vah çektik yolladım kabloyu saglamlastirip kaputu kapattım
Başka bir konuda üni de laptobumu istediler bios ayarlarından diski 1. Onculden çıkardım diski görmezse Windows yukleyemez çocuk bir açtı değişik yazılar çöktü falan oldu ah vah gene yolculadim bios eski haline getirip devam ettim01 Yorumla- +1 yıl
Kesin olun kuserse kendi bilir hayır vermiyorum anahtar sizde değil mi yok yani vermiyorum
Kendi araban için bahane aramak nedir çok saçma özgüvenin yok ve arkadaşın bunun gayet farkında direk söylemelisin önce sana duygusal şantaj yapmaya çalışacak ne yaparsa yapsın taviz verme zaten arkadaşın ise empati kurar ve sana hak verir eğer sana mesafe koyar triplere girerse bu oyuna gelme bırak ne yaparsa yapsın ipler onun ✋ de kendi eline almalısın
00 Yorumla
dümdüz olun. bahaneye ne gerek var. vermiyorum deyin. ilk başta şaşırır 2 kelime söyler belkide şaşkınlıkla hiç bişey demeden uzaklaşır ama sonrasında anlar yaptığını ve eski samimiyet daha kalıcı hale gelir. hayatım boyunca çok düz ve net bir insan olduğumdan daha sağlam ve uzun süreli ilişkiler kurabiliyorum. denemeye değer...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
- Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBahane uydurma istemiyorum demeniz yeterli zaten
10 Yorumla
+1 yılMaalesef hata senin. Bahane uydurman gerekmiyor. Açık ve net ol. Vermicem de git kendine araba al de. Boşalttığın depoların parasını da ödemedin de herkesin içinde söyle bide rezil olsun ki böyle insanlar bence kesinlikle hakediyor gerçi utanma da yok ya böylelerinde neyse.
Bazı insanlar iyi niyeti suistimal ediyor maalesef. Varsın gitsin küssün daha iyi sana zarar veren birinden kurtulmuş olursun böyle insanlar gerçek yüzlerini işte onlara hayır dediğinde gösterir. Sen onlara 1000 iyilik yap ama 1 tane hayır de kıyamet koparırlar çirkefleşirler hemen. Bu yüzden böyle insanlara ihtiyacımız yok küssün konuşmasın boş ver daha iyi hayatından çıkmış olur hem.
40 YorumlaAracı bugün kullandıysan şimdi ara. Ya da yarın sabah ara. De ki aracımın altından ses geliyor altını bir yere falan mı vurdurdun. Yok falan dese de uzatma tamam de. Akşam ara Arkadaşına söyle de sen hızlı çukura mı girdin yoksa kaldırıma mı çıktın. Alt rot başı kırılmış de. Kasıtlı masrafta söyle 2 bin lira el işçiliği dahil verdim. Sonra küçük Emrah’a bağla. De günüm sanayide geçti ay başı param kalmadı onu da araca verdim de. Kendisi masrafı vereceğini söylerse alırsın yakıt paran olmuş olur. Vermezse ses etmezse itiraz ederse hiç uzatma. Hafta sonu yine aracı almaya gelirse de ki ben yemin etmişim artık aracımı kimseye vermiyorum. Alınırsa da alınsın zira siz işim var dediğiniz halde halen yüzü varsa alıp gitmeye kusura bakmayın arkadaşın yüzsüzün önde gideni hatta nerede beleş oraya yerleş kafası olan biri. Yani aracı vermezsen bir daha senle konuşmayacak olan türlerden. Anladığım kadarıyla 😂
41 Yorumla- +1 yıl
Bence lamicimiye gerek yok vermiyorum desin karşi taraf en ufak olmsuz tepkisindede bay bay kendine iyi bak diyip konuşmasin öyle arkadaş olmaz olsun zaten ama senin dediğinide öyle diyemiyorsa yapabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek için
At Avrat Silah nasıl verilmezse
Günümüz koşullarında At ; ARABA demek
Avrat : Kadın Namus
Silah : Namus
İster kussun ister kizsin arabami hayatta vermem.
Araba verilmez. Kırmızı cizgimdir at avrat silah.
Kadınlar sizde arabanızı vermeyin kimseye
Kalkar bir yere çarpar arabayla birine vurur kaza yapar olmaz olmaz sonradan olur filan emanet araba bu. Sigorta muteselsilen sizi de sorumlu tutar araba sahibi olduğunuz için
Arabayı verdiğinize mi yanarsıniz
Arabanın başına bir şey geldiğine mi
Yoksa ilginiz olmadığı halde maddi anlamda sorumlu tutulup, manevi anlamda vicdanen sorumlu olacağınız için mi sizle alakası olmayan bir kazadan dolayı hem kanunen hem manen ( maddiyati saymıyorum zaten ) gerek yok. Arabanızı kimseye vermeyin.20 YorumlaNası ya bnden kimse isteyemez bu nasıl cürret ya da sen neden taviz veriyosun hayır dediğim halde diosun yok anahtar de bulursan al götür maçan yiyorsa de zaten çıkar ilişkisi gibi duruyo aradaki arkilik çok saçma bana arkadaşlarım kendi dio al git işini gör die tenezzül etmem bu seni kullanıyor ali babanın çiftliği gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizde aynı durumdan müzdaribiz. Ama her hafta istemiyor isteyen kişi. Ayda bir iki kere istiyor. Annemin borcu var o kişiye henüz ödeyecek bütçesi yok. Bu yüzden istemeye istemeye veriyoruz. Ama bir kişiden arabasını istemeyi çok saçma buluyorum. Araba ödünç alınacak bir şey değil. Kendi ablam suçsuz yere ışıklarda hafif kaza yaptı. Boyası cilası tamiri 11 bin lira tuttu. yabancıya hiç vermek istemiyoruz
10 Yorumla
+1 yılAracı ilk aldığımızda bir sürü kişi artık alır gezeriz arada bize verirsin gibi şeyler söylediler, en başta kestirip attım, kimseye veremem kusura bakmayın diye biz alırız eşinden vs dediler çalıntı ihbarı yaparm yiyosa alın dedim şakayla karışık bozuldular tabi ama umrumda değildi sonra kimse bir daha isteyemedi...
10 Yorumla
+1 yılBence şu an arabayı veremem kusura bakma de. Bu araba su yakmiyor felan de şakayla karışık. Artık senin de bir araba alman gerekiyor baksana bir araba ikimize yetmiyor de sok dur lafını böyle uyanık insanlar başka türlü anlamaz bu ayıp yani gorgusuzluktru bana göre
12 Yorumla- +1 yıl
😅😂🤣🤣🤣
- +1 yıl
😂😂😂 Ben böyle sokar dururum birine sinir olsam ya da bir şeye yapın kız dil hepimizde var 😅
Hem ısrarcı hem anlayışsız. Sence arkadaşın olarak kalmalı mı? Reddet ve her hafta sonu ayni şey oluyor, Artık vermeyeceğim arabayi. Bana en çok lazım olan zamanlarda arabasız kalıyorum diyebilirsin. Sonra kızmış küsmüş gibi yapacak. Bu sebepten arkadaşlığı o bitirecekse de çekinme rahat ol. Azıcık lambur lumbur konuşacak olursada açıkça sen bitir arkadaşlığı. Biz senle arkadaş kalamicaz kusura bakma dersin. Kafan müthiş rahatlar.
00 Yorumla
+1 yılNet ol, verme. İsterse arkadaşligini bozsun. Kirarsan belki biraz vicdanın sızlar ama zamanla o da geçiyor.
Haftasonlari kursa gidecegim de, aileme lazım de, bir iki reddet zaten istemez bir daha.
Ama bana kalırsa bu tarz bir konuda empati kuramayan biriyle arkadaş olma derim. İnsan en azından bir "alıyorum ama işin var mı" diye sorar. Daha benzin atmaktan aciz.
00 YorumlaVeremem de artık araba alma zamanın geldi sanırım de. ne zamana kadar vereyim. bi gün kaza yapıcan bende kalıcam ortada sende borca batıcan ödicem diye de. o da maşallah sana mı güvenmiş hep. arabası olmayan gezemiyormuymuş. toplutaşıma taksi var. banada bi arkadaşım öyle yapmaya başlafı ben net konuştum daha kimse istemiyo. net ol bir kez söylersin ömür boyu rahatsın.
00 Yorumlaburada hatalı sensin bu arkadaş seni kullanıyor. Sert yapacaksın o Şöyle düşünüyor senin açından bana hayır desede tavrı yumuşak ben bir şekilde arabayı alırım mantık bu. Sen bu arkadaşın karşına çekip sert şekilde konuşup uyarıcaksın. vermiyeceksin arabanı vermiyorum diyeceksin gerekirse yolunu ayrıackasın. Seni kullanıyor yani bulmuş bir keriz :) oh ne ala Bi biz bulamadık böyle bir keriz :D
00 YorumlaKesinlikle net ol. Hatta bu tarz insanlarla ilişkini kesmen senin için daha iyi. Ne diye asalakları hayatında barındırıp kendine eziyet ediyorsun. Yalnız kalırım diye de korkma illa arkadaşlık yapacak birileri bulunur kaldı ki arabası olan biri yalnız olsa da çok koymaz. Baktın çok yalnızsın arabana atlar gezersin
01 Yorumlaçok basit bir şekilde isterse kırılsın araba benim vermiyorum kardeşim herhangi bir sebebi yok. yok biz arkadaşız araba için laf filan yaparsa sende şunu dersin senin arkadaşlığın sadece arabam için mi dersin biraz gider yapki alışkanlığı azalsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhahaha 😂 Yahu bunun kolay yolu var, arabanı başka sokağa park et ya da hafta sonlarına özel ise sadece birkaç defa uzak bir yere park et ve ona de ki arızalandı şu an serviste. Ya da kardeşim, ailemden birisi aldı, başka şehre gitti dersin. Uzun süre onda kalacakmış dersen o da zaten alışır bir daha istemez. Ne kadar uyanık insan var ya.
02 Yorumla
Soran+1 yılKadının babası kapıcı. Nereye park etsem edeyim görür😂
Cevap sahibi+1 yılBasit bir yolu var işte evine yakın bir park yeri bulmalisin 2 günlüğüne koy ver parasini gerekirse yalan uydur o da yüzsüz değilse diğer hafta da gelip sormaz artık enseye vur ekmeğini al olan saflardan olmayın
Gizli Üye(25-29)+1 yılAracını vermedin diye sana bozulursa zaten seni çıkarı için kullanıyor demektir. Emin ol sadece kullandığı biri olmaktansa onun için kötü biri olduğunu düşünmesi bile daha iyi. Ki zaten Hayır demek hakkın bu seni kötü de yapmamalı. Benimde çevremde kendimi kullandırmadığım için, çıkarcıların hedef tahtası olmuşluğum var.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVerme. Bu kadar basit. Ben babama bile vermiyorum arabamı bana o almıştı halbuki. Gerçi sen arabanı benim kadar sevmiyorsundur mesela kullanirken Bi anda chery chery Lady eşliğinde önce gülmeye sonra ağlamaya başlarım falan. Çok başka bişey ya bi murat 131 sahibi olmak. Görünüşü Bi b. ka benzemiyo ama herifte mangal gibi yürek var abii
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİyilik yapmak güzel bir şey ancak bu iyilik değil beleşçilik arkadaşın iyi alışmış kendi arabası gibi kullanıyor işte senin etinden sütünden faydalanıyor arkadaş olunca senin malına ortak olmuyor sen sınırını çizememişsin yüzün fazla yumuşak hiç birdaha istemesini bekleme al telefonu eline mesaj at bu durumun hoş olmadığını birdaha araba falan vermeyeceğini yaptığı seyin ayıp olduğunu belirt insan bari depoyu fullerde öyle verir arabayi almasıni geçtim baya seni sömürüyi bu be sinir haddini uyğun bir dille bildir işte bune ya sinirim bozuldu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen neden izin veriyorsun ne yazık ki aptal yerine koymaya çalışıyor oh her hafta sonu alsın keyfini sürsün arabanı benzini full esin sende evde dur onu bekle ayda yılda 1,2 defa hadi neyse hayırdır özel paralı araç sanki tutmuş ta senden alıyor sen nasıl izin verırsin verme, işim var de gerekir se her hafta de gezicem çıkıcam de söyle günü birlik araba kilrala de yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır tabiki niye başkası yüzünden arabanı satacaksın ki. Birdahaki pazar gününe arabaya yakıt alma geldiğinde de yakıt yok de eşşk gibi alsın binecekse. Yine de alır binerse bir sonraki haftaya da ben kıllanacağım kusura bakma veremem de net bir şekilde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de çevremde böyle insanlar var. İyilikten bir kez yardımcı olunca yüz buluyorlar. Valla en iyisi sert bir şekilde uyarmak, kibar konuşunca da anlamazlar çünkü zaten utanma duygusu olsa şunu yapmazdı. Ben teklif etmeye bile çekinirim, millete bak 1 kez de değil hem de. Valla hayatından bile çıkarabilirsin, en sinir olduğum insan tipi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim planım var maalesef veremem diyebilirsin. Sonraki haftada aynı ve hep aynı... Dil senin dilin söyleyemiyorum diye bir şey yok. Hayır bir de alışmış ve arsızlığa başlamış artık. Ödünç aldığın arabaya benzin doldurursun olanı bitirmezsin ayıp ayıp..
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayatım anahtarını çalmıyor ya veren sensin o anahtarı. Veremem diyecek olan da sen olacaksın.
+1 yılBu dünya için çok iyisin bunun için teşekkürler ama arabanı seni kullananlara verme onun niyeti iyi olsa sadece ihtiyacı olunca alır depoyu yaktığindan biraz fazlasi ile doldurur öyle veriridi arkandan atıp tutuyor olabilir bile enayi diye
01 Yorumla- +1 yıl
Dediğiniz gibileri de var haklısın valla bu arkadasin cevabını dikkatee al derim
Açık açık söyle net ol. Kırılsa da boş ver seni düşünen biri değil sen de düşünme. Yüzüne deseydin ''e keşke bı depoyu da doldurmaya zahmet etseydin" diye. Şahsen hiç gelemem böyle şeylere. Benzin olmuş kaç para ya
00 YorumlaDirekt söyleyin eğer o arkadaş değil miyiz derse bir arkadaş dostunun cebini düşünmez mi mazotu atsa hadi eyvallah deriz bir nebze, araba da su yakmıyor sonuçta fiyatlar ortada bu nasıl bir umursamazlık asıl böyle arkadaşlık olmaz.
00 YorumlaBir kaza ya da baska bir durumu olsa. Asil o zaman ayikla pirincin tasini. Mahkemelerde surunursun. Aklina basina kimseye arabani verme. Sonra arkadasin kenara cekilir sen ugrasmak zorunda kalirsin.
00 Yorumla
+1 yılPişmiş insan ayrı bir dert 😂 Bile bile pişkinliğe vuruyor aptal yerine koyuyor sende buna arkadaş diyosun😂 yüzüne açık açık bana lazım veremem hem "benim artık depo dolduracak gücüm yok hayatım" diye söyle bitir.
00 Yorumla
+1 yılKusura bakmayın ama arkadaşınız ya da arkadaş sandığınız kişi sizi kullanıyor, şahsen ben en yakın arkadaşım da olsa aracını istemem, emanet sonuçta ama oldu da acil bir durumda aldıysam da deposunu fullemeden geri vermem...
00 Yorumla
+1 yılAraba senin araban "hayır" demek bu kadar mı zor? Bir bahane uydurmak zorunda değilsin kedisine artık iyi niyetimi suistimal etmeye başladın kusura bakma benimde işlerim var veremem de bitsin. Bunu söylediğin zaman ayrıca gerçek yüzünü de görmüş olacaksın muhtemelen seninle iletişimi kesecek çünkü çıkarı bitmiş olacak
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru bu arada
Hayatta net olmak sevgi konusunda işe yaramasa bile bu tarz durumlar da önemli
Bu bence arkadaşlık değil tek taraflı çıkara dayalı sömürge
iyilik karşılıksız yapılır elbet ama bu iyilikte değil sanki enayilik 🥰
10 YorumlaArabalar konusunda 545 cevap paylaştı. Arkadaş çevreni arabayı ödünç istemeyen kişilerden oluşturarak.
Ya da daha güzel bir yöntem önereyim. > Hayır demeyi öğrenmelisin. İnatla Hayır de.
10 YorumlaBelki 1-2 kez verilebilir çok yakın arkadaşlara ya da ailedeki kişilere. Ancak bu alışkanlık yaparsa asla verme net olurum. Kendine araba al derim
00 Yorumla
+1 yılHayatta Hayır demeyi öğrenmeni tavsiye ederim değilse daha çok canın yanar O araba sana ait ona değil kırılacak darılacak diye Korkma bırak nereye giderse gitsin vermiyorum de verme bu kadar
00 Yorumla
+1 yılAraba emanet verilmez ben asla öyle bişeye müsade etmem izin vermem üstünde sana ait plakası olan bir araç sonunda. Bendende isteyenler olmuştu doğrudan yok diyorum
00 Yorumla
+1 yılSatma kirala. Satarsan yeni araba alamazsın. Kaza yaptım tamire de. Başka arkadaşa verdim de. Başka şehirden bir akrabaya ödünç verdim de. Getirecekti, getirmiyor bir türlü de.
00 YorumlaArabanı mı? Hahahahaha yok daha neler? Her hafta mı? Öyle şey mi olur? Olmaz öyle şey. Verme arabanı kimseye. Hayır arabamı vermek istemiyorum de. Ben sana taksi parası vereyim paran yoksa de
00 Yorumlaİstiyorlar diye arabayı satmak yerine hayır de gerekiyorsa araya mesafe koy, bunu deme sebebim cimrilikten değil, ilim var dediğin halde anlamayıp arabanı götürdüğü için..
00 YorumlaBahabme uymdurmana gerek yok vermek istemediğini açıkça söyle kıralacaktır ama yapacak bir şey yok araba bu
10 Yorumlaarabamı, elektronik cihazlarımı ödünç vermem.. sonradan pişmanlık yaşayıp kötü olacağıma baştan kötü olalım sıkıntı yok..
14 Yorumla- +1 yıl
Bence de aynen öyle asla vermem. Zaten vermedim diye bozuluyorsa defolsun gitsin.
- +1 yıl
E öyle zaten erkeklerin çoğu öyle vermeden sadece alma derdinde ve baktı alamıyor direk gidiyorlar ondan hep yalnızım.
+1 yılBu güzel özelliğini yitirmeden hayir demeyi bil. Senin kimseye borcun yok dostum. Çok verirsen karşındakini arsizlastirirsin. Ben de senn gibiydim.
10 YorumlaBöyle yüzsüz insanlar var mı ya? Hadi ihtiyaç olur hastane falan anlarım da sanki bir bardak şeker istiyor. Bir yolunu bul verme öyle saçmalık olmaz.
10 Yorumla
+1 yılBir araç lazım. bana 15 dk lina ya bana da verir misin ahahhah
02 Yorumla
Soran+1 yılBi sen eksiktin😂😂
- +1 yıl
Ya çok iyi birine benziyorsun bi 15 dakika da bana verirsin artik
+1 yılAf edersiniz de sizin gibi enayiyi bulmuş, kullanıyor. Baştan yüz vermeyecektiniz. Şimdi ayıp olur artık ne yapsanız.
00 Yorumlaarabanı başka yere bırak paraya sıkıştım sattım de pehh hani kadınlar erkeklerden daha zekiydi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkızım kusura bakma ama sen apt*l mısın benim bile sinirlerim fırladı tansiyonum çıktı. Oha bide depoyu boşaltıyo madem boşaltıyo çıkar ver 1200 lira de. Aaa aa valla verme vermiyorum hadi başka kapıya artık arkadaş da değiliz derdim ben
01 Yorumla- +1 yıl
Sakin ol Jennifer 🤪
hayır demek bu kadar mı zor mk xD hayır diyeceksin bitecek xD bi daha da konuşma. o senin arkadaşın falan değil. seni düpedüz kullanıyor.
00 YorumlaVermiyorum arabayı git kirala de. Böyle başkasının sırtından geçinenlere irite oluyorum. Net olmak her zaman iyidir.
00 YorumlaKanka. Benzini çek. Bidona al ama benzini yok de. ya da verme biyere vursa. Ödemez bence parayı sana
00 Yorumla
+1 yılCanım benim kusura bakma ben kullanacağım de. Telefonuna çıkma. Açma kapıyı. Arabayı başka yere park et. Gitmiş gibi davran.
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Satmayın ama veremem diyin...
Bu bir olur iki olur üç çok fazla diyin doğruyu söyleyin vermeyin böyle bir insanı kaybetmek çok fazla etkilemez00 YorumlaArabalar konusunda 490 cevap paylaştı. Bu ara anneler gelebiliriz diye aradı onlar süpriz yapacaklarmış onları garajda almam lazım dersin
00 Yorumla
+1 yılNe zaman yok demeyi öğrenirsen o zaman mutlu olursun. Ona simdi direkt de ki ben artık kimseye arabamı vermeme kararı aldım.
00 Yorumla
+1 yılUlan ben arabamı bırak arkadaşıma manitaya bile vermem🤣
10 Yorumla
+1 yılbence yaptığını direk yüzüne vur bir günde depoyu doldurup getir de anlamaz veya mırın kırın ederse de açıkça söyle bu araba sadece sana hafta sonu lazım olmuyor bana da oluyor ve çeşme suyuyla dolmuyor depo de
012 Yorumla
Soran+1 yılKırmak istemiyorum ama o da söylemedikçe yüzsüzlüğe vurdu işi.
- +1 yıl
bence o sana saygı duymuyor yüzsüzlük ediyorsa sende direk yüzüne vur hatta isteyince direk veremem işim var de çık. ısrar ederse de kusura bakma de çık
Soran+1 yılİsım var dedim zaten. Tamam hazirlanana kadar 1 saat icinde geliyorum dedi. 2 saat 20 dakika oldu. Sinirden ölüyorum😂😂😂
- +1 yıl
arayıp sordun mu nerdesin diye
Soran+1 yılSimdi aradim geliyorum dedi. Bakalim
- +1 yıl
bence sen taviz verdiğin sürece seni kullanacaktır bir dahakine direk reddet
- +1 yıl
- +1 yıl
@keremkayar Aklıma ilk defa böyle bir fikir geldi aslında 😅.
- +1 yıl
- +1 yıl
@keremkayar Hakedene hakettiği gibi davranacaksın. İşte söylediğim gibi arayacaksın polisi rezil olsun. Sonra da buna gerek varmıydı diye söylenir o da ben olsam sözverdiğin saatte gelseydin derdim.
- +1 yıl
Kahkahaaa. Ben de aynı idi. Artık kendisini geçmiş tanımadığım arkadaşlarına ödünç alıyordu. Biri bir gün sordu bu araba sana mı ona mı ait anlamadık demişti
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlıgını bitireceksin. ya da oturup açık açık konuşacaksın hayırdır ya cinse bak
00 Yorumla
+1 yılKızım sen neyse ya valla küfür etmicem hakaret etmicem. Verme anahtarı yuttum de.🤣
00 YorumlaArabamı vermrlek istemiyorum de. bir kere olsa anlarım ama seni artık enayi yerine koymuş
00 YorumlaVermiyorum kusura bakma de gitsin ne yani. Hayır diyememeyi anlamıyorum
00 YorumlaDepoyu boş ver😅 ya da kesin olarak araci emanet vermek istemediğini dile getir otlakcilar hayatına yüktür yuklerinden kurtul
00 Yorumla- Devamını Gör (99)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat