Arabalar Arkadaşına arabanı birkaç günlüğüne ödünç verir misin? Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Süper soru olmuş ☺️ Arkadaşına arabanı birkaç günlüğüne ödünç verir misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Genelde birkaç saatliğine veriyorum; ama evlendikten sonra asla vermeyeceğim. 1 3 Yorumla Gercegimsanri +1 yıl Büyük konuşma veriyor insan Yorumla onur26vw +1 yıl İnadım en yüksek seviyede. Ya "Arabam arızalı" diyeceğim ya da varsa kayınço veya bacanağın "X kişisinin işi var" deyip oyalayacağım. Yorumla Gercegimsanri +1 yıl Pekimm Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Çok güvendiğim bir arkadaşıma verirdim 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Rent a car gibi ama arkadaşım olduğu için daha uyguna kiralarım ve olabilecek arıza kaza gibi durumlar ona aittir. Abim falan değil sonuçta 1 0 Yorumla
PastiLL Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 60% +1 yıl kişisel eşyalarımı kimseyle paylaşmıyorum yükselen başak olunca :) hele araba hiç olmaz 1 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ben kişisel hiç bir şeyimi paylaşmayı sevmem :) titizim ve hoşuma gitmez 1 0 Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Asla vermem, kimseyide acil olmadıkça keyfi taşımam. 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Çok güvendiğim bir arkadaşıma verirdim veya ne yapacağından emin olacağım kişilere. 1 0 Yorumla
mert1512 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Fazla değerli şeyleri kimseye vermem verip kötü olacağıma vermeyip kötü olmak tercihim 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 490 cevap paylaştı. Çok güvendiğim arkadaşım ise olur 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 1,8b cevap paylaştı. Veriyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Genelde birkaç saatliğine veriyorum; ama evlendikten sonra asla vermeyeceğim.
Büyük konuşma veriyor insan
İnadım en yüksek seviyede. Ya "Arabam arızalı" diyeceğim ya da varsa kayınço veya bacanağın "X kişisinin işi var" deyip oyalayacağım.
Pekimm
Çok güvendiğim bir arkadaşıma verirdim
Rent a car gibi ama arkadaşım olduğu için daha uyguna kiralarım ve olabilecek arıza kaza gibi durumlar ona aittir. Abim falan değil sonuçta
kişisel eşyalarımı kimseyle paylaşmıyorum yükselen başak olunca :) hele araba hiç olmaz
Ben kişisel hiç bir şeyimi paylaşmayı sevmem :) titizim ve hoşuma gitmez
Asla vermem, kimseyide acil olmadıkça keyfi taşımam.
Çok güvendiğim bir arkadaşıma verirdim veya ne yapacağından emin olacağım kişilere.
Fazla değerli şeyleri kimseye vermem verip kötü olacağıma vermeyip kötü olmak tercihim
Evet, veririm.
Veririm eğer bana lazım değilse
Çok güvendiğim arkadaşım ise olur
Arabam yok, olsa da vermem.
Hayır
vermem
Yokkk
Asla almam vermemde
Veriyorum
Hayır Tabikide
Evet
veremem sanırım