Selamlar.. Arabanı başkalarıyla paylaşabilir misin yoksa bu konuda oldukça tutucu musun? :D Ben gayet netim aslında bırakılacaksa ben bırakırım ama araba istemeyin ahs :D
Keyifli günler..
#smell

Selamlar.. Arabanı başkalarıyla paylaşabilir misin yoksa bu konuda oldukça tutucu musun? :D Ben gayet netim aslında bırakılacaksa ben bırakırım ama araba istemeyin ahs :D
Keyifli günler..
#smell
Hemfikiriz kanks. Araba ve motosiklet konusunda taviz vermem. Çok isteyen gidip alsın bir tane. Bizde yayan ya da otobüslerde çok yol yaptık. Parça tamir fiyatları malum. Sadece baskı balatayı yese 9000 maliyet. Bozulsa bir şey olsa yaptıramıcak zarar, hadi onuda koy kenara bi kaza durumunda olan hem ona hem sana olcak. En iyisi hiç risk almamak. Kendinde olursa ben yaptım ben yaptırırım dersin en azından. Kaffam rahat pampaa.
eğer bi arabam olursa metroya bile zor bırakırım insanları o kadar cimri ve üşengeçler ki 20 yıllık arkadaşlarını gecenin bi saatinde eve bırakmaya acizler ne arabamı vericem onları metroya otobüs durağına zor bırakırım
Bir eşyaya okadar anlam yüklememek lazım. Etrafımdaki hiç kimseden degerli olamaz. buarada c180 im var ve çevremdeki herkese hizmet ediyor :) bunun için üretilmiş
Asla zira o benim şahsi aracım ve büyük risk kaza anında hele hele ölümlü kazada araç sahibinide sorguluyorlar kimse kusura bakacaksa buyursun baksın
Cevap
52Cevap
Babam dışında kimseyle paylaşmıyorum.
Arabamı paylaşırdım tabi ki de :D ama sevdiğim çok samimi olduğum arkadaşım olursa ya da direk sevgilim olursa paylaşırdım. keyifli günler...
Teşekkürler kardeşim :D
Paylaşmam desem de şu an arabam nerede onu bile bilmiyorum. :D
:D ahsh bir de paylaşsan neler olacak acep
Sadece en yakınlarımla paylaşırım her arkadaşımla paylaşmam yani emanet araba aldığım da oldu veririm de püf nokta yakın olmalı.
Benim olan hiçbir şeyi paylaşmıyorum prensip meselesi (ürün yerleştirme içerir) 🤣🤣
😂😂 kamu spotu
Duyanlaraaaa duymayanlaraaaa 🤣🤣
😂😂 manyak ya ahahah
😂😂😘
😘😘
Kimseye değmez emin ol tek bir kazayla senin üstüne kalacak suç
Ne kimseden araba isterim ne de veririm. Hayatım boyunca böyle oldu. Emanetin canı burnunda derler. Bir şey olsa dostluklar bozulur.
Aslında paylaşırım 8 ay sevgilim bindi 😀sadece bakım zamanı bana getirdi çok iyi niyetli bir sevgilim vardı ayrıldık
araba belki ama motorumu asla paylaşmam, bazen oturmak isteyen oluyor, pedala frene vs böyle fütursuzca gaz vermeye çalışıyorlar içim gidiyor 🥺😂
Arabam bana özeldir. Kimseye vermem. Arkadaşlarımla bu konuda çok tartıştım artık alıştılar vermem yani.
4 defa verdim birinde şanzıman dağıttı birinde baskı Balat’a. Daha vermem kimseye kolay kolay. Hele pratik yapmak isteyene
Ben sanırım verirdim ama bi yandan vermek istemezdim sonra uğraşamam jdjdjd gerçi kümin olduğuna da bağlı
😁benim. engelli araci kimse istemeye cesate bile edemiyom kafa rahat
Bir arabam olsa paylaşmazdım. Cidden paylaşamam cıks hayır
Arabam yok ki swjkokkejwrkeş ehliyetim de yok henüz
Dur 🤣 migros yazili alisveris arabasi var atim sana zhsjs
Benimle paylaşan arkadaşımdan asla esirgemem
Aile bireyleri ile. Çok samimi arkadaşım ile paylaşıyorum.
Arabam olsaydı sanırım derin bir bağ kurar ve paylaşmak istemezdim 😅
Ben veririm ya, nolcak. He isteyen var mı dersek benim arabamı istemez pek kimse
Kimine göre neyine göre hesabı...
Bırakırısss
Hiçbir şey sevdiklerimden kıymetli değil. Paylaşıyorum.
şu an arabam yok ama olsa eğer bir kaç saatliğine ise paylaşırım
Arabam yok. Ama olsada vermem. Bir yere gidecekse bırakırım. Arabamı vermem.
Paylaşmazdim. Gideceği yere götürüp getirirdim.
Paylaşmam. Çünkü yok :D
Kimseden de emanet istemem.
Aleyküm selam.
Sevmediğim biriyse hayır, sevdklerimse tabi ki ~ ℳ
vermem veririm taksi parasını nereye gidecekse gitsin çok lazımsa araba
Sadece ikiz kardeşim ve gerekirse abim ile paylaşırım. Onun dışında başka kimseye müsaade etmem.
Yoo sıkıntı yok sevdiğim bir arkadaşımsa veriyorum. Mesela geçen hafta istanbuldan bursaya gitti geldi benim aracımla sakınmam kolay kolay kimseden
ya bende her konuda insanlara yardımcı olmayı çok severim falan ama insanlar başkalarının mallarına çok hor bakıyorlar o yüzden veremem sanırım
Hayır!!! Net oldu 👍🏼
Arabam benim için evlat gibi güvenmeden kimseyle paylaşmam
Yanımda oturabilir en fazla , hayatta süremez
Pembe bir motosiklettim var önümüzde ki ay yeşilini alcam.
Kimseye vermiyom ben 😀
ayiyla deve ne alaka
Kardeşim hariç kimseyle paylaşmam
Asla vermem bırakmam ben
Yani o konuda tutucuyum fazlasıyla!
Ben paylaşımcı biri değilimdir.
Asla at avrat silah araba paylasilmaz
Hayalimdeki araba mı? Çünkü benim arama yok🥺
Arkadaş olmaz, aileden ya da sevgi ok 👍🏻
Paylaşamam çünkü arabam yok olunca bakarız
Kesinlikle hayır
Arabam yok ama olsaydı paylaşmazdım.
hayır elbette kimseye kullandırtmam arabamı
Arabasına tapan insanlardan nefret ediyorum
Tapmaktan değil bi kaza yapsa suç arabanın sahibine kalıcak haksız yere
Yok ben tapanlardan bahsediyorum
Nooo asla arabam değerli ya :d
Paylasilmamali çok aciil nir durum olmadıkça
Karım ve arabam bu ikisini asla.
Çok önemli işi varsa paylaşırım.
Öyle bir durumun içindeyim ki aracım o... gibi
Yılda bir belki.
at (araba), avrat, slah. sadece bana ait.
Arabam yk olsa da kimseye vermezdm
Çok seviyor ve çok güveniyorsam paylaşırım
Araba paylaşılmaz ya.
İyi bir sürücü ise paylasirim yoksa hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?