Bugün kapıyı sert kapattığım için kavga ettik yani o biraz rahatsız oldu. Uyardı beni söylendi üzüldüm. erkekler neden böyle beni arabasından daha mı çok seviyor?

Bugün kapıyı sert kapattığım için kavga ettik yani o biraz rahatsız oldu. Uyardı beni söylendi üzüldüm. erkekler neden böyle beni arabasından daha mı çok seviyor?

Türk milleti kadar maddeye deger veren ve lükse duskun ulke olmasa gerek. Gerci ortadoğu, araplar vs genelde boyle galiba. Yurtdisinda adamlar bir eşya aliyor yillardir kullaniyor. 2. el esya, kiyafet alışverişi oralarda cok normal ama bizde degil.
Onlarin evleri sade döşenmiş, sadece kullanacaklari esyayi aliyorlar biz evi esyayla dolduruyoruz ve esyaya hizmet ediyoruz. Esya bize hizmet etmeli. Koltuk alırlar ama yıpranmasın, aman ustune bir sey dokulmesin derler. Gider en guzelini begenirler ama ustunu kirlenmesin diye örterler guzellegini de goremezsin o esyalarin.
Mesele para degil. Pahalilikta degil. Eskiden her sey bu kadar pahali degildi ama esyalar, arabalar yine onemliydi. Biz esyaya hizmet eden bir milletiz cunku. Esyanin bize hizmet etmesi gerektiğini bir turlu algilayamiyoruz.
Esyalar icin kadin olsun erkek olsun kavga çıkarılmasini dogru bulmuyorum. Koltuga erkek bir sey dökse kadin erkegin kalbini kiriyor. Arabaya kadin bir sey yapsa kadinin kalbini kiriyor. Bunlar eşya. Insandan daha degerli degil arkadaslar. Yorumlarda beni gercekten üzdü. Degeri kac para olursa olsun hicbir esya insandan daha degerli degil.
Araba bize hizmet etmek icin var. Esyalar bize hizmet etmek icin var. Kullanmak icin var. Tabi hart hurt kullanin demiyorum ama bu kadar deger vermenin bir anlami yok.
Insanlara degilde esyalara deger verirseniz insanlar yaninizdan gider. O esyalar, arabalarin yok olması, zarar görmesi bir sele, bir depreme bakar. Bu kadar esyanin kölesi olmayin kac para vermis olursaniz olun, kimsenin kalbini kirmaya, incitmeye zerre değmez. Gercekten yorumlarda da turk milletinin ne kadar insan degil de madde sever bir millet oldugunu bir kez daha gördüm.
Esyalari degil, insanları sevelim ve insanlara deger verelim lütfen. Insanlara kati, acimasiz davranip esyalara gelince o benim canım modunda, yumusak davranmayi ben kendi mantigima sigdiramiyorum. zaten bu millet insana deger verseydi, esyaya gosterdigi saygiyi insana, insanliga gosterseydi belki bu kadar birbirimizden nefret eden, agresif, insanlardan nefret eden bir millet olmazdik.
İmza, kaşe, mühür basarım.
Bu konularda biz kadınlar erkekleri anlamakta güçlük çekiyoruz. Oysaki arabayı bizden üstün tuttukları için değil. Araba basit bir ev eşyası değil kadıninda aynı hassasiyeti göstermesi lazım bence. Biraz daha dikkatli olman için uyarıyor. Ama bunu şahsi olarak algılamayın nerdeyse tüm dünyada erkekler böyle.. Ben eşimle tanıştığımda 6 yıllık arabasina ilk bindiğimde arabayı yeni aldığını düşünmüştüm o kadar iyi bakmış ki hayret ettim. Evkendikten sonra benide eşim bir kaç kere uyardi ama alınmadım çünkü gördüm ki arabasının bu kadar yeni kalması ona güzel bakmasından kaynaklanmış bende aynı hassasiyeti göstermeye başladım.. Şimdi eğer aranız bundan dolayı bozuksa özür dileyin eksisi gibi devam edin bunun için değmez. Cok basit bir konu. Olabildigince çok tartışmalari durumlaranmahal vermeyin ilişkiniz yıpranır.
Bana göre erkeğin arabası, kadının evi. İkisi de kıymetli anlamak lazım. Kapıyı özellikle sert kapatmanın bir nedeni yoksa bir dahaki sefere biraz yavaş olursun olur biter.
Arabası olan erkek ile sevgili olduğunu düşünme kuma oluyorsun direkt :D
aha teşekkürler :D :D :D
Cevap
45Cevap
Seni sevmediği için aracına daha çok değer veriyor.
Kişinin ekonomik durumuna bağlı. Araba aşırı değerli oluyor. Benim arabam 40.000 euro, türkiyede ikinci eli 1.5 milyon tl vs. Kız arkadaşıma veriyorum kötü de olsa kullanıyor rahatım, 1.5 milyon vermiş olsam türkiyede üzerine titrerdim arabamın.
Para ile satın alınmış herhangi bir şeyin zarar görmesi nedeniyle sevdiği birini azarlayan insan net olarak maddecidir, kalitesizdir. Araba, giyim eşyası, aksesuar, vs. ne olursa olsun.
Saçma sapan işler. Alt tarafı araba ne diye abartıyorlar bende anlamıyorum.
İnsan sevdiğiyle bunlar için falan kavga etmez.
Araba daha önemliyse gitsin arabayla yaşasın aşkını
bana bırı oyle muamele gostercek arabasını parcalar faturayı adresıme yolla deyıp yuzugude avucunun ıcıne koyarım...
degıl araba dunyada herhangı bırseyle benı bır tutan sevgılım olamaz..
Kavga edilecek bi durum değil kesinlikle o an belki başka bişey vardır kafasında senin kapıyı çarpman şok etkisi yaratmış olabilir. Arabasında seviyorsa istemeden sana çıkışmış olabilir. Eğer sana süreki kızıyorsa bi problem vardır. Ancak sadece buysa dert etme ve destek olmaya çalış.
Erkeklerin öncelik sıralamasını öğrenmelisiniz kızlar
1. Vatanımız
2. Aannemiz
3. Tuttuğumuz takım
4. Arabamız
5. Varsa çocuğumuz
6. Sevgilimiz
Anne ve vatan anlaşılır da takım ve araba nedir yaa? İnsanı nesneden daha değersiz kılan varlıkla kimse olmaz sizde bunu öğrenin.
@Mickywomen sıralamayı yanlış yazmışsın. Bu kabul edilemez.
Sen de kabul edilemez bir varlıksın ben garip buluyor muyum?
Abla arabanın ölüsü bile 500 bin lira oldu artık bu ülkede. Elbette ki senden daha çok seviyo. Anasından, babasından, hatta kendisinden bile çok seviyo, kişisel algılama yani.
500 bin tl olmadı, uyduruyorlar sadece. Türkiye uzayda bir bambaşka evren değilse tabi. 500 bin tl ye 2010 renoult polo alacağına bankanda o parayı gösterip abd gidip son modelinden 3 tane alıp oraya garaja ver gel :D lafta arabam var demek değil mi amac zaten
Cimri, cimri. Yandiniz siz. Evlenince kayinvalide gibi herseye karışacak. Kayinvalideye gerek kalmayacak
Nişanlın istisna bir erkekmiş. Ben soriyim kadınlar neden arabayı nişanlısı olduğu erkekten daha değerli görüyor?
Ve yüzüğe daha çok değer vermeniz
Günaydın; bugüne kadar araba kapısı kapandığı için kapısı çıkan hiç bir araba görmedim. Araba kapısına takıntılı tipler var maalesef.
bi araba almak ne kadar zor bişey biliyo musun ne kadar çalışıp banka kredisine ödeme yapılıyor
evlenince de aynı fiyatı ödemiş oluyon o zaman
Erkekler arabalarına kendilerine baktıkları gibi bakarlar. Elbette sevdiğim bir insandan önde tutmam ama arabamada eşekmiş muamelesi yapmam.
Bende olsam kızardım! Hatta kapatmadan önce uyarırdım yavaş kapat dıye! Kendime saygısızlık olarak kabul ederim.
Abartiyo sevgilin bi araba değil mi senden daha değerli olamaz daha cok değer veriyoda ayril gitsin
Arabasına binmeyi daha çok seviyor. Erkekler böyledir. Alışmalısın.
Ama cidden kapağını düzgün örtün düzgün de örtülebiliyor o kapak😂
Nasıl bayanlar takılarak gıyımlere onem verır erkeklerde arabasına
Sen bırakırsın ama araba müstakbel eşin bırakmadığı sürece bırakmaz.
son model bir motorum olsa bende aşırı değer veririm. o kadar para çıkartıyom
şoför olup o kapı carpilinca herkeste o tepki aynı yalniz dhdhdh
Zor ulaştığından gözünde değerlidir avrupa amerika gibi kolay ulaşsa değeri düşer
Arabaya düşman malına davranırsan olacağı bu.. kapıyı usulüne göre kapatın
Sanki şu ara dolaşan video ile birbir aynı gibi.
https://youtube. com/shorts/9hEfaBlGPv0? feature=share
ayakkabıya da bakıyor tozlu mu diye. bunu atsam gülmez bile odun
Araba nedir ya teneke parcasi bir yerde ayrica temizlenirde bisey, evdede yaşama kirlenir diye o zaman. Yemekte yeme tuvalete görmeyeyim diye öyle mantık mı olur. 🤷♂️ Bende severim arabaları ama bir insanı kırmaya değmez.
O söylendi sen de uzattın büyük ihtimal. Anladığın şey de arabanın senden daha değerli olduğu oldu. Aynen abicim daha değerli, arabayı yıkıyor seni yıkamıyor, tozunu alıyor, senin tozunu almıyor..
Seni arabadan çok sevdiğini sanmıyorum. Sadece yavaş kapat diye uyarmıştır arabaya bir şey olmasın diye çünkü çok kötü bir his.
Ne canım canım şeyler ya kapıyı sert kapatınca kırılıyor mu bu kapı. Sen bence yol ver ona. İlerde bu seni eve de kitler
İr araba çok pahalı bazı kızlar tırnak kopunca makyajı suya geçince silinmesini istemiyorsak onlarda arabaya karşı öyleler
Ya senden değerli değildir ama yine de çok değerlidir araba erkekler için bence sen biraz daha hassas ol bu konuda çok üsteleme
İyide bacim en kotu araba 200 binden basliyo normal biraz yavas kapat sende
Arabaları sevin insanlar alışık değil. 😄
askim hayatta baska amaci ve basarisi yok cunku
Ben de aynı şekilde düşünüyorum
Beyni yok çünkü. Onun için öncelik değilsin.
Malının kölesi olmuşdur o
Arabaya her gün ineğe ayda bir.
Araba kaç lira olmuş haberin var mı 😅
siz öylelerini buluyonuz
Ben mi araban mı? Diye sor.
Araba sonuçta pahalı bir şey ilk göz ağrısıdır
Senden daha çok değil, arabasına da değer veriyor
Farklı olsalar şaşardım hepsi birbirinin kopyası gibi
Neden böyle bu erkekler
Bazı erkekler için araba kırmızı çizgidir 😄
Demek ki arabasına daha sadık.
Araba Sevdası diye Roman var daha ne olsun yani 😀
bence abartıyorsun.
ona biniyor 🤷♂️ sana? o yüzden nazik davranıcan.
Ben olsam tekrar açıp daha sert kapatırdım
Erkekler değil senin nişanlın öyle
Arabasıyla baş başa bırak o zman baby
arabasiyla evlensin
Bazi insanlarin boyle sacma sapan hallaría var
senin nişanlın öyle
üzgünüm ama tüm nedeni "eğitimsizlik"
Saygı duymak lazım
Adı ustunde araba olduğu için 🤗
Sen neden makyaj yapmayı seviyorsun
Bu zamanda daha çok değer veriliyor
Pek öyle değilim