Arabalar Renault 19 ön kapıda ki bu hoparlör mü küllük mü? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Renault 19 Europa hakkında bilgisi olanlar görüş paylaşırsa sevinirim bazıları ön kapak bu şekilde oluyor Renault 19 ön kapıda ki bu hoparlör mü küllük mü? Cevapla Sevgi Soruları Hoparlör Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Büyük ihtimalle hoparlör. Arka kapıda bazılarında küllük oluyor ve sonradan hoparlör takılıyor. 1 1 Yorumla Cod2009 +1 yıl Arka kapıda çoğunda küllük var zaten 😅 R 19 larin onu sattıktan sonra vectra c de küllük göremedim bir arka havalandırma altında var şunu anlıyorum yıl geçtikçe firmalar bunu kaldırıyor Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. hoparlör 1 0 Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Arabalar konusunda 467 cevap paylaştı. Hopörler o abi, benim reno 9 da oraları söküp değiştirmiştim hopörlerleri ordan biliyorum 1 0 Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Küllük yok kapılarda arabaların uzun zamandır. Bu hoparlör. 0 3 Yorumla Cod2009 +1 yıl Evet biliyorum 1990 lar da yaygın küllük 2000 ler başında vardı sonradan yavaş yavaş kaldırıldı azaltıldi Yorumla Cod2009 +1 yıl Renault 19 2001 yılına kadar üretimi devam eden otomobil Yorumla BilenAbi +1 yıl O küllük değil zaten eski araç olsa bile. Ya hoparlör ya da hoparlör için açılmış boş alan. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Büyük ihtimalle hoparlör. Arka kapıda bazılarında küllük oluyor ve sonradan hoparlör takılıyor.
Arka kapıda çoğunda küllük var zaten 😅 R 19 larin onu sattıktan sonra vectra c de küllük göremedim bir arka havalandırma altında var şunu anlıyorum yıl geçtikçe firmalar bunu kaldırıyor
hoparlör
Hopörler o abi, benim reno 9 da oraları söküp değiştirmiştim hopörlerleri ordan biliyorum
Küllük yok kapılarda arabaların uzun zamandır. Bu hoparlör.
Evet biliyorum 1990 lar da yaygın küllük 2000 ler başında vardı sonradan yavaş yavaş kaldırıldı azaltıldi
Renault 19 2001 yılına kadar üretimi devam eden otomobil
O küllük değil zaten eski araç olsa bile. Ya hoparlör ya da hoparlör için açılmış boş alan.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!