Bildiğiniz üzere Tofaş'ın kuş serisi diye geçen modelleri doğan şahin ve kartal Türkiye de çok sevilen tutulan modeller oldu bunun nedeni nedir sizce sizin sevdiğiniz Tofaş modeli nedir kuş serisi den
Tofaş kuş serisi Türkiye çok sevilmesi tutulma nedir sizce?
Parçası ucuz, kolay tamir ediliyor. Yerli olması da en güzel avantajı. Turkuaz Doğan SLX, beyaz veya nar çiçeği düz Şahin, bordo Kartal SLX severim. Bir de eski kuşaklı Şahin'ler var, onları da seviyorum.
Geldi araba aşığın dan güzel görüş ve fotoğrafları 😅😉 soruda en güzel görüş seninki çıktı kardeşim soruda saçma değil ama pek kimse görüş paylaşmamis teşekkür ederim görüşün için
Tofaş kuş serisi nin eleştirdiğim yönü kaza da güvenliği çok zayıf olması örneğin ikiye bölünmesi örnek ucuz araç üretiyorum diye bu kadar güvenlik den bu kadar düşülmez ki örnek veriyorum Renault 19 Europa daha güvenli sağlam Tofaş dan Tofaş kötü değil ama güvenlik olarak iyi değiller yoksa tasarım konfor başarılı
Doğru. Şöyle bir iddia duymuştum. Uçaklarda çoklu parçalı (Monokok muydu ismini hatırlamıyorum) üretim nedeniyle ikiye bölünüyormuş. Yoksa kolay kolay bölünmezdi.
Ortadan ikiye bölünmesi durumun da üreten firmaya kızıyorum kasa bağlantısi zayıf olduğundan kaza da ikiye bölünüyor ama kaza dışında bakacak olursak parçası uygun tasarımı havalı bence bu göreceli tabi başarılı otomobil tabi serseri kullanıcıların eline geçmedi ise güzel alınası modeller ben olsam ben Tofaş yerine gider Renault 19 Europa alırım 19 Europa kalite güvenliği tofastan üstün kuş serisi den yani