Biraz
Hayır, kötü
Evet, güzel
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kötü araba diyemem. Herkesin bir bütçesi bir limiti var en kötü 100-170 bin arasına giden bir araç. O kadar parası bile olmadan bu arabaya laf edenler bence lafetmesin. Evet bir çok eksiği olan bir araba ama fiyat olarak dönemin en ucuzu olduğu için bir çok gencin ilk araba hayali kimininde ilk arabası🥰
90 lı yılların güzel arabalarından biri. Günümüzde imkan varsa başka araç tercih etmek çok mantıklı. Yakıt çok yakar , güvenlik zayıf. Klima yok. Artık parça yorgunluğu var. Motorunu Türkiye nin en iyi ustasına yaptırmak çözüm değil ertesi gün bir hortum kaçak veriyor yaptırıyorsun başka birsey. İllaki alınacaksa orijinal haliyle kullanılması arabanın en güzel görünümünü veriyor. Modifiye , özellikle Ankara piyasası modifiye arabayı rezil ediyor.
ezilmemişini bakımlı ve sade olanı bulursan tadından yenmez 1995 modele kadar olanlar tercihimdir hidrolik direksiyon luları sevmem yüksek göğüse geçmeden 95 in 6 ayından önce çıkan bir slx gider tercihen bordo ya da turkuaz olan tabiki 5 kol orjinal jantlı ve saat gbi motoru olan araba 2 ye bölünüyo muhabbeti yapanlara aldırma taban sacını silikonla tamir edip muayeneden geçen arabalar onlar.
Cevap
39Cevap
kötü araç
Tofaş Doğan SLX güzel araba aslında ama bazı serseri gençler yüzünden adı kötüye çıkmış ne yazık ki halbuki ki Tofaş kötü değil kullanıcısı serseri olursa kötü oluyor
Eğer arabaya modifiye yapacağız diye canına okumadilarsa güzel araba. Her bakımdan vergisi az arıza yapmaz parçası ucuz az yakar lazım olursa iyi gider.
Offf yılan yılan.
Cms 40 jantı çakacaksın 205 lastik bir de önleri pıtırıp totoyu kaldıracaksın tam bir yılan.
Okumadı abisi sürünüyor şekli 😂
Bunlar araba değil. Yıllar önce tedavülden kalktı ama bizim gibi smpullerin yönettiği 4. Dünya ülkelerinde at arabasına denk kullanılıyor.
Konforsuz, güvensiz, yol tutuşu olmayan, kartondan yapılmış koç ailesinin türkiyeye attığı en büyük kazık bence
İnternette araştır birader, en ufak bir kazada ortadan ikiye bölünme ihtimali %70 kaza anında kurtarmaz seni. Önce güvenlik her zaman.
Açıkçası güzel bir araba değil her şeyden önce sağlıklı veya konforlu değil en küçük küçük bir kazığa da ortadan ikiye ayrılıyor
Onu bile alamazsın ki artık , alsan da yani arabanin ne çıkacağı belli değil arıza verirmi sürekli Cart curt
bir yoruma katılıyorum güzel olmasa da en azından ayağını yerden kesiyor.
Sevdiğim söylenemez ama kimin neye gücü yeterse onu alıyor.
Çok güzel kullanışlı bir araba tasarımı falan da çok iyi ve sürüş keyfi de harika
Kaza yapmadığın sürece güzel... Çünkü kağıttan yapılmış bi araba :(
Uzun süredir arabam yok. Ama bu durum bile kendisinin bir otomobil olmadığı gerçeğini değiştirmiyor.
Şu döküntü araba diyeceğimiz arabalar bile 100 bini geçti
Benim marka telefonlara da arabalara da ilgim yok. Önemli olan iş görsün, yarı yolda bırakmasın.
Zamanında güzeldi belki. Bana göre değil ama gzrl bulan çok insan var
Şu arabayı övenlerden hemen kaçıyorum. Yürüyen tabut
hayır abi ya bu tüplü ve öfkeli arabaları kaldırsınlar piyasadan artık
Bence güzel değil ama en azından ayağını yerden kesiyor
çoğu kişi keko arabası diyor ama bence ayrı nostajlik bir havasi var
Kardesim parani buna yatirma. Canina kiymet ver
Yürüyen tabut
Hiç binmedim binmem de
Orijinali gayet güzel fabrika çıkışlı severim
O külüstürler de dünya paradır şimdi :D
Çok bakım ve para ister değmez?
Güzel araba istediğin zaman 2ye ayrilir