İki arabaya da bindim Opel 1.3 motorlu dizeldi gayet yürüyordu ve hacim olarak geniş o tarafı önemli diğer cephede Clio tam şehiriçi arabası yakıtı çok iyi bakım parça sıkıntısı hiç çekmezsin ve daha ucuz olur Opel biraz daha pahalıdır Clio küçük işte dezavantaj olarak ne bagajında ne arka koltuğunda çok alan yok bunları değerlendirip karar verebilirsin hayırlı olsun şimdiden.
opel isterse sifir olsun gùven vermiyor paran varsa Renault Clio al pişman olmazsin arabalara merakim var ama ehliyetim bile yok ama tavsiye konusunda iyiyim clio değerelenebilir bir araç opel alici si saticisi tercih eden az opel yakit dūşmani kasa motor sorun olur Clio öyle değil arti alirken 2. el alicaksan motor şanziman baktir mutlaka yağ su en önemli si muane çekme belgeli sakin alma
Net bir şeklide Opel astra J kasa diyorum clioyaya göre daha donamlı ve daha sağlam
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
J kasa astra candır. Yol tutuş kalite arabadaki tokluk efsanedir. Clio ile mukayese edilemez. Performansli kullanayim yol tutsun diyorsan astra. Clio az yakar parçası boldur ama yol tutuş rezalet araba yola oturmuyor güven hissi vermiyor. Opel astra olur benim önerim.
Ucuz parça dersen Renault Clio derim ama kalite konfor yol tutuş opel Astra tabiki de bu J Kasa Astra lar Opelin üretmiş olduğu en harika modellerinden yol tutuş tam Insignia ruhu taşıyor
Ikisinede binmis biri olarak net opel j kasa baskada demem arada sinif farki var bi kere opel icine ses almasi suspansiyon malzeme kalitesi vb herseyde clio yu acik ara gecer