gerçekten üzülüyorum ya.. videoyu izleyin..
Togg'a binen vatandaş:
— Dedektif Joker (@dedektifjoker) April 18, 2023
"Öbür dünyada sorarlarsa 'Togg’un yanında durduk, bindik' demek isterim." pic.twitter.com/oY4G8N4WQ0

gerçekten üzülüyorum ya.. videoyu izleyin..
Togg'a binen vatandaş:
— Dedektif Joker (@dedektifjoker) April 18, 2023
"Öbür dünyada sorarlarsa 'Togg’un yanında durduk, bindik' demek isterim." pic.twitter.com/oY4G8N4WQ0

En büyük cehalet körü körüne oluşan fanatizmlerdir, ikinci reich almanyasında Hitler'e duyulan büyük bir fanatizm de mevcuttu, ancak bu fanatizm kesinlikle haklı bir fanatizmdi, çünkü karşılarında Avrupa'yı işgal etmiş ve gözünü dünyanın geri kalanına çevirmiş olan güçlü mü güçlü, büyük mü büyük bir liderleri ve etrafında oluşan iktidarları mevcuttur.
Korkunç bir cehalet ve teslimiyet örneğidir bu!
Yarın sırat köprüsünden geçerken Togg'a bindim diyecek kadar şuursuzluk içinde.
Toplumun bir kesiminin bu kafada olmasının elbette bir çok sebebi var ama temelde iki etken mevcut:
1- Din ve inanç ile zehirlenmiş zihin.
2- Eğitimsiz kalış.
İşte bu tabaka yüzünden bugün bu haldeyiz.
Atatürk'ün kaldırmak istediği tam da buydu!
Cahillik işte sanki öbür dünyada arabayı soracaklar aklına bile gelmez teyzenin araba o gün. Partinin gözüne girmek için arabaya binmek için böyle konuşmuş bence. Gülümsetti.
Cevap
84Cevap
Cahillik maalesef. başka bir şey değil. yani üzülecek halimize gülüyoruz artık. ne togg muş arkadaş bu halk da her şeye kanıyor
Türkiye ne refah ülkesi olacak nede Avrupa birliğine alacaklar din ile yönetilen ülkeler hepsi cehalete karanlığa fakirliğe mahkumdur. Pakistan, Filistin, Azerbaycan, Suriye, ırak, İran, Lübnan, Türkmenistan akla gelecek tüm İslam ülkeleri fakirdir cehalettir. Araplar demeyin onlar. Yer altı zengini ve nüfusları az ve diğer dinddar ülkelerdeki kesimlere göre daha egitimliler Katar, Suudi Arabistan vb.
Yönetmeyi bilmekle alakalı osmanlı der susarım
sanırsın kanuni zamanında ateist bi yönetim vardı
Cehalet bir insanın kaderini de hayatını da etkiler Türkiye'de olduğu gibi binemeyecegi alamayacağı arabaya yerli ve milli diyorlar sonra bunu bir milyon liraya satıyorlar fakir halktan beğenilmesi isteniyor beğenmeyince de sen vatan hainisin diyorlar saçma sapan bir döngünun içindeyiz ya Allah herkesin sonunu hayır etsin ne diyelim.
Geçende tesadüf soylu kızları toga bindirmişti aaa buda mı tesadüf yoksaa 🤔 buşmuşlardır akplinin birini onun annesine söyletmişlerdir para için allah bile derler niye şaşırıyorsunuz 😂
Bı koyacan arabanın camına yapışacak görecek sonra togg u
Togg otomobiliniz yerrli ve millig direksiyondağğ dünüya lideri
Protein eksikliğinden dolayı. Anladık et çok pahalı , Yanlız öbür tarafta bunu kesin sorarlar çok önemli, yoksa cehennemliksin Teyze G. yalamada Nirvana
Yazık len, öbür dünyada bir tane boş şahıs ile bir arabaya taparcasına davrandığı için hesap sorulmayacak çünkü değil mi
Neden herkes kötü yorum yapmış ki, kadın severek ve içten söylemiş tüm sözleri ve bu onun en doğal hakkı. Hem öbür dünyada kişiler sevdikleriyle beraber olacaktır. Çokta kasmayın bence 😄
togg onemli ya alip binemiyecegimiz icin yine zenginler de görüyoruz bir de türk yerli he belki 5 6 sahibi olarak bineriz son kullanim tarihi gelince
Bu cümlenin öncesi ve sonrası da önemli. Niye böyle söylediğini anlamak için. Diğer türlü yorum yapmak önyargıyla davranmak olur.
teyze burada ülkenin arabasıyla gurur duyduğu için demiş büyütülecek bir durum yok ortada gururla söylenmiş bu cümleler
Ülken togg yapmış gurur duyacağına saçma sapan şeyleri paylaşıp algı yapıyorsunuz. Bu hazımsızlık nedir?
Nankörlükten başka bir şey değil demeyeceğim. Ama her yapılan hizmet, herkese hitap etmek zorunda da değil.
Çok yazık, dün İstanbul ili yakada koca koca bilbordlarda şu yazıyordu. Doğru zaman doğru adam yani konu tek adam ahaha. İnşallah bu millet bu aptallıga düşüp bu adamı yeniden seçmez vay halimize
İki* yaka boyunca
Çünkü insanlara din doğru anlatılmiyor beyinleri yıkanıyor yazık valla gerçekten bu insanlarla okumuş profesör, mühendislerin oyu bir olmamalı.
Yakında artık trafik kazasında togg 'la kaza yaptık diye hava atacaklar 😊
Cahilleşti ülke bunların yüzğnden yobazlaştık resmen
Öbür tarafta niye sorsunlar Allahım yarabbim kesicem kendimi ordan burdan
Artık parti din gibi algılanıyor yazık Allah akıl fikir versin
O bir dünyada teyze araba hakkında sohbet vs olacak mı sanıyor 😂
Bunlar ne ki arabanın tekerini öpen biri vardı :D
Aleviyim diyen ayrımcılık yapan Kılıçdaroğlu bile varken bunlara şaşırmamak lazım,
hz. muhammed'den sonra bir peygamber gelseydi iste bu kisi erdogan olurdu!!
Yaşını başını almış ama hayatı boşuna yaşamış cahillik başa bela
şu an yasanan islam şirk üzerine oldugu için böyle insanları çok görüyoruz
Cehennem azabından mı koruyo sıratı uçarak mı geçiyo bu togg
Aynen 1500 yıllık dine revizyon geldi Togg’a binen cennete gidecek
Tamam ölebilir şimdi. Seçimden önce olursa vatana iyilik yapmış olup şehit makamına erişir 😅
togg a binmek sevap
yapılan sırat köprüsü geçme ihalesini togg firması kazandı
Bu kişilerle aynı nefesi alıyoruz işte siz hesap edin.
Öbür dünyada kula kulluk ettiği için yakılacak
Çok iyi laf gerçekten 40 yıl düşünsem aklıma gelmez andjak
Yazık.. O tarafta sana onu mu soracaklar.. belliki bir çıkarı var..
Güç her şeydir Güç Adalettir , Güçlü olsaydım Şu y4rak kafalıları teker teker İmha ederdim
Teyzeyi küçümseyip geçiştirmiş ne diyorsun bacım diyor
Bu doğru mu link var mı? Lütfen sorgulayıcı olun her şey adına diyorum...
Teyze öteki dünyada burayla ilgilenılmıyo hanı habern olsun
"Yozlaştırılmış Bir Toplumu Gerçeklerle Yüzleşmesi İmkansız"
Akape ye oy verip bu milletin hakkina virenlere obur dunyada daha neler sorulacak haberi yok garibimin😂
İşte bu primatlar bizim geleceğimizi etkiliyo herkese oy kullanma hakkı verilmemeli iq seviyesine göre belirlenmeli oy kullanma hakkı
Yenge önce namaz önce oruç önce kalp kırmamak lazım. Sen gelmişsin arabadan bahsediyorsun🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Toggunuzun ammmına goyum bunlarda beyin olsa zaten ülke bu durumda olmazdı.. togg'u sadece uzaktan görürsünüz..
Cidden bu toplum normal değil gerçekten araştırılması lazım
ben de açın yanında olayım o zaman, öbür tarafta sorduklarında...
İki makarnaya soyletmisler işte kadinin ne dediğinden haberi yok 😄
Hep böyleydik. Tek fark artık sosyal medya var ve daha çok görüyoruz
Tövbeler olsun bunlar yuzunden Müslümanlık dan soğudum...
Büyüğüm olduğunuz için saygısızlık yapmak istemem, ama bence böyle durumlarda dinden değil, bu tür kişilerden soğumamız gerekir, çünkü din dosdoğru olmayı emreder; bunların yaptığı şey ise sapkınlık.
Ülkede güzel şeyler olsa da ülkedeki güzel şeylerden haberdar olabilsek keşke
hakikaten ya millet tapiyor gibi aynisini ben sordum gecen hafta etrafima
Artık hayal oldu hersey birgun kuru ekmeğin hayalini bile kurarız gibime geliyor
hee sorarlar teyze sevap point aldın şimdi
Mankurtlaşmış bi toplum olduğumuz o kadar açık ki.
Çok üzücü bu olay gerçekten üzücü.
Halkını hala tanımayadın mı ki?
Bir şey demiyorum benim yerime de deyin
Videoyu izleyip sinirimi bozamam
Teyze togg u sormazlar ama kul hakkını sorarlar merak etme sen kul hakkı yemişe benzemiyon ama o arabadakiler yediler yemeye devam ediyolar 👋🏻☝️
Bu millete hiç acımıyorum….
Obur dunya da togg porsch mu soracaklar
Teyza fazla kaptırmış kendini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?