Bunun nedeni erkeklere çocukluktan araba veriliyor kadın iş güç sahibi olunca haliyle sz daha pratik oluyorsunuz. Ayrıca erkekler sürekli kadınları sıkıştırıyor trafikte ve kurallara uymuyor aman kadın diyip sollayıp geçmeye çalışıyor sonuç kaza. Yani erkekler de az değil çakal çok
Onu yapan erkek de var. Ben sağdan giderim hep acelem yok. Ama makas atan mı dersin birde orada bile taciz eden oluyor. Şehir içinde de mi 160la gidiyorsun? Orada niye sıkıştırılıyoruz?
Kontrol edemeyeceksen sürme mesela bir defa normal şeritten giriyorum adamın biri beni görmeden lök diye seride giriyor az kalsın yandan çarpıyordu bana yani koca arabayı nasıl görmezsin. Böyle erkeklerde çok dayılar zaten hep şeridi ortalayıp gidiyor. Kadınların tek sorunu park ve yavaş gitmesi onun dışında kırmızı ışıkta geçen de öndeki arabanın dibine kadar giden de babasının yoluymuş gibi seridi ortalayıp giden makas atan da erkekler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kısmen tek elle kullanırım; ama genelde 50 km/s hızların altında oluyor. Genellikle iki elle tutarım.
Hayır kullanmıyorum
Çoğu zaman yalnızca sol elimi kullanarak kullanıyorum ama direksiyonum böyle yıpranmıyor. Sen ellerin kremli ya da kirli kullanıyorsundur. :D
Kirli kullanıyorum o zaman kremalı kullanmam hiç
Vites değişimi haricinde tek elle kullanmam, riskli ve yanlış, bu soru öne çıkmalı ki böyle hatalar yapanların sayısı azalsın.
Yok güvenli gelmiyor bana iki el kullanıyorum
Bende istemsizce oluyor
Benim sürüş tipi acemice duruyor ama daha güvenliymiş. Erkekler hep öyle kullanjyor zaten
Valla kaza olan her olayda kadın sürücü mutlaka oluyor
Bunun nedeni erkeklere çocukluktan araba veriliyor kadın iş güç sahibi olunca haliyle sz daha pratik oluyorsunuz. Ayrıca erkekler sürekli kadınları sıkıştırıyor trafikte ve kurallara uymuyor aman kadın diyip sollayıp geçmeye çalışıyor sonuç kaza. Yani erkekler de az değil çakal çok
Kadınlar en sol şeritte 50 ile gidiyor hızım 160 falan yoldan çekilmiyor az kalsin arkadan gömüyordum sol şeridi kaça kiraliyorsunuz sahi
Onu yapan erkek de var. Ben sağdan giderim hep acelem yok. Ama makas atan mı dersin birde orada bile taciz eden oluyor. Şehir içinde de mi 160la gidiyorsun? Orada niye sıkıştırılıyoruz?
Makası ben atmıyorum araba istemsizce Makasa giriyor kontrol edemiyorum o an.
Kontrol edemeyeceksen sürme mesela bir defa normal şeritten giriyorum adamın biri beni görmeden lök diye seride giriyor az kalsın yandan çarpıyordu bana yani koca arabayı nasıl görmezsin. Böyle erkeklerde çok dayılar zaten hep şeridi ortalayıp gidiyor. Kadınların tek sorunu park ve yavaş gitmesi onun dışında kırmızı ışıkta geçen de öndeki arabanın dibine kadar giden de babasının yoluymuş gibi seridi ortalayıp giden makas atan da erkekler.
Tampon yapmak trafik aksın diye yapıyoruz
oyle olsa bile isirmiyon ya nasil boyle yirttin, en fazla silik olurdu heralde..
Manuel kullandığım için genelde çift el hiç kullanmiyorum zaten neredeyse
Tek elle kullanılmıyor mu zaten araba 🤔
Ben de öyle düşünüyorum diğer türlü olmuyor
arabam yok teşekkürler
Allah nasip etsin
Hakimiyet yitirilebilir tek elle
Valla abla tek el kullanarak makasa giriyorum
Yapmamalısın. Kendine de zarar karşı tarafa da… hazin sonları çok gördük.
Abla anlayamazsın cidden o hic beklenmedik anda makasa girme isteği.
Dizlerimle kullanıyorum
Frene de kafa mı atıyorsun
Kontrol ağırlıkla sol dizde, frene sağ ayak atıyorum
Araba çift elle kullanılmaz ki aşırı rahatsız
bazen tek el bazen iki ellll
Uzun yolda kullanirim genelde
Bazen kullaniorm yol bossa hsjsks
Hayır arabam yok kullanamıyorum😄
O nasıl bir el acaba zımpara mı 😂😂
Vallahi reis ben de anlamadım
Kaplanır direksiyon eski haline döner
Evet