Araba kullanmaya ara verdim, tekrar kullanmam gerekiyor ama stres yapıyorum. Bu durum normal mi, ne yapmalıyım?

4 sene aktif olarak araba kullandım şehir içi şehir dışı fark etmeksizin. Açıkçası çokta rahattım hiç stres olduğumu hatırlamıyorum. 2019 eylül ayında orta şiddetli bir kaza yaptım ama bakmayın orta dediğime çok gafil avlandığım için baya korktum. Birkaç ay içinde evlenip Gebze'ye taşındım eşim arabasını satınca işe gidip gelmek için benim aracı kullanmaya başladı derken son 2 2.5 senedir çok az araç kullanıyorum. Sanırım birazda Gebze trafiği otobanı vs korkuttu beni. Memlekete döndük. Annemler şehir dışına gittiği için arabayı bana bıraktılar 1 hafta 10 gün kadar bende kalacak aslında sevinmem lazım şükür yürümicem ya da otobüse binmicem diye ama resmen stres yaptım trafiğe çıkıcam diye. Normal mi bu durum benim gibi aktif araba kullanmaya ara vermek zorunda kalmış olup araba kullanmayı unuttuğunu düşünenler var mı?:(

Araba kullanmaya ara verdim, tekrar kullanmam gerekiyor ama stres yapıyorum. Bu durum normal mi, ne yapmalıyım?