Sürat motoru ile yüksek hızda girmek ön kaldırmak gibi hareketler sizce çok tehlikeli değil mi…?

Araba ile 170 ile giderken cbr 1000 yanımdan 200 üstü süratle beni sollarken ön kaldırdı ve bağartarak yanımdan geçti…Böyle hareketler ciddi korkulmadı gereken hareketler değil mi nasıl cesaret…
Çok tehlikeli! Sürat motorum olsaydı asla sürat yapmazdım. Hız sınırı neyse o kadar basardım, normal araba sürüyormuş gibi tın tın giderdim. İşitme engelliyim ve engelli ehliyetim nedeniyle motosiklet kullanmam yasak. İşitme engelli olmasaydım, bu üstteki yazdıklarım normal Küba, Mondial tarzı motoru sürermiş gibi sürerdim. Motokuryeler gibi makas atarak sürmezdim. Hatta en ilginci, arabaların arasında ışıklarda sıramı beklerdim. Şerit çizgilerine girmezdim!
Ön kalsırması bile gerekmez motor ufacık bir çakıl taşına denk gelirse kayıp yüzlerce metre sürüklenmesine ve sürtünmeden yaralanmas dahi (ki neredeyse imkansız) bariyerlere çarparak ölmesine veya uzuv kopmasına sebebiyet verebilir.
Arkadaş full ve üst düzey ekipmanlı idi sanırım…Bu arada bende motor kullanıyorum ama benim sürdüğüm motor 140’un üstünü istesemde görmüyor…Bariyerli yerlerde bunu bildiğim için 80-90’ı geçmeden giderim…yani bir durumda kurtarmam daha olası olsun diye…
Abi motor çok dikkat gerektirir ben de motor seven biriyim. Araba gibi değil kesinlikle. Arabayla 2 kaza atlatır kurtulursun ama motor paramparça olur hiç dalgınlığa gelmez
Şimdi bu biraz da ekipmanla ilgili mesela paran boldur en bomba ekipmanları alırsın bariyer ve yolda başka vasıtalar yoksa kurtarırsın ama birde bir kazada başka araçlar çok büyük tehlike…Yani seni ferkedemeyebilirler frene basamayabilirler vs vs…
Cevap
1Cevap
Tehlikelivecool
Cooll ama cooll olacağım diye de ölünmez…İmam nasıl bilirdiniz dediğinde çok cooldu mu diyeceğiz Allah korusun 😀😀
Kesinlikle tehlikeli
Siz hiç sürdünüz mü ben motor sürüyorum ama benim sürdüğüm motorlar genelde 120-130’u geçmeyen 30 beygir sınırlarında tehlikesi az gezi keyfi çok olan motorlar…
Cbr, h2 falan çok tırsarım yani…Sürmeyi çok iyi bilmeme rağmen korkarım düşün 7-8 saniyede 200’e çıkıyor anormal bir güç/ağırlık oranı…
Seninki ne marka idi?
En İyi Cevap