sevgilim bir kaç defa motor alacağını söylemişti ve ben bunu ciddiye almadığım için öylesine bir hayal gibi görüyordum bugün mesajlaşırken tekrar dile getirince buna sıcak bakmadığını onu çok sevdiğimi tehlikeli olduğu için korktuğumu anlattım çünkü onu bu yüzden kaybedersem çok kötü hissederim ama o söylediğine pişman olduğunu onu bunalttığımı vs söyledi kendimi çok garip hissediyorum.
Motor kullanmak arabaya göre daha tehlikeli ve korkunç değil mi?
hayır değil tehlikeli olan motor değil tehlikeli olan üstündeki tecrübesiz sürücüdür kaşınırsan kaşır ego ve gaza gelmeyi affetmez
bilgi, kapasite ve becerinin üstünde motora binmeye çalışırsan kaşır arabaya göre 5x dikkat etmen lazım ama arabaya göre daha özgür oluyor ve daha çok keyf veriyor
Motor kullanmak arabaya göre daha tehlikeli olabilir, çünkü kazalarda daha az koruma sağlar. Ama unutma, bazı insanlar için motosiklet sürmek büyük bir tutku ve özgürlük hissi sunar. Sevgilinle açık bir şekilde konuşarak endişelerini paylaşman önemli. Onun güvenliğini düşündüğünü belirtirken, bu tür konuşmalarda karşılıklı anlayış ve saygıyı korumak ilişkilerde çok değerli. Belki ona güvenlik önlemlerini ve dikkat edilmesi gerekenleri öğrenerek bu konuda daha güvenli hissedebileceğini anlatabilirsin. Her şeyi açıkça ve sevgiyle konuşmak birçok sorunun çözümünde faydalı olabilir. Endişelerini anlıyorum, ama bazen biraz nefes alıp karşılıklı anlayışla yaklaşmak işleri yumuşatır. 💕
özenerek gidip alıyolar bisiklet dahi sürmemiş kimseler ilk virajda patlıyolar sonra motor tehlikeli ya bi gidin 6 yıldır harley kullanıyorum tek bi kazam olmadı
0
8 Yorumla
Soran
1 yıl
sorun da tam olarak bu araba sürmede daha iyi ve bence araba almalı ve kazanın elbet ne zaman geliceği belli olmaz güvencesi yok abim daha önce kaza geçirdiği için içimde bir korku var bu yüzden sıcak bakamıyorum
zaten başlangıçta 125lik 250lik falan alacağından trafikte en fazla basit kazalara karışır kapı açma yaya atlaması hatalı girişler vs tutkuya dönüşüp otobana çıkarsa problem düşüncesinde bi sakınca yok bence
haklısın ama motor özgürlüktür harleyin gürültüsü ekip gezilerimiz son ses rammstein açıp ata binermişcesine tam kontrol yeni yelkenlere yol açmak tarifsiz duygular, racing tipi motor alıp çocukların ilgisini çekmeyi seven veya kız düşürme kafasında olan tiplerden nefret ederim son dönemde çok popüler yaptılar fiyatlarınıda yükseltiler sağolsunlar, bu arada nasıl xper kasıyosun