Ne ilgilenen var ne sorulara cevap veren😀 neden böyle anlamadım? müşteri araba alınca bunlar prim kazanmıyor mu?
2 ay
Oto galerilerde neden müşterilerin yüzüne bakmıyorlar?

Ne ilgilenen var ne sorulara cevap veren😀 neden böyle anlamadım? müşteri araba alınca bunlar prim kazanmıyor mu?
bende motor için bir markada karar kılıp mağazaya motoru almaya girdim ama mağazadaki kadın yüzüme bile bakmadı bende sinirlenip mağazadan çıkıp yanındaki başka bir markanın mağazasına girdim adamlar okadar ilgilendiki hemen pazarlığımızı yapıp motoru aldım. En nefret ettiğim şeydir müşteriye o mumalenin yapılması
Aynen öyle neden böyle yapıyorlar anlamış değilim
Bunlar toplu galericilere satıyorlar. Adam 1 senelik primi 1 günde topluyor. Sonra altına koy faize koy devamlı değerleniyor. Galerici denen adamda 2 3 katına satıyor. Sen istediğim markayı gez yüzüne bakmazlar. O araçlarda demo arabası ve sana araç yok sipariş verirsin 1 sene sonra gelir felan diyerek gönderirler seni.
Şimdi güzel kardeşim bundan 4 5 ve daha önceki senelerde galeriye gittiğin zaman zaman yalıyorlardı müşterileri ama artık araba üretimi azaldı chip krizi corona vs artık araba yok müşteri çok ezik herifler gücü eline alınca başladılar insanların suratına bakmamaya
Çünkü karaborsa devri yaşanıyor. Arabalara her ay hatta her hafta zam geliyor. Satmak için uğraşmıyor beklediği için daha çok kar ettiğini düşünüyor. Talep çok istediği anda ve satabilir. Bu devir de gelir geçer.
Arabaya bukadar talep var mı gerçekden?
Olmaz mi bayilerde sıra var binlerce kişi bekliyor. Subat ayında tüm zamanların satış rekoru kırıldı. Ocak ve Şubat ayı 132 bin araç satıldı. Ama almaya git araç yok. Tabi yersen...
En çok satılan araç markaları hangileri peki?
Renault ve Fiat diye biliyorum
Cevap
17Cevap
Adamına göre muamele yapıyorlar da ondan kimin parası var yok anlıyor onlar parayla imanın kimde olduğu belli olmaz derler ama bunlar sarraf olmuş artık
Parası olmayanlar da geliyor yani galeriye 😀
Herhalde meraklısı da boşta gezenin de sonuçta sadece paralı olanlar girebilir içeriye diye bir kavram yok
Tipe kıyafete göre muhabele ediyorlardır para olduğunu düşündüğünü müşterilerle ilgileniyorlar dır
Bazı insanlar zenginleştikçe müşteriye minnet eder gibi davranır, öyle kişilere denk gelmiş olmalısın
orada çalışanlar zengin mi😁
Abla paran yoksa araba almaya niyetin yoksa neden baksınlar bea mantıken
Her otogaleriyr gelen araba mu alıyor?
2020 öncesi soytarı gibilerdi, şimdi kral oldular. O yüzden bakmazlar.
Ne alaka 2020 öncesi?
Benim galericim gayet iyi ilgilenmişti arabayı alırken :D
Senin gittiğin yer öyledir yemek bile söylerler
Şu an sıfır araba yok muhtacız sanıyorlar kendilerine
İnsanlar nerden alıyorlar peki sıfır arabaları?
Bayideki çalışanla arası iyidir bağlantısı referansı vardır. En önemlisi fabrika satış fiyatının üzerinde alacak parası vardır
yüzünü ne yapsınlar , cebine bakıyorlar , many var mı habibi many 😂
knk tipine göre muamele fakir gördülerse ingilenmezler
Demekki zengin deilsin 😀
Burunları havada. milleti kazikliyorlar
Alıcısı hazırdır onların
Cebi varken yuzune kim baksin
Hiç yolum düşmedi bilmiyorum :D
Ben direkt çıkıyorum
boş ver bakıp napıcak araba alıcan adamı mı alcan
Hangi galeri
Para var adamlarda
Araç yok