Arkadaşlar yazılı ve direksiyon sınavından geçtim ama sağlık kurulu sürücü olamaz raporu verdi ne yapmam gerek 10 bin liraya yakın para verdim lütfen yardım edin
🙏Direksiyon sınavını geçtim lakin sağlık kurulu sürücü olamaz raporu verdi?

Arkadaşlar yazılı ve direksiyon sınavından geçtim ama sağlık kurulu sürücü olamaz raporu verdi ne yapmam gerek 10 bin liraya yakın para verdim lütfen yardım edin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben başta sağlık kurulundan rapor aldım. Bana sa aynisini dediler. Seni nasıl kaydettiler
Benimkisi direksiyon sınavına girdim dosyayı aldım ondan sonra sağlık kurulu na gittim
sağlık ocaaa dr. u veriyor kronik rahatsızlığın yoksa. ya da özel bir hastaneye git,300 lira ver al
4 branştan hastaneye sevk çıktı devlet hastanesine gittim komisyon bana sürücü olmaz raporu verdi
keşke eski adıyla h sınıfı ehliyete başvursaydın.. ya da rp. unu önceden alsaydın.. geçiş yapılabilir.. özel durum bildiriliyor falan
Ne yapmamı önerirsin okadar para verdim itiraz edersem yine Red verir korkusu var bende
www.google.com/.../h-sinifi-ehliyet-hangi-araclari-kullanir-h-sinifi-surucu-belgesi-alma-yasi-sartlari-ve-harc-fiyati-2020-41739789
olduğun yerdeki il sağlık md. lüğüne rapora itiraz et.. hakem hastane atarlar.. yeniden girersin, durumu anlatırsın..
Engelli deilimki ben
özel tertibatlı araç kullanavilir rp. alabilirsin.. yüzde 90 altı olsan bile ötv indirimli araç bile alabilirsin
yaa değilsinde, sürücü olamaz rp. neden verdiler.. kronik sara hastalığın falanmı var, skolyozmusun.. nedir yani engel
Komisyona ne dememi önerirsin
fiziikten gelen sorun? ne?
Skolyoz var
bildim yani
Aynen ehliyeti vermezlerse paramı alabilirmiyim
rp. a itiraz et. dediğim gibi. özel rp versinler.. ayrıca velevki engelli ehliyeti aldın, işin görülsünde, nolucak yani
alamazsın.. o hizmetin bedeli o.. ehliyet sosyanı trafikte, yani şimdi nüfus idaresinde ehliyete dönüştürmek bile 2500 lira mk.
dosyanı*
Engelli raporum yokki benim
Sürücüsü kursundan dosyamız aldım ama pislikler ehliyetimi vermiyotlsr
az para diil. neyseki süresi 2 yılmı ne
yani hastalığın ehliyet almana engel değil.. olamaz rp aldığın hastane neresi, devletmi?
devletse dediğim gibi il sağlık md. itiraz et.. yeni hakem hastanede kurula firince, onları ikna et.. yaa ben sürüyorum, ehliyeti hakettim, sınavları geçtim,10 binden fazla bu toklukta param gitti vs. birazda alttan alarak tabii
bide bunlardan ayrı olarak yarın özel bir hastaneye tlf la değil, giderek bir sor bence.. belki hallederiz derlerse hemen rp. alırsın
olur mu sence öyle
sormanda fayda var , ne kaybedersin🤷♂️
az çok biliyorum farkındaysan, çünkü sürücü kursunda motor ve aeaç tekniği öğretmeniyim 😒
Ne için böyle bir sağlık raporu verdi
Fizikten olan bir sorundan dolayı
Sebep
Fizikten gelen bir sorun yüzünden
Alamazsın o zaman