Merhaba lpgli araç kullanan varsa avantajlarını ve dezavantajlarını yazabilir mi?
Lpgnin patlama olasılığı var mı?
Lpgnin patlama olasılığı var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yakıt bakımından benzine göre az yakıyor . Benzine göre motora zararları illa ki oluyor. Düzenli bakımlarını yaptirmalisin. Ama her zaman için tek yakıt olması daha iyidir ya benzin ya da motorin. Patlama konusu bakımlarını yaptirip gaz kaçağı kontrolü yaptırdığın sürece heran gibi bir sorun yaratmaz
Babamla 2005'ten beridir LPG'li araç kullanıyoruz, şu anda iki arabamız da LPG'li. Yokuş çıkışlarındaki performans düşüklüğü haricinde çok avantajlı. Az yakar. Gaz sızdırması yoksa patlamaz ve güvenle kullanılır. Havalandırması olan kapalı garaj ve otoparklara konulur. "LPG'li araç giremez" levhası bulunan kapalı yerlere arabayı koymamanızı öneririm.
Cevap
7Cevap
Aracı çekişten düşürmesi dışında bi problemiyle karşılaşmadı ben kullamıyorum ve gayet memnunum.
lpg aracı çekişten düşürüyo bakım ve ayarlarının düzenli yapılması gerek. kışın bazen çalıştırırken sorunlar olabiliyo. lpg önermiyorum açıkcası aracım motorunu öldürüyo
Patlamıyor ama çok yanıyor gibi geliyor bana uzun vadede motorun anasını ağlatıyor araba çekişten düşüyor AVM oto parklarına giremiyon bence benzin fulken gittiğin birimle gaz fulken gittiğin birim aynı değil gaz daha çabuk bitiyor gibi geliyo bana
Lpg patlamaz imkanın varsa benzinde kullan ama
tofas mı alıcan
patlama hiç olduğunu duydunmu hiç yok
Ucuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?