Merhabalar bildiğiniz üzere Vectra 3 nesil olarak üretildi ilk kasa vectra A 1988-1996 yılları arasında üretildi ikinci kasa Vectra B 1996 - 2001 yılları arasında üretildi ve son nesli Vectra C ise 2002-2008 yılları arasında üretildi 2 nesli tutuldu sevildi ama maalesef Vectra C abileri kadar ilgi göremedi bunun nedeni ne olduğunu düşünüyorsunuz ve tutulmamak ile haklı mıydı?
Aynen ya bizim türk milleti de tutturmuş Passat Volkswagen tamam kaliteli firma otomobil üretiyor ama biraz fazla abartılıyor piyasası malum Opel ise uygun fiyat a yüksek donanım sunan firma ben ooelciyim Vectra C zamanının dolu otomobil idi örnek veriyorum Comfort donanım en düşük donanım olmasına rağmen yağmur sensörü hız sabitleyici vites aydınlatma ışığı karanlıkta çalışır 4 cam tam otomatik standart di Passat da ise şöyle durum var en düşük donanım da eksikliği olabiliyor maalesef tabi bi aracın tutulmuyor olması bi yönden avantaj fiyatları uygun oluyor çünkü
Aynen çok doğru söyledin tamam Volkswagen de kaliteli firma ama Türkler çok abartıyor bu otomobil i Volkswagen de dolu donanım almak istersen yüksek para ödemek zorunda kalıyor sun düşük donanım ise Volkswagen gerçekten cimrilik yapıyor ama opel böyle değil uygun fiyata yüksek donanım sunuyor Vectra C var bizde çok konforlu otomobil yalıtım yol tutuş Volkswagen aratmıyor yani
Türkiye de d segmenti Passat hariç hiç tutulmadı ki, ilk faktör segmentiydi bence, sonra 1.6 atmosferik kasayı kaldıramıyordu, 2.2 dizelde en üst vergi dilimindeydi