Arabalar Honda civic 2018 modele binen fakir mi oluyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Fakir mi olmuş olunuyor Güncellemeler+1 yıl Bu arabaya bir isim bulun gri rengi ona göre Honda civic 2018 modele binen fakir mi oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Hayır neden fakir olsun 0 0 Yorumla
Hellboy29 Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Arabalar konusunda 1,9b cevap paylaştı. 2018 'e binen fakir olsaydı Mc Donalds bizi fakir görüp patates dürüm menü koymazdı ne fakiri şu an 2005 Civic binen bile zengin. 0 0 Yorumla
-MST- Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl 2016 Model Civic Si sahibi olan ben.700 bin liralik araba efendim. Sizce? Yeni modelleri 1m uzerinde. 0 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Fakire göre zengin, zengine göre fakir olur. Genelleme yanlış. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl artık dört tekeri olan durumu iyidir bence araba fiyatları malum 0 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 93 model dede yadigarı corollaya biniyorum.Gayet mutluyum. ;) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır neden fakir olsun
2018 'e binen fakir olsaydı Mc Donalds bizi fakir görüp patates dürüm menü koymazdı ne fakiri şu an 2005 Civic binen bile zengin.
2016 Model Civic Si sahibi olan ben.
700 bin liralik araba efendim.
Sizce? Yeni modelleri 1m uzerinde.
Fakire göre zengin, zengine göre fakir olur. Genelleme yanlış.
artık dört tekeri olan durumu iyidir bence araba fiyatları malum
93 model dede yadigarı corollaya biniyorum.
Gayet mutluyum. ;)
Fakir olan alamaz
Ne alakaaa