Benzin almaya gelen son model Mercedes, kadın pompacıya vereceği paraları yere atmış! Görgüsüzlük böyle bir şey mi?

sakin kalmayalım, sakin kalmalıyım... izleyince aşırı sinirlendim
Son model Mercedes aracıyla benzin almaya geldi. Paraları, kadın pompacının yüzüne fırlattı. Emekçi kadın gözyaşlarını tutamadı.
— Aykırı (@aykiricomtr) February 2, 2023
Evet görgüsüzlük tabi ki, yani zengin olabilirsin çok pahalı aracında olabilirsin ama insan olmak zorundasın, yani kimseyi gücendirmek ya da küçük düşürmeye hakları yok ama günümüzde çoğu insan bunun farkında bile değil maalesef. bu yüzden de bu tarz davranışlar günümüzde çok yaşanıyor maalesef. tamamen görgüsüzlük ya da saygısızlık nerede nasıl davranacağını bilmiyorlar
Nerde yaşanmış bilmiyorum ama Türkiye olmadığını düşünüyorum. Bu keslikle görgüsüzlüktür. İşini düzgünce yapan birisinin üstüne zengin olduğunu gösterme amacıyla para atmak falan. Ayıp bir şey bir kere.
Bırak gorgusuzlugu insan bile değil. Bir kadın hakkıyla böyle bir iste çalışıp ekmeğini çıkartıyor diye gurur duyarken. O vasıfsız şahsın yaptığı bütün insanlığı çiğnemiş, küçük düşürmüş oluyor. İnan o para hakkıyla kazandığı bir para olsaydı atmazdi. Asıl ağlaması , utanması gereken kişi o şoför koltuğundaki.
Hem saygısız hem görgüsüz. Biraz güç görünce herşeyi yapabilme hakkını kendinde gören insanlar. Parayla kendinize beyin satın alın 🧠 Karakter satılık değildir.
Cevap
60Cevap
Burada evet evet KS de , oldukça kalabalık bir kitle var , fırsat buldukça Türkiye de yaşanmaz vb. Diyerek çığırtkanlık yapan. O şahıslar izlerse, belki bir faydası dokunur onlara. Medeniyetin beşiği Anadolu nun insanî görgü ve kültür seviyesine onların ulaşabilmesi için daha çok ders almaları gerekiyor.
Muhtemelen çindir. 20 sene önce kendi pokunu yiyen adam bir anda mercedese binince paraya bogulunca ne yapacagini sasiriyor. Bizde bile gorgusuzler var biliyorsunuz. orada ise gorgusuzluk en ustlerde yasaniyor. Bide onlarin nedendir bilmem ruhsal problemleri cok fazla koronadan asiri korkuyir olabilir yani yuzune atmamis eline falan yaklasmamaya calisiyor o sirada dusuyor.
Zengin insanlar için vakit nakittir. Pompacıya para uzatarak zaman kaybedemez çünkü yetişeceği yerler var. Fakirlerle muhatap olup seviyesini düşürmek istemiyordur. Onu o kadar iyi anlıyorum ki..
Böyleleri yüzünden insan, insanlar, çalışmaktan soğuyor. Sen geliyosun helalinden paranı kazanmaya hayatta kalmaya çalışıyorsun. Z*ubbeler geliyo ve moralin yerle bir.
Zengin zübbesi böylelerini hastanelik edecen artisliği görürler sen zsnginsin ama insanlığı öğrenenemişsin görgüsüzlük den öte Şeref yoksunluğu bu yaptığı herifin
Görgüsüzlük değil şerefsizlik. Kuvvetle muhtemel miras yemiştir. Ve kesinlikle ekmeğini kazanan o kadın, mersedesin sahibinden daha saygın bir kişiliğe sahip.
Söyleyecek söz bulamıyorum inanın bu karektersiz kişi işçi sırtından para kazanıp zengin olup ama insanlıktan gram nasiplenmemiş inşallah bir gün işçi olur başka bir şey demiyorum
kadın mal orası almanya türkiye deyil hakaret davası acsa tazminat alır yakıtın parasını bana vermeden kaçdı dese tutuklatıp hapse attırır kafayı kullanmamış ki kadın
Dünyada adalet yok.
Ve yeryüzündeki en büyük sorun; para, şans ve yetkinin yanlış ellerde olması.
Ben izlerken hiç şaşırmadım ve bir şey hissetmedim çünkü bu adaletsiz dünya benden hislerimi aldı. Ya zenginsindir ya da fakir işte tüm mesele bu
Bu Dünya etme bulma Dünyası. Bu hareketsizliği yapan şahsın da zamanı gelecektir. Emekçi ablamızın gözyaşı yerde kalmayacaktır, eminim.
Pompacının cinsiyetini belirtme ihtiyacı hissetmek mi? Faşistliği iyice ayyuka çıkardın sen, müptezel
Böylelerini aşağılayıp yerin dibine sokup sokup çıkarınca sonra biz egoist oluyoruz. Gel de sokma şimdi bunu
yurtdışında olduğu için cezasını çeker. Türkiye'de olsa adam hiç bir şey olmamış gibi hayatına devam eder.
Mercedesci insanlığını kaybetmiş kardeşim bence köpeğin önüne atar gibi plakayı alacakmıştı polise şikayet edecekti direk
Zengin züppeleri işte ben olsaydım 4 tekeri de patlatmıştım
İçerden çekip alırım onu hiç kaçarı yok o paralar gtüne girerdi onun
Acaba öncesinde ters bir şey mi oldu? Belki bilenmişte olabilir.
Buna görgüsüzlük diyip geçemeyiz bam başka bir şey
Durduk yere niye yüzüne fırlatsın.
Elinden düşmüştür
En İyi Cevap