sırf daha önce araba kullndığımı bildiği için çıkarmıyor. 15 dakika fren mren yapıyoruz sonra 45 dakika çay içiyor saat dolsun diye
2 ay
Ehliyet hocam "zaten sen biliyorsun" deyip trafiğe çıkarmıyor. Bunu şikayet edebilir miyim?

sırf daha önce araba kullndığımı bildiği için çıkarmıyor. 15 dakika fren mren yapıyoruz sonra 45 dakika çay içiyor saat dolsun diye
Elbette şikayet edebilirsin orada kurallara göre sürekli güncellenen eğitimle ders görüyorsun arabayı yürütmek bilmek değildir bilsen dahi o dersi sonuna kadar alma hakkına sahipsin.
Kesinlikle hangi sürücü kursuna yazıldıysan şikayet etmelisin gerekiyorsa hocanı dahi değiştirebilirsin. Sen o kursa para veriyorsun ve yapması gerekenleri böyle sen biliyorsun diye geliştiriyorsa muhakkak hocanı değiştirmelisin.
Cevap
12Cevap
Tabi ki şikayet edebilirsiniz, ki edin de zaten. Öyle saçma şey mi olur ya. Keyifli akşamlar.
Şikayet edebilirsin de senin de suçun var hem ogrenmeye gidiyon hem de biliyorum zaten diyorsun biliyorsan niye gidiyon gidiyosan niye soyluyonn oyle her araba surenen araba biliyor anlamina gelmez en cok sorunu ben arabayi cok iyi kullaniyorum diyenler yaparlar
Ben avukatimi azarladim o da bana ters yapti uslubumdan dolayi yaptigi yanlislari sorumsuzlugu bir bir saudim yola geldi o beni alttan aldi hakkinizi savunmayi ogrenin. Ben siz cay için diye vemriyorum bu parayi, bu egitimi bana vermek zorundasiniz yoksa sikayet edicem de ya da derhal et. Zaten etmelisin. Hakkinizi savunmayi lutfen hadsizlik olarak gormeyin. Saygili olalim diye sustugunuz seyler kendinie saygisizlik
Olmaz ki böyle bir şey. Gittigin kursla gorus bu konuyu hocayi degistirme ve şikayet etme hakkin var
Kursun müdürüyle iletişime geç şikayet et benimde bu tür bir şey gelmişti başıma şikayet etmiştim işe de yaradı
Benim hocamın tıpkısının aynısı. O da bir tur attırır 10 dakika sürer sürmezdi. Kaputu acıp bir defa bile neyin ne oldugunu anlaazdı angut
Gidip hocana para verdim sana de eşşek gibi arabayı sürdüreceksin bana de
Edebilrsin tabii ki de para veriyorsun o kadar eğitiminin hakkını vermeli
Şikayet edebilirsin tabi ki ben biliyor olsam bile tekrar etmek istiyorum de
Mazot pahali diye yapiyor. Yoksa kullanmayi bilmediginin o da farkinda
Kurs herine sikayet et baktin olmadi milli egitime sikayet et sonuc alamadin cimere
Evet şikayet etmelisin
Öyle saçmalık mi olur.
Yöneticiye bildir durumu.
Şikayet et ve ödeme de yapma !…
Evet, kurs yönetimine şikayet edebilirsin
Madem biliyorum geri ödeme yapın de
canımsın
Edersin
Evet
En İyi Cevap