Sphere konsept model serisinden, 4. serisi olan Activesphere konsepti.. çok kötü duruyor öyk :D

Sphere konsept model serisinden, 4. serisi olan Activesphere konsepti.. çok kötü duruyor öyk :D
Ben çirkin bulmadım tam bir konsept araç gibi geriye doğru daralan coupe tasarımı da gayet iyi duruyor biraz robotik durması sadece görüntüyü bozuyor yandaki kapı altı basamaklar çok büyük olmuş onun dışında ben beğendim.
Benzersiz bir tasarımı olan her araba, insanların beğenilerine göre değişebilir. Bazı insanlar yeni Audi konseptini çok güzel bulabilirken, diğerleri çirkin bulabilir. Tasarım, kişisel bir tercih konusudur ve herkesin farklı bir görüşü olabilir.
asla üzerine tanımıyorum EQC serisi mutteşem
Konsept araç işte. Bir kaç tane üretilir. Çöl kertenkelesine benzetmişler tasarımı. Farklı… Göz yorucu bir kaç ayrıntı var ama dediğim gibi konsept araç. Göremeyeceğiz çevrede zaten...
Cevap
36Cevap
merhaba
sizin de dediğiniz gibi konsept araç fuarlarda sunulmak üzere birkaç adet üretilir onun haricinde seri üretim olmaz
Hiç beğenmedim.
Yahu cidden bu ne böyle. Bunu yapan bir de bu işin piri Audi yani... Bunu yapan mühendis kör olmuş galiba, hemen kovsunlar :)
Konsept sonuçta, bundan sonraki yapacakları tasarımın uç noktasından bir örnek.
Audi e-Tron GT de hemen hemen bu tarzda değil mi?
Hava girişindeki o gri kısmı sanki üst dudağa 0.5 yerine 50gr dolgu yapılmış gibi kötü duruyor. Onun dışında iyi
bu arabaya tepkimiz bellidir 😂😂
konsept arabaların seri üretimi olmaz zaten böyle oluyorlar genelde
Audiye bakabilecek kadar maaş almıyorum şahinden doğandan konuşalım
Audi markasinda sadece TT sever ve ilgi duyarim digerlerine zaman bile ayirmam.
içim gitti arabayı görünce adamlar her geçen gün yeni makineler çıkarıyor.
Bonzai çekip gözleri belermiş deniz kaplumbağasına benziyor...
Gündelik değil zaten hobi arabası yapmış. Al bunu çölde kumda gazla fena zevk verir.
Konsept araç değil mi zaten bir kaç tane üretirler farklılık olsun diye. Sen, ben göremeyiz zaten.
sensın cırkın !!!
ıc desıgn cırkın evet ama ekranlar muhtemelen cockpıtlerın ıcındedır ve ön camın ıcınde
Mercedes ve BMW den sonra onlar da aynı stile geçmiş.
En güzeli volvo bence
kötü değil bence beğendim
Mustang'den başka hiçbir araba bana çekici gelmiyo
Amacına gayet uygun bence
Konsept araç işte bnce çirkin değil
En İyi Cevap