Bilgileriniz için teşekkür ederim 🙂 Benim aracım VW Polo, 2003 yılı, bazen sıkıntı çıkardığı için değiştirmek istiyorum; temiz, güzel bir şey, attığım görseldeki araca düştüm zaten, şu manzarada kitap okumak aşırı derecede iyi hissettirir insana ama işte..
inşallah bi gün trafik ışıkların da yanına denk gelir de bakarsın. Ama yukarıya doğru bak sola bakarsan kapı sacını görürsün 😄 denk gelir de size bir gün tur attırırım o zaman anlarsın Ufak mı büyük mü. Haa istersen de kapışırız😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Peugeot 5008 de böyle, üst komple cam
Ama bu AUDI Hanımefendi A8 Long ;) 😉
@Bayj3380 Audi aşarsa, Peugeot verelim… demek istedim 😅
Bak o olur işte 😀
Benim arabamda aynı panaromik cam tavan var.
@by_kowboy ferah mı içi bu görselde ki gibi? Marka ve modelini alabilir miyim?
Tâbi ki Kia Venga diye artırsın çıkar 2011 modelleri çok tutuluyor
6 hava yastığı 4 cam otomatik. SUV konsepti var yüksek. Motoru desen uçuyor 128 beygir 👍
Bu da benim bahsettiğim arabam
https://hizliresim.com/41vzes4
@by_kowboy Yeni giriyorum KS’ye. Bahsettiğiniz linke tıkladım görsel yok, zamanı bitmiş olsa gerek, tekrar atabilir misiniz size zahmet?
Bildirim gelmediğinden dolayı ve çok KS’ye girmediğimden kalmış mesajınız
Tâbi ki atayım kaplan'ımı 🐯🐅
https://hizliresim.com/lecae9w
Teşekkürler, peki içten nasıl sizin kaplan’ınız? İçi ferah mı görselde ki gibi? 😃
Kesinlikle 👍 tavsiye ederim suv'u aratmaz. Hemde otomobil sınıfı vergisini ödersiniz.
Sarı sayfada bakabilirsiniz ilanlara. Ama 2011 modelleri panoramik cam tavanlıdır. Benzinli otomatik ve Diesel seçenekleri var dieseller manueldir.
Düşük km olanları daha temizdir 😉
Bilgileriniz için teşekkür ederim 🙂
Benim aracım VW Polo, 2003 yılı, bazen sıkıntı çıkardığı için değiştirmek istiyorum; temiz, güzel bir şey, attığım görseldeki araca düştüm zaten, şu manzarada kitap okumak aşırı derecede iyi hissettirir insana ama işte..
Bu arada aracınızı kazasız belasız sürün, ufak şirin bir araç 🫠
Ufak mı 🤭😄 peki beğendiğin için teşekkür ederim. Boyum 1.85. kilom 100 içinde maç ediyorum 😊 ufak demek hakaret olur ama
Diğer araçlara göre ufak, o yüzden dedim, yanlış anlamayın. Büyük bir aileniz yoksa zaten size yetiyor bu araç
😅
inşallah bi gün trafik ışıkların da yanına denk gelir de bakarsın. Ama yukarıya doğru bak sola bakarsan kapı sacını görürsün 😄 denk gelir de size bir gün tur attırırım o zaman anlarsın Ufak mı büyük mü. Haa istersen de kapışırız😁
Hmm, denk gelirsem bi dediğiniz gibi bakayım yukarısına 😃
Bence kapışalım, biraz heyecanlı olur hem sdjs 😂
Toz maskesi almayı unutma 😄😊
Unutmazsam alırım sdjsjd
Tamam anlaştık 😄👍
A7 sanirim
Bilemiyorum, benziyor gibi ama.. pff
A8 Long
q7 gibi
A8 long
A8 Long
Baktım ama uzun Audi’si, emin misiniz?