olay dün gece Bursa'da olmuş. Trafik polisleri uygulama yapıyor. Bir araba da drift yaparak kaçmaya çalışıyor. Polisler "dur" ihtarı veriyor ama asla uymuyor. Ters şeritten kilometrelerce kaçmayı denemiş. Toplam 25 bin TL ceza yemiş.

olay dün gece Bursa'da olmuş. Trafik polisleri uygulama yapıyor. Bir araba da drift yaparak kaçmaya çalışıyor. Polisler "dur" ihtarı veriyor ama asla uymuyor. Ters şeritten kilometrelerce kaçmayı denemiş. Toplam 25 bin TL ceza yemiş.

Böyle serserilerin elinden ehliyeti alacaksın hapise atacaksın akılları başlarına gelsinler insanların hayatını riske atıyorlar Allah korusun bi çocuğa çarpsa veya masum herhangi birine ne olacak adam gibi sakin sürmek varken nedir yani bu çılgınlık cezaya gelecek olursam yetersiz daha yüksek miktar hakediyor
Ya bu polisler de bunaltıyor insanı bütün gün rahat arabalarda takılıyorlar bir cacık yaptıkları yok sömürün bakalım vatandaşı emin devletin bütçesini bak sinir oldum yine
resimdeki araç audi, o para umrunda olmaz bence. bu şahıslara hapis cezası verilmesi gerekiyor çünkü 25 bin tl verip insan öldürmeye hakkı oluyor böyle bir durumda.
Ceza miktarı iyi ancak tek başına yeterli değil. Psikolojik testlere katılmaları şart olmalı, bu süreçte de ehliyetlerine el konulmalı, araç parka çekilmeli.
Cevap
43Cevap
Aklıma tokyo drift geldi :D ceza yeterli değil bence
Ehliyeti ömür boyu elinden alınıp, 6 ay para cezasına çevirilemeyen hapis cezası verilse bir daha "D" harfi ile cümle kuramazdı muhtemelen, şu anda o cezayı ödeyip yine drift atacak olması çok olası.
Trafik cezaları aracın kasko değerine göre olmalı, 5 milyon TL değerindeki araç ile 100 bin TL değerindeki aracın aynı cezayı ödemesi hakkaniyete uygun değil.
Bence cezalarda ötv gibi olmalı arabanın değri artıkça cezada artmalı aynı suçu işkeywn piyasa değeri 250-500 araaı olan araba 25 bin öderken 500-750 arası olan 50 bin gibi bir ceza almalı bence
Maddi olarak az trafiki tehlikeye sokuyor ters yoldan geliyor drift yapıyor polistende kaçıyor aracın bağlaması lazım ceza az 4 farklı ceza yazılabilirdi ceza puanı hariç !
Araç Trafikten men edilmeli ve ehliyete süresiz el konulmalı. Böyle trafik canavarlarının araç kullanması yasaklanmali
Eh işte 25 fena değil ama çok zengin birisine 25k vız gelir mesela. O yüzden en alt bir ceza limiti olmalı ve maddi durumuna göre bu ceza artmalı
Arabanın vergisi zaten o kadar bence bu kadar olmamalı bedeli çok ağır olmalı hapis veya 100 bin TL gibi bir ceza...
Kesinlikle yanlış bir karar. Devletimize yakıştıramadım. Arabayı ondan alıp bana vermeleri lazımdı. Ben drift yapmam kurallara uyarım.
Opıppıpopp9ooopiiipipp8upuuopjjhl
Ambulansın önünü bilerek kapatanlara niye bu kadar ceza gelmiyor 🤔
bu tiplere zihinsel engelli raporu vereceksin awk
25 bin Tl ceza gtüme girince sıfatımın kameraya yansıyan görüntüsü
Polis kontrolünden kaçmak olmaz 25 bin ceza az olmuş ehliyetinede el koyulsaymıştı keşke
bence değil aracı bile bağlanmalı hatta trafikten men edilmeli
Kaçamağı mi bu arabayla arabanın hakkını verememiş mi uçak mi kullanıyor
Drifte yüklü miktar ceza yazıyorlar ama diğer suçlara hafif ceza yazıyor
Drift yapmak suç değildir kardeşim. O zaman her ile oist yapsınlar. Buda ihtiyaç namaz kılmak gibi
Keşke cezası , hapis ve doğal olarak ehliyetine el koyma olsaydı.
Daha bunlar neki neleri var neleri çoğunun ehliyetine el koyup aracı trafikten men edeceksin.
Az bile adli işlemde Bonus olarak eklenmeli
şaşırdık mı?
çoğrafyayı ya tanımıyorsun
ya da başka ülkde yaşıyorosun?
Bursa'da çok türedi bunlar küçük sanayi içinde drag yarışı yapiyorlar. gece
Haşırt the blackboard güzel geçirmişler bence 30 bin lira olmalı
Ben olsam. Gözünün önünde arabayı presler anahtarı avucuna tutturur. Hadi güle güle kardeşim derdim.
Az bile. Kazaya neden olabilirdi.
Az yemiş arabanın alınması gerekir altından öylelerine araba filan haram
Aracına ehliyetine el konulmaliydi
Ceza+ ehliyetini elinden almalılardı
Yetmez
Ehliyet elinden alınması gerek
Atsınlar içeri ifadesine göre.
Bırakın gençleri yarışsınlar
Manyak ya 😃 ceza çok bile
Amerika da vuruyorlar. Güzel ülkem
Yeter tabi ne olacak arabasını mi alalım yani?
Az olmuş arabaya ve ehliyete el konulmalı
Yazsana bir milyon TL
2x 25 bin + 2 yıl katıksız hapis..
Ehliyetini almamışlar mı
Şımarıga az bile o ceza
Hayır ehliyeti süresiz iptal edilmeli.
Yeterli bence
Adam zengin belli onun için çerez parası
Fazla
az bile kesmişler
Az bile arabayı alsın vermesinler
Beter olsun