Öğlen vakti aklıma geldi bu soru, ben binmek çok isterim. Böyle tır gibi olanlarına özellikle 🙄

15 yaşlarımdayken eniştemin küçük Fargo AS400 kamyonuna bindim.

Sonrasında hiçbir kamyona ve TIR'a binmedim.
Erkeklerin yorumlara bak hepsinin tırı var mk abazaları 😀😀😀😀😀 seviye kısmetse olur
Sorma ya ben açıkçası kimse tıra binmemiştir diye falan bekliyordum 😅
Çöp kamyonuna bindim 😄
Nasıl bir histi jdjd koku olarak ozellikle
Amcam şoförlüğünü yapıyordu almıştı beni yanına bir gün boyunca gezdirmişti. Tabii o zamanlar küçüktüm hoşuma gidiyordu. Önde olduğumuz için koku yoktu hahaha
Ve hep merak ettiğim sorunun cevabı aldım. O çöpler gün sonunda nereye gidiyor...
Nereye djdj
Dağ başına. Orada dökülüp toprağa karışılması bekleniyor. Kötü olansa, evsizlerin hepsi orada toplanmış çöp karıştırıyordu...
Ha bir de martılar çoktu. Etraf sakin değildi yani
Çöp karıştırma durumu kötüymüş evet..
Cevap
19Cevap
hayır hiç binmedim.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Çocukken ısparta civarında binmiştim ailemle bi tanıdığı ziyaret sırasında. Güzeldi. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Ben onları tamir ediyorum, sonrada yol testine cikiyorum. Ve kamyonlar güzel şeyler büyük geniş vs... aslında kamyoncu mu olsaydim
hiç binmemiştim ama 1 hafta nce eniştemler şehir dışına çıkartmak için kamyonla almaya geldiğinde binmiş oldum
Binmem. Sonra Recep İvedik'teki gibi eşcinsel ve tacizci bir kamyoncu falan çıkar şansımıza.
Babam uzun yıllar boyunca uzun yol şoförlüğü yaptı. İster istemez bindim bende tabi ki.
Hiç binmedim ama binmek isterim etrafı yüksek görüş olarak görmek otomobiller küçük kalıyor 😅
Hayır binmedim
Çok zevkli oluyor. Hatta sürmesi daha keyifli.
Hiç binmedim ama sanki çok rahat gibi görünüyor
Kullandım bile
Bindim.
Keyifli.
Yok be korkarım ben 🙃
Kullanmak zorunda bile kaldım 🥺
Zjakskjska yok sanirim
İşimiz gücümüz ağır vasıta
Evet Bindim Benim Var Zaten
Bindim. Kafa dengi birisiyle güzel oluyor
tır kullanıyorum binmek istermisin
Kalsın o kadar da yoklukta değiliz eniştemler tır şoförü 😅
yoklukta olan mı tıra biner
Hayır yani demek istedim ki tır bulmak konusunda o kadar yoklukta değiliz seni yoracak kadar yakınımızda var zaten😅
Evet bindim tıra da bindim kamyonete de.
hic binmedim
İtfaye kullandım
Binmedim 😄
Evet
Binmedim
Hayır binmedim.
Kızlar dıkkat edın
Kullandım
Bindim
Kimin di
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?