Sizce otomatik mi yoksa manuel araba mı?

Araba konusu tamamen zevkler renklerdir sizin tercihiniz hangi yönde?
Rahatlık konfor da otomatik vites tabi çünkü debriyaj pedalı olmuyor vitesle de bi işin olmuyor D konumuna al kendisi otomatik olarak değiştiriyor araba hıza göre otomatik candır büyük rahatlık sağlıyor ama tabi maliyeti olarak bi arıza da rahatlığı olduğu kadar da tuzlu fiyatları gelelim manuel vitese manuel arabayla daha çok haşır neşir olursun manuel otomatik den biraz daha seridir çünkü kontrol senin elin de otomatik de şanzıman kendisi karar verir manuel zor değil aslında sadece yorucu
Cevap
18Cevap
Manuel tercihim. Otomatik viteste özellikle ilk kalkışlarda aşırı zaman kaybediyorum. Hangi vitese taktığımdan emin olmadan gaza basamıyorum. Sonra da dünya parası masraf çıkınca trafikten çekmeye meyilli oluyorum.
merhaba
birçok marka model araç kullanma şansım oldu manuel aracın farklı bir zevk anlayışı var konfor ve rahatlık istiyorsanız tabiki de otomatik vites derim özellikle şehir içi trafikte
kazasız sürüşler
Kesinlikle otomatik. Keyifli günler.
Hiç otomatik araba sürme fırsatım olmadı ama manuel araçlarda vites geçişlerindeki sesi duymayı seviyorum. Tek sıkıntım ilk kalkışlar oluyor, sırf bunu yaşamamak için otomatik bir arabam olsun isterdim.
İkisini de kullandım... evet otomatik yoğun trafikte daha iyi ama kontrolünü kaybettin mi direk karşıya toslarsın... farkındaysanız kazaların büyük çoğunluğunu otomatik araç kullananlar yapıyor... nasılsa otomatik diye frenle gazı karıştıranların haddi hesabı yok.
İstanbul'da araba kullanmak zorunda olmasam manuel arabayı daha çok seviyorum. Ama iş gereği çok sık İstanbul'a gittiğim için otomatik araba almayı tercih ediyorum.
Otomatik tabi ki! Belki transformars'a falan dönüşür bana da aksiyon çıkar ⑉
Ikisine de binerim. Otomatik rahat. Sürmesi daha keyifli.
İstanbul’da manuel araba falan kullanılmaz saf eziyetten başka bir şey değil.
Manuel tabii ki otomatik arabaları sevmiyorum
Otomatik kullanıyorum ama, Manuel'in keyfi ayrı.
Benim için çok fark etmiyor.
İki aracı da keyifle sürerim.😊
Arabalar eskiden levyeyle önden çevrilerek marş yapılıp motor çalıştırılırdı. Manuel viteste o dönemde kalmalıydı.
piyasada otomatik kadın sürüücü görmek istemiyoruz
hayat taşıyoruz
ama çoğu kadın ne yaptığını bilmiyor trafikte
Arabacı bir insansan ve sportif bir sürüş istiyorsan kesinlikle manuel. Arabayı sadece ulaşım için kullanıyorsan ve konfor istiyorsan otomatik vites.
Kalabalık bir şehir değilse manuel ama İstanbul gibi bi yerse otomatik
Otomatik tabi ki.
Otomatik her zaman tercihim
İstanbul trafiğinde otomatik diğer türlü manuel
manuel hiç sürmedim süreceğimide dusunmuyorum otomatik en iyisi :D
En İyi Cevap