Arabası olan erkekler daha mı kolay sevgili yapar?

Evet seçeneğini işaretledim ama ama'sı var daha kolay yapar kime göre neye göre sevgili mi yapar kız mı düşürür şu sevgili sözünü kullanmasak!. Büyükşehirde yaşıyorsan şu an dizilerde ya da önceki dizilerde yakışıklı başrol erkeğin kullandığı araba markasını alırsan her gün kız düşürür sevgili gibi takılırsın eğlencelik kızlar onlar iki tatlı söz söyle kölen olurlar ama normal amacı sadece evlilik olan bir kız asla senin evin villa mı araban cadillac mı bakmaz sen oturaklı biri misin kadına çocuğa hayvanlara nasıl davranıyorsun ona bakar evlilik düşünüyorsan arabaya değil kendine önem ver yok ben günlük eğlence arıyorum dersen kızların o kızların düleceği araba al
Yani bu konuda haklısın karakter meselesi paraya ilgisi olanlar düşebilir. mantıklı da açıklamışsın. amaç eğlenmekse olabilir evlilik de arabaya pek bakmazlar gibi bencede
her zaman şu sözü unutmam senin sevdiğin yani beğendiğin değil seni seven seni isteyen daha önemlidir atıyorum mahallende aylin diye bir kız var ona aşıksın ya da hoşlanıyorsun ama tek taraflı istiyorsun sana pas vermiyor diğer taraftan gamze diye bir kız var senden hoşlanıyor ilgili de ama sen ondan hoşlanmıyorsun sadece merhaba 1 yıl 2 yıl dene ortamı gamze hala senden hoşlanıyorsa onunla ciddi düşün
O örnek süper örneğe düştüm
Bencede
Yanlışlıkla evet daha kolay yapar dedim ama ben bununla alakalı olduğunu sanmıyorum. Mal varlığı için yanımda olacaksa bir kız hiç olmasın mümkünse.
Yani evlenmek için Allah uzak tutsun benden öylelerini aşk la sevmeli beni seven ama bende aşık olunacak bir insan değilim ama seven yine seviyo beni
bak ben İstanbul'da yaşıyorum. Tek başına akşamları bir yere gidip gelmem, yakın arkadaşlarım ile olsamda taksiye metroya vs binmek beni geriyor. erkek arkadaşım vardı gündüzleri çalıştığı için görüşemezdik ve akşam buluşuyorduk, gece 11 de beni metroya bırakıyordu ama eve giderken çekiniyordum hep. Bu basit bir örnek arabası olmasını tercih ederim gündüz değil ama akşamları eve bırakmasını isterim.
Senin güvenliğin için iyi bişey bu haklısın korunmak senin de hakkın nede olsa
Arabası olması şart değil. Düzgün, efendi gibiyse sıkıntı olmaz zaten... kendine güvenmesi lazım. Kadınlar kendini bilen erkekleri sever, hoşlanır... olgun, aklı başında, fazla karı gibi gevezelik yapmayan... yerine göre davranmasını bilen,...
Öyle erkek olmayla olmuyor çene lazım
Cevap
27Cevap
Mercedes, BMW, Audi gibi premium marka aracı olanlar daha kolay sevgili yapar.
Aynen
Kısmetse olur gibi programları izleyen bir genç kız kitlesi olan ülkede tabi ki de arabası olanlar daha önde olur. Çünkü seviye yerlerde. Arabası var mı yok mu diye sevgili mi olunur birisiyle. Ya da bu bir kriter mi? Saçmalık yine sabah sabah gerildim.
Öyle olmasaydı bu muhabbetler olmazdı zaten değilmi
Sanki aksini uyguluyor gibi demeç atmış
Bu nasil bir soru her arabası olana kızlar gidip vermiyor çok saçma araba sadece bir araçtır işin büyük bir kısmı sende biter ağzın iyi laf yapmadıktan sonra isterse ferrarin olsun yine yapamazsın
Ağzı laf yapmaktan kastın konu açabilen erkekmi oluyo
Hayır ama bir erkeğin arabası olması kolay sevgili yapacağına anlamına gelmiyor kızların ilgisini çekebilecek eğlenceli bor kişiliğin olması lazım
Sen anlattığın gibi misin peki
Tabi eski model bir arabam olmasına rağmen halen çok fazla kızla takılıyorum yani arabanın bir önemi yok aksi halde 92 model broadwaye hangi kız biner
Araba olarak kastın Tofaş ise? Biraz Zor rakiplerin Audi ile vs ile gelecek audiye tav olmayan kız ne bilim...
BMW 2021 model olur mu
Ben duserdim kardeşim:))
Bende düşeni tutarım
Arabası olupta güvenilmezse sevgiliyi bırak arkadaşı bile olmaz
Ağız lazım hepsi için güvene pek gerek yok ağız laf yapınca
Değiştirmez ama sevgiliyken alternatif bir yer daha olur dkjsd
Ne yapmak için alternatif yer acaba juujgggd
Araba fantezisi olur
Benim için motoru olan öndedir bunu kızlar düşünsün
Motor kızlar motorcu erkek sever 💯😊😎
@Yaşayabilmerem yeap
Sende dahilsin o zaman
Racing mi olsun motor
Yamaha. Sevgilimde var 😄
Kawasaki ve ya Suziki gsxr olmazmı
Pahalı bir araba varsa erkek parası yemeyi seven kızlar düşer kız parayı erkek kızı yer ticaret gibi
Aşk olmaz arada ama aşk olması için paranın araya girmemesi gerekiyor para devreye girerse iş çıkar ilişkisine döner.
Araba önemli. Yolda bile bakıyorlar araban varsa.
Şöyle bir Mercedes değilmi
Yok kötü Fiesta da oluyor. 2012 otomatik Fiesta var bende 😄
Arabayla kız düşürdünmü hiç
Evet. Ama çeneye de bağlı biraz.
Yazsana bana bi
Youtube'a Gold Digger ya da Altın Avcısı yazarsanız konuyu daha iyi anlayabilirsiniz.
Lucifer michealson videosunu mu diyosun onlar kurgu
Arabasına bağlı. Mercedes, BMW gibi arabalarsa şansın çok çok daha yüksek
Bundan sonraki arabam BMW Audi veya mercedes
Kendi ayakları üzerinde duran bilinçli güçlü biri için hiç birsey değiştirmez
Yani
Doğru diyosun
Para avcısı kizlar içinse evet onlar da seni değil paranı sever ama benim için karakter önemli ben şöyle düşünüyorum karakterin düzgünse araban olması bir artı olur ama yoksa da sıkıntı olmaz yani
Şöyle 2021 model BMW de hiç fena olmaz ama dimi
Kocanın BMW si olunca sende kullanacaksın sonuçta evlilikte o senin bu benim diye bir şey yok ne varsa ortaktır yeri gelir sen kullanırsın yeri gelir o sonuçta kocanın lüks arabası varsa seninde olmuş oluyo ama tabi en önemlisi karakter oluyo ağzı da laf yapması gerekiyor benim düşüncem bu şekilde çünkü vardan zarar gelmez yok tan korkacaksın derler
Evet en tipsizi bile yapar. Bir arkadaşım vardı hurda bir doğal slx si vardı okulda kızları alıp sevgili olup sevişip anal yoldan yapıyordu.
Lisedemi oluyo bu olay ağzı laf yapıyordur onun bence
Yok kanka valla çocuk konuşmasını daha bilmiyordu çocuk böyle okulun yanından geçerken sapık sapık bakardı bazen şu itiraf sayfalarına yazardı şu kızdan hoşlandım ulaş bana diye millet neler yapıyor. Bazen kızlar kendisine teklif ederdi işte şu renk arabalı çocuk ulaş bana diye.
İlk defa böyle bir olay duyuyorum
Sadcee arabası olması yetmez markası da önemli. Şimdi yeni nesil kızlar paraya bakıyor
arabadan çok bi adamın karakteri olmalı arabası var diye her kızı onun peşinde koşan yanıp bitecek sanmamalı
Ağız lazım ağız asıl
Para tip yoksa şansı yok sadece kızlar kullanır onları kendilerini bir yere bıraktırmak için kendimden biliyorum
Tipin kralı var bende para da var ama hep ben teklif ediyorum biseferde kızlar teklif etsin
Kızlar teklif etmez aşırı rahat bir tip değilse tabi
kiz ortaminda aman yapma gotu kalkiyo aman aman yapiyolar surekli o yuzden kizlar korkuyo
@soapgarden neyden korkuyolar
poponun kalkmasindan
@soapgarden he anladım
Şans artıyor tabi ama benim yıllardır altımda araba var bana hiç etkisi olmadı 😅
Model ne
Arabası olan kendine göre kadın kız bulur. Olmayan da kendine göre. Arayan adam her türlü o tarz bir iliskiyi bulur. Bu zamanda bulmaması imkansız. Araba durumu değiştirmez yani.
Arabası olan kendine göre kız bulur derken anlamadım orayı
Ya birader senin vizyonunu * arabanın olduğunu milletin gözüne sokup prim yapmaya çalışıyosun bi hadi ordan git
Küfür yazdım aslında ama sistem göstermiyor haberin olsun dümdük sövdüm
Hakkımı helal ediyorum sana kardeşim Söve bilirsin
En İyi Cevap