Arabalar Araba akümu neye gore secip almaliyim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Internetten siparis etcem neye bakarak satin almam gerekiyor? Araba akümu neye gore secip almaliyim? Cevapla İnternet Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
yavuzali06 Takip Et FenomenYoda Yaş: 26 +1 yıl günaydınaracınıza uygun aküyü almaya özen gösterin aksi taktirde akü yuvasına uymaya bilir 0 0 Yorumla
CarlsbergCopenhagen Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl eski akünün değerlerine bak aynısını söyle. bu işte en iyisi duracel diye biliyorum ama kullanmadım. onun haricinde varta 2. sırada yer alıyor. alman üretimi. bosh iyidir ama bosh u da varta üretiyor. al bi varta keyfine bak derim. 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Arabalar konusunda 677 cevap paylaştı. Üzerinde 60 amper yazıyor. İnci, Mutlu, Varta, Tudor gibi givenilir markalardan almanı tavsiye ederim 0 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Kanka 60 lık akü bu 60lık susuz akü Bakıcaksın normal yazdın mı çıkar zaten 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 60ah yi mi dikate almam gerek? Diger yazilari degil? Yorumla
Fincandaki_ruh Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Akü amper değeri ve ölçülerine gore 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
günaydın
aracınıza uygun aküyü almaya özen gösterin aksi taktirde akü yuvasına uymaya bilir
eski akünün değerlerine bak aynısını söyle. bu işte en iyisi duracel diye biliyorum ama kullanmadım. onun haricinde varta 2. sırada yer alıyor. alman üretimi. bosh iyidir ama bosh u da varta üretiyor. al bi varta keyfine bak derim.
Üzerinde 60 amper yazıyor. İnci, Mutlu, Varta, Tudor gibi givenilir markalardan almanı tavsiye ederim
Kanka 60 lık akü bu 60lık susuz akü Bakıcaksın normal yazdın mı çıkar zaten
60ah yi mi dikate almam gerek? Diger yazilari degil?
Akü amper değeri ve ölçülerine gore
Amper
O ne