Arabalar Araba alacağım, ne alsam? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ve manuel mi otomatik mi belirtin Güncellemeler+1 yıl Araba markası da yazın Güncellemeler+1 yıl 300.000 bütçe Araba alacağım, ne alsam? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Esmer-li Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 59% +1 yıl Fiyat belirtmediniz fakat otomatik vites alın manuel kullanıyorum çok zor hala Kasis geçerken zorlanıyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Güncellemede var görmedin mi Yorumla Esmer-li +1 yıl Yeni gördüm kusura bakmayın. Ford Fiesta Hyundai i20 Opel Corsa olabilir. Yeni kullanan biri iseniz park etmesi kolay olur sizin için Yorumla
Wobery Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Yaşadığın şehir bol bol yokuşluysa otomatik alman iyi olur, genelde kadınların manuel sürmesi zor oluyor bu durumlarda. 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Almışken otomatik Rolls Royce al, delikanlılığın şanındandır 0 0 Yorumla
Advertiser Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 64% +1 yıl Fiyat belirtmedigine gore butce sağlam. O zaman Rolls Royce Boat Tail al bir tane. 0 0 Yorumla
trcengiztr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Yeni cliolara bakabilirsin fiyatı da uygun bütçen fazla ise daha iyi bişeyler olabilir. 0 0 Yorumla
Serkan3207 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Otamatik Peugeot 208 veya 308 bütçen fazlaysa Audi ve Bmw 0 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Arabalar konusunda 877 cevap paylaştı. Şoförlügünüz var mı 0 0 Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Otomatik al manuelde heyecan yapıyor kadınlar. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Fiyat belirtmediniz fakat otomatik vites alın manuel kullanıyorum çok zor hala Kasis geçerken zorlanıyorum
Güncellemede var görmedin mi
Yeni gördüm kusura bakmayın. Ford Fiesta Hyundai i20 Opel Corsa olabilir. Yeni kullanan biri iseniz park etmesi kolay olur sizin için
Yaşadığın şehir bol bol yokuşluysa otomatik alman iyi olur, genelde kadınların manuel sürmesi zor oluyor bu durumlarda.
Almışken otomatik Rolls Royce al, delikanlılığın şanındandır
Fiyat belirtmedigine gore butce sağlam. O zaman Rolls Royce Boat Tail al bir tane.
Yeni cliolara bakabilirsin fiyatı da uygun bütçen fazla ise daha iyi bişeyler olabilir.
Nissan micra
Otamatik Peugeot 208 veya 308 bütçen fazlaysa Audi ve Bmw
Bütçe çok düşük. Çık biraz :)
Opel astralar.. Mercedes.. bmw
Şoförlügünüz var mı
Otomatik alda bütçen ne
Otomatik al manuelde heyecan yapıyor kadınlar.
Bu aralar piyasada çok satılık var
Oto al elin boş kalsın lazım olur.
Polo al golf al toyata corsa al
Otomatik al. Da
Fiyat ne kadr bütçe
Manuel al
Otomatik
Manueeel
Toyota al.
Automatisch