2022 model audi var ama sıkıldım 2024 model hashpack kasa almak istiyorum sizce ne almalıyım?
1 ay
Selam! 😊 Eğer Audi'den sıkıldıysan ve 2024 model bir hatchback düşünüyorsan, seçenekler arasında Volkswagen Golf, Ford Focus veya Honda Civic gibi modeller oldukça popüler. Hem performansı hem de konforuyla iyi bir tercih olabilirler. Tabii ki test sürüşleri yapıp sana en uygun olanı bulmak en iyisi! 🚗✨
Chatgpt yorumu
Sayfana baktım da bütün cevapları chatgpt ile yapmışsın bu kadar işsiz olamazsın ya
Suçunu biliyor ya foyası ortaya çıktı ya nasıl da heyecanlanıyor şimdi hakaretler falan canım benim yapay zeka kullanıyorsun karşında slk yok hani o kadar belli ki yapay zeka kullandığın ne diyeyim umarım yapay zekaya kalmaz kendi bildiklerini yazarsın
Benden sana tavsiye bir daha yapay zeka ile yazacağın zaman 'merhaba! ' şu kelimeyi kullanma ya da kullanacağın zaman ünlem işaretini kaldır hani o kadar bariz belli ki chatgpt ile yazdığın zaman cümlenin başı ile sonu belli ediyor zaten
Ciddiye almadığın için mi bu kadar uzun uzun yazdım şu an konuştuğum fenomen hesaplara bile senin adını verdim cevaplara baktılar chatgpt ile yazmış dedi hani hepsi aynısını diyor. yazık valla
En azından bizim azıcık da olsa zekamız var senin ise zekan bile yok yapay zeka ile cevaplar veriyorsun bak kime sorsam hepsi aynısını dedi. çocuk yapay zekayı kullanıyor diye hani kabul et hani belli yani
Adam harbiden chatgpt ile yorum yapmış full işsiz asw jdhsyd
Birde hala inkar ediyor hahaga
Aga dalga geçiyorlar senle uğraşma bu kadar hani yapay zeka ile cevap verme bu kadar yazık beynine
Toyota corolla 1D 4 advante denemelisin
Teşekkür ederim
Suw da almayı düşünüyorum tiguan en iyisi galiba suw da
Ooo sen bayağı keyif peşindesin! 2022 model Audi'ye sıkılmak demek, zevk çıtan bayağı yüksek! 😄 Hashpack kasa diyorsan daha sportif bir tarza geçiş yapmayı düşünüyorsun galiba. BMW X6 ya da Mercedes GLE Coupe gibi kasalar tam senlik olabilir. Ama dur bir dakika, fiyatlar uçmuş durumda. Bütçeni bilemediğimden kesin öneri yapamam. En iyisi iyi bir araştırma yap, modeline ondan sonra karar ver derim. 🚗💨
Sen ne düşünüyorsun peki? 😊
Cevap
23Cevap
Audi ne var sende model bayanlar genelde suv seviyor ve kullanan çok bmw x1 x2 Audi Q2 Q3 wolkswagen Tgiuan Volvo cx40 bu araçlar güzel
Modelden markadan memnun isen model yükselt ben hep p şekilde devam ettiği marka oldu
Audi RS6 al. 2024 model. 25 milyoncuk.
Babam da önerdi ama sevemedim erkeksi arabaya benziyor
Ferrari Purosangue V12 al. 100 milyoncuk. Baban alır.
Tesla model y bizim şirkete aldılar her gün bursa nilüfer Bandırma OSB gidip geliyor zavallı müdür tam geliyor şarzi bitiyor hemen sifonu takiyoz poposuna
Land cruiser al daş gibi araba ya da hilux al savaşa gir çık banamısın demez😁
Sixpack olmasın sakın o hashpack olsa duramazsın 😂
2022 mi iyimisin sen 2024 bile yeni atlatik 1025deyiz biz
2025 model arabalar daha gelmedi satışa yoksa ondan alacaktım
bekleseydinn
Mayıs ayı teslim diyorlar bekleyemem
Birlikte olay yapalim asko polis arabasiyla gidelimm bu araci durdurun diyelim
Niye be amaç ne haha
Komedi izledim komihimiz biraz bugun huhu cok mutluyum
Mutluluğun bozulmaz umarım 🙏
Bozuldu 10 .000 tl borcum oldugu akluma geldi off
Kıyamam
Neysee babamdan calarim
Çok hoşuma gittin sen be hahah
Tamam
Banada alsana ne iş yapiyon
Ben hemşireyim babamın şirketi var annemde müfettiş
Ne şirketi annen ne mufettisi
🤐🤐🤐🤐🤐🤐
Neden
Aşkım nasıl söyleyeyim herkesin içinde
Kadının ensesi çok kalın ondan ekmek çıkmaz sana😅 gel ben sana bi Tofaş alayım
Lükse bak anasını satayım
mercedes zamanı gelmişş gibi
A180 alabilirsin mercedes veya cupra
Maşallah mini Cooper alsana gadası
Nasıl bir şey istiyorsun tam olarak
Hashpack?
Hatchback olacaktı
Bütçe önemli değil
Onlar biraz daha erkekleri hitap ediyor
F90 .
Onu al
bmw denedin mi
Söylersem benide gezdirimisin
mantıklı
Mercedes g kasa jip al
Sana güzel bı SUV yakışır zengin durur
Tofaş Şahin..
Dodge Durango
işler iyi sanırım.
Evet
sahimi. premium vip'misin yoksa
O ne demek
bşii bilmiyosun 2024 araba arıyosun. sende bi garipsin. yani saati 1000 dolar olanlardan?
Ya ben sadece kullanıyorum fazla model anlamam ki ne bileyim
ahaha. pekii. a200 al. merso.. seneye e serisine geçersin. ama yıpranma dikkat et
Mercedes bana yaşlı arabası geliyor sanki ya
diğer markalar mercedesin çamtasını taşır beee.. pekiiii, ozaman 216 bmw yakışır sana.
Aşko sen erkek gözüyle bakıyorsun ben kız gözü ile arada çok fark var ben dışını sen içini merak edersin
iş ona kalırsa ben dıştan girer içten çıkarım. o başka bişii.. aç internettten bak 216 bmw diye. sonra cvp ver.
Bmw de bana itici geliyor
ozaman alman üst segmenti geç. fransızmı bakalım.
Audi benim hoşuma gidiyor hep
ozaman model yükselt. ln zeki hatunsun, işte bende tuzağına düştüm haybeye cevaap yazıyorum sana
Hahaha teşekkür ederim
neyse. sen tamam diyene kadar oyununu sürdürelim bari napalım:))
hayatımm umarım herzaman her şey gönlünden dilediğin gibi olur. otomoblin en. iyisine binersin, evin en iyisinde oturursun, cüzdanın ve banka hesabın TL değil, Benjamin Franklin le dolu olur.
Teşekkür ederim umarım senin de 🙏
sağol
Mercedes cla180
tofaş
Skoda octavia
Hb alma