Arabalardan pek anlamıyorum.
Şöyle 100. 150lik araba önerirmisiniz?
Şöyle 100. 150lik araba önerirmisiniz?
Renault 19 Europa öneririm hem parçaları uygun hem konforlu kaliteli otomobil hem de 1.6 Enjeksiyonlu K7M Kodlu 90 Hp güç olan motorlusunu alırsan performans çekişi çok güzel seri LPG de tam uyumlu motor 1.6 enjeksiyonlu şöyle sıralayım Renault 19 Europa motor seçenekleri 1.4 Karbüratörlü 72 HP güç 1.4 enjeksiyonlu energy motor diye geçer 80 Hp güç 1.6 karbüratörlü 80 Hp güç 1.6 enjeksiyonlu 90 Hp güç 1.8 enjeksiyonlu 105 hp güç ve 1.9 dizel 65 HP güç motorları bu şekilde içlerinde en iyisi 1.6 enjeksiyon ve 1.8 enjeksiyon bu 2 motor çok performanslı en güçlüsü 1.8 zaten 1.8 1997 yılına kadar devam etti 1998 yılından itibaren 1.6 enjeksiyonlu 90 Hp motor geldi bizde vardı zamanında Renault 19 gerçekten çok güzel otomobil di kendi rakipleri içerisinde en dolu donanım RTE Alize dir

Araştırdım iyice sevvdim de eyvallah kral
Cevap
8Cevap
Aga merco bak eskilerden zevki hicbir arabada yok. Veya honda al. Hiçbiri olmazsa efsane kasa corolla veya fiat albea falan bak
Renault 9 Spring
Dacia logan ve Tata vista 1.3 quadrojet dizelli araca bak bulabilirsen
mercedes motorlu şahin
Tofaş bu paralara anca Tofaş alırsın.😊
O paralara adam akıllı araba kalmadı artık
O fiyata araba mı varmış?
Şahin
Yok ki kardeşim 350 binden aşa araba yok
Bmw 😁
Hangi Bmwyi alsın 100-150ye 😂
Mesela hangisi? 😂
Belirlenen bütçede alabileceğin Bmwler çok eski sen galiba soruyu en sevdiğiniz araba markası hangisi şeklinde falan anladın. 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?