Merhabalar sattığınız arabanızın aynısını yeniden alır mısınız? farklı motor donanım olarak veya aynısı da olabilir tabi böyle özlem duyduğunuz oldu mu? seni sattığıma pişman oldum ama yine alacağım seni alamasam bile aynısından alacağım diye bazı arabalar vardır satayım da model yükselteyim veya değişiklik olsun deriz ama sattıktan sonra öyle alışmış oluruz ki yokluğunu hissederiz tıpkı benim Renault 19 Europa Özlediğim gibi Yıl 2008 Satıldığı tarih 😥 motor 1.6 donanım Rne Alize Klimalı Airbag kasa Sedan renk Mavi vayy Bee o zamanlar çocuktum ben gidişi tasarımı kendine çok hayran bırakıyor du ah ulen satın almaya gelen kişi keşke vazgeçse idi
Sattığınız arabanızın aynısını yeniden alır mısınız?
Benim iyi değil 😅 çünkü araç satıldıktan sonra yeni alan sahibi plakasını değiştirmiş 60 plaka 58 oldu Kayseri den sivasa satıldı şu an ne haldedir acaba vayy Bee bayağı zaman geçmiş aradan şu an Vectra C Kasa var bizde bazen düşünüyorum Vectra C Kasa yi satıp Renault 19 yeniden mi geçsem çok özledim çünkü onu
Aynısı olsa da olmasa da alırdım. Babam mavi renkli 1974 model Tofaş Murat 124'ü ne zaman almış hatırlamıyorum; ama 1997'de sattı. 1997-2005 yıllarında füme 1974 model Renault 12, 2005-2012 yıllarında gümüş gri 1986 model Renault 9 GTC kullandık.
Plaka satıldığı için paylaştım 😅 şu an duruyor olsa kapatırdim ki öğrendiğim kadarıyla alan kişi sonradan plakasını değiştirmiş düşünüyorum da şu an ne haldedir vayy Bee tam 15 yıl geçmiş satilali koca yıl