Arabası 50 60 binlikti ben çok şükür varlıklı bir ailenin kızıyım hayatıma alacağım kişinin de durumu iyi olması lazım tabi arabadan ucuz diye ayrılmadım bir bahane bulup konuşmayı kestim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Şu konuyu görünce haykırdım 😂
Kanka ailenin gelir durumu iyiymiş peki senin gelir durumun ne? Mesleğin ne? Gerçi sormam bile hata yani şükür diyerek insanları maddiyatı ile göz ardı eden bir insanın vasıfsız aile parası yiyen klasik yurdum kezbanı olduğunun farkındayım hiç sormadım say. Dünya malı dünyada kalır gireceğin yer bir karış toprak ve oraya hiç bir şey götüremezsin. Bunu asla unutma Kezban.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
O tiple hiç bir şey hak etmiyorsun da neyse şimdi dış görünüşle yargılamayacam para önemli ama 19 yaşında olduğun yazıyor yani 19 yaşında 70 k lık araç güzel bir şey bisikleti olmayanlar var ileride düzeltir durumunuzun ne kadar iyi Türkiye de orta yok zengin var fakir var olduğuna bağlı olarak eğer 500k lık bir araç sahibi ise baban durumunuz iyi değil dediğin gibi olması için Bi Cls 63 veya AMG bu araçlar 4m 15m arası falan olması gerekiyor o kadar durumun iyise zaten parayı umursaman saçma şan şöhrete takılıyorsan PP de olduğu gibi popunu kameraya sokmuşsun ya tiktokta sok ünlüsün ve parası olan biri o tiple seni almaz gider Rus s. kr
10 Yorumla
İyi yapmışsın herkes şekilci sonuçta değil mi zaten kalbe bakarım diyen çoğu kişi yalan söylüyor, benim babamda iş insanı kendimde yeni iş dünyasına girdim ama kalkıpta hiçbişeyi olmayan çulsuz bir kızla beraber olmam niye olayım ki? Beni bu düşünceye sokanlar ceplerinde beş kuruş parası olmayıp fakir erkeği sadece annesi sever diyen kızlar, böyle olmaktan da memnunum ciddi ilişki düşünürsemde yabancı kızlarla düşünürüm
00 Yorumla
Arabalar konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ee madem sevgilin durumu iyi değil niye sevgili oldun oğlanla çocuk oyuncağı mı? Bu önemli olan insanlık tir para önemli tabiki ama insanlık en önemlisi örnek veriyorum bi kişi çok zengindir ama serserinin tekidir kızı dövüyor kötü davranıyor bi halt olmaz ondan senin burada düşünmen gereken adam seni seviyor mu sana nasıl bu önemli bu Zaman da iyi erkek bulmak büyük şans
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
85Cevap
- Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHak ediyor tabi ki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsatırlar yazıyı silip şunları söylemek istiyorum.
yokluktan gelip zirveye taht kurmuş birisi olarak...
halen bakkaldan 15 TL ye aldığım sahte saati takıyorum.
halen garajımdaki vaz geçemediğim e34 2.8 motor arabamı kullanıyorum.
halen sade giyiniyorum.
halen parfüm sıkmıyorum.
çünkü bir zamanlar
Porsche tarafından hediye edilen saati
garajımdaki e60 m5
Gucci gibi bilindik markalar
ve yine Porsche tarafından 10/1 parfümü kullanıyordum.
pişman olduğum zamanlar parfüm sıktığım zamanlar.456 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl14 yaşında kiradan çıkıp bir villaya taşındığımız zaman babamın yüzündeki yorgunluğu görünce oyunları değil insanları öğrenmem gerektiğini anladım. 17 yaşında yıllık kazancımı 3 milyon 18 de 12 milyon ve bunun içinde enflasyon oranını katarak söylüyorum çünkü kazancımın yüzde70 i dolar. kendimi bildim bileli Türkiye'de yaşıyorum yurt dışına gitmedim. fakat Kanada Almanya NYC gibi kolay para adresleri sayesinde bu kazançları elde ettim.
e39m5 kendi param ile aldım ve 992 imi hediye aldım btw.
Cevap sahibi+1 yılha bir de, kaç binlik bir araba istiyorsun?
- +1 yıl
He knk he
- +1 yıl
E-34 u ilk çıktığı zaman mi almıştın
- +1 yıl
Kardeşim 17 yaşında velin olmadan banka hesabı açamıyorsun, sallarken biraz tutarlı salla. 😃😃😃😃 Ahahah ulan ya 🤣🤣
- +1 yıl
Bizim gariban tavuğun civcivlerine büyük geldi biraz küçük salla. Dendiği gibi 17 yaşında banka hesabı bile açamıyosun ehliyet yok bişey yok bu lğks markalar sana araba satacak oldu abisi ben seni tutmayayım space-x de senindi sanırım...
- +1 yıl
Almancı dayım hediye etti dese daha gerçekçi 😂😂
- +1 yıl
Ağa değil padişah çünkü taht kurmuş woooow aman tanrım oo may gaaad 😂😂😂😎
- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Ben de fena güldüm yaa
- +1 yıl
Acun da kankası hatta
- +1 yıl
- +1 yıl
Bide bakiyomussyn bu çocuk fba ya bizim adresleri buldurtmis bizi got etmek için hesabımıza 1 milyon dolar para yolluyormus. ulan nasılda ihtiyacım var böyle got olmaya ya 😂😂
- +1 yıl
@teflon-_-tava Sovyet KGB ajanı subayın damadıydım bi bok yapamaz 😂😂 boşandım ama lazım olursa devreye sokarım o kadar hatırım var
- +1 yıl
@Prada_ şaka değil gerçekten Rus kadınla evliydim ve babası Sovyet KGB ajanıydı gerçekten
- +1 yıl
Herkesi engellemissin kral noldu ne dediler😂
- +1 yıl
Başşak geçtik biraz biz ona bozulmuş 😂😂😂
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Arkadaşlar dalga geçmeyin sonra sizin cocugunuzda böyle olur. demedi demeyin
- +1 yıl
😛😛
- +1 yıl
Ya ben dalga geçmedim ki. Ben direkt başşak geçtim 😂😂😂😂😂
+1 yılEleştirenleri gram umursama kanka. Sen para için başkasına gidiyorsun en azından refahını düşünüyorsun. Bu yorumlarda ağlayanlar daha güzel bir kız için, yanındakini bırakıyor. Gelip bir de çulsuz çulsuz konuşuyorlarnkwjxwkwkxj
34 Yorumla- +1 yıl
Aynen aşko 💅
- +1 yıl
@onurmacit emin ol fakir biriyle olmaktansa bekar olmayı tercih ederim. Erkek dediğinin benden fazla kazanıyor olması lazım. Asgari beynini al ve git.
+1 yılSanada varlıklı bir ailenin kizisin diye yanasanlara.. Allah göstermesin.. bir gün o zenginliğiniz ortadan kalkarsa seni artık ekonomik gücün zayıfladı diye terk eden erkek arkasıni haklı görebilmelisin bu bakış açısıyla.. bizde sana değil.. ona hak vermeliyiz savundugun bakış açısına göre.. para bugün olmaz yarın olur. İlerde karı koca calisirsiniz.. istediklerinizi ortak emeginizle.. el ele vererek elde edebilirsiniz. İlişki trafiği icindeki maddiyata bakış açın bu işe.. çok çok yazık.
32 Yorumla- +1 yıl
Ne diyon dayı
- +1 yıl
Sen anladın onu.
+1 yılSırf ailen varlıklı diye daha iyilerine layık olduğunu kim söyledi? Beyinden eksilmişsin ama farkında mısın? Bu düşünce tarzı çok saçma.
Kendimle aynı derecede birini arıyorum dersen daha doğru olurdu. Layık olma konularını ailenin durumuna bağlaman çok saçma. O çocuk her kimse senden kurtulduğuna sevinmeli.30 Yorumla
+1 yılkoca yürekli adamlari sokun küçücük hayatlarıniza.. zaten kısacık ömürde upuzun , engebeli yolları lüks aracıyla tur attıran değil.. geniş vicdanıyla, cesaretiyle, gönlüyle. sizin kalbinizde, ruhunuzda tur attırabilen adamlar alın küçük kalplerinize..
11 Yorumla- +1 yıl
Herkes layikini buluyo boş ver hacı haciyi tekkede gerini anla 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
+1 yılNiye? Senden daha ucuz bir şey görmeye dayanamıyormusun?🤣🤣🤣
95 Yorumla- +1 yıl
Profiline bakınca değil Tofaştan bir bisikletten bile ucuzsun
- +1 yıl
Satın alınan her şeyin fiyatı düşebilir? niye alındın ki hayatım? 🤣🤣🤣 Kendini arabayla takas ederken sorun yok ben deyince niye rahatsız ediyor ki 🤣🤣
- +1 yıl
Omggg👏👏👏👏
- +1 yıl
Bu lafın üstüne bence gidip kendini atsın bir yerlerden 😄
- Arabalar konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılİşte bacak aranda vajina var kafa tasının icinde beyin akıl fikir yoksa sacın uzun olursa böyle olursun bir vajinan bir göğsün var diye bu egoo burun havaya kalkma g.. tt kalkik olma nirmal yani baba parası yiyen paraya tapan bir turk mahlukat kizi seni sirf vajinan göğüsün var diye s. kıpp atarlar başka bir halta yaraman
00 Yorumla
+1 yılSenin hayatin bir şey diyemem buna fakat bunu tebrik etmem lazim onun yüzüne vurmadiğin için bir bahane bulup söylediğin için erkenden birakman bu ilerleseydi onun için daha kötü olabilirdi
10 Yorumla
+1 yılEeee zengin ofskir vallah ben ce sen onu hak etmiyorsun o kişi daha iyi birini hak ediyor ozenginliyin bitince neyapcan düşmeyen bi allah tır allah seni görünce görüsün güvenme paran birgün biter güvenme geçline güzeline oda gider kalırsın amsalak
20 Yorumla
+1 yılYa kardeşim biraz daha olgunlaştığında bu sorulara çok daha rahat anlayacaksın aslında arabanın paranın seni mutlu etmediğine varlıklı ailen var ama garantin var mı hep varlıklı olacağına kibir Li olma
00 Yorumla
+1 yılhaklsın maddiyatçı birisysen rahat edemezsin
10 YorumlaAha geçen bana denk gelen audi"den aşa binmem diyen kız gibi :D aynen iyi yapmışsın en azından erkenden tanıtabiliyorsun kendini :)
12 Yorumla- +1 yıl
Evet binmem çünkü hayatımda hiç Tofaşlara ve 50'60 binlik arabalara binmedim
Komiksiniz ya cidden. Derdin maddiyatsa niye konuşmaya devam ettin. Şu ilişkilerde insanların taktığı şeylere gerçekten anlam vermek zor
21 Yorumla
+1 yılÇok yanlış düşünüyorsunuz evet sizdeki söylemler davul dengi dengine olsun diyorsunuz ama bugün olmayabilir yarın olur veya bugün sizin olur yarın hiç biri olmaya bilir hayat müşterek ve 2 3 defa sahitte oldum böyle olaylara oyuzden çok takılmayın mal mülke gönlünüzce olsun hersey
00 Yorumla- Arabalar konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılTabi sınıf farkı var arada. Ekonomik fark da ilerde sıkıntı olur. İnsanın kalitesini, arabanın kalitesinin arkasına koyanla olmaz zaten. İyi yapmışsın.
00 Yorumla
+1 yılYapma ya ailen varlıklı sendee fakir ortamda takılıp 60k arabası olanla mı sevgili oldun kesin yaşanmıştır
10 Yorumla
+1 yılDaha zenginini değil daha kaliteli birini hak etmeniz normal. Ama maddiyat kişinin tercihi olmayabiliyor. Düşünceniz mantıklı gelmedi
10 YorumlaFlörtünün arabası değil, flörtü ucuz.
10 Yorumla- Arabalar konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılDavul dengiyle çalar dedikleri sözün tam karşılığı. Sosyal ve ekonomik farklar birlikteliğe engel oluyor.
00 Yorumla
+1 yılDoğru profilinde belli ettiğin o popişini niye ucuza veren dimi🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılYani kaşar in kilosu arttikca sizin gibilerinde piyasasi artmali ki dengede durun. sanirim boyle bir duruma kendini pazarlamak deniyodu 🤔
00 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın şekerim 🙂 o ucuz arabalı adam senden daha iyilerine layık ay pardon sen ondan daha iyilerine layiksin cok pardon..
00 Yorumla
+1 yılaynı şeyi senden daha zengin biri sana yaparsa o zaman yaptığının yanlış bir şey olduğunu anlarsın
insan malı mülkü için sevilmez00 YorumlaO zaman neden onla flört ettin
Gerek yok birseylere başlamaya
Basladiysan da kriter bu olmamali00 Yorumla
+1 yılKesinlikle ediyorsun. Herkes çok daha iyisini hakediyor. Herkes arayışa çıksın. En iyisini siz bulacaksınız inanıyorum. Başarılar 👏👏
03 Yorumla- +1 yıl
Senin zihniyetin bu muydu ya
- +1 yıl
Herkes her konuda dengini bulmak zorunda mı?
- +1 yıl
Sen de böyle bir arayışta değil misin? Sana ve bu posta bakınca görüyorum ki. Herkes dengini arıyor. Bulabilir mi orası nasip.
+1 yıl50 60 bine hangi arabaya biniyor? şu an o fiyata sadece uzaktan kumandalı araba veriyorlar
02 Yorumla- +1 yıl
Şu Tofaş mi ne öyle arabalari seviyorum diyordu
- +1 yıl
Minimum 3 kere perte çıkıp sonra yeniden hayata dönsürülmüş en yaşlı tofaşın fiyatı 70 bin TL
Gizli Üye(36-45)+1 yılAileniz ne kadar zengin bilmem ama sizi ve ailenizi parayla birlikte o bulunduğunuz yere gömerim.
Hiç sevmediğim şeyler bunlar.
Dilerseniz bir varlık kıyaslaması yapalım hı? ...10 Yorumla
+1 yılBenım de ailem varlıklı ama hıc paraya göre seçmedim insanları bu cok yanlış
10 Yorumla
+1 yılOyuzden derler davul bile dengi dengine diye yoksaki bu sıkıntılar hem yaşanır
10 Yorumla
+1 yılAbi düşünsene bu kızla aynı ortamda oturmak olgun sohbetler etmek resmen rezillik ya
10 YorumlaPara kazanılır da zeka için bu yaştan sonra yapılacak bir şey yok.
10 Yorumla
+1 yılDoğru senin toton ısıtmalı koltuk görmesi lazım yoksa cırcır olursun tofasda
10 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın.
Merak ettim senin araba kaç paralık?
00 Yorumla
+1 yılSenin ailen olmadan kendi başına aldığın neyin var?
00 Yorumla
+1 yılhaklısın çocuk attan inip eşeğe mi binsin...
00 Yorumlaİyi yapmışsın durumu yoksa nasıl pahalı araba alsın adamm onunda basina bela olmaktan kurtarmıştı
00 YorumlaVarlıklı olmak kezban olmaya engel değilmiş demekki
00 Yorumla
+1 yılSenin istediğin araba nasıl bişey yavrum söyle bakalım
00 YorumlaUnutma! Mal mülk, hayat geçici şeyler. Geçici şeyler için, kalıcı şeylerden olma ;)
00 Yorumla
+1 yılBilinçli insanlari kizdirmak için sorulmuş bir soru. 😁 Ama maddi denklik onemli bence de
00 Yorumla
+1 yılbazı insanların cidden 50 60 bin değeri yoktur ya bu soruyla kendini ifşa etmiş oldun
00 Yorumla
+1 yılİyisini maadiyata bakarak degerlendiriyosan zaten zengin birini bul sen boş ver.
00 Yorumla
+1 yılEvet sana layık değil o kişi daha değerli insanlara layık insanlar lazım ona. doğru karar verdiniz
00 Yorumla- Arabalar konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılİyi yapmışsın senin gibi kişiliği karakteri ucuz birinden kurtulmuş ne güzel
00 Yorumla
+1 yılDaha iyisini isteyebilirsin. Ama hak edip etmediğini bilemeyiz.
00 YorumlaBenim ailemin de bütçesi normaldan yüksek, ama bu raz ağır olur
00 Yorumlaen azından o ucuz arabanın bile değeri var ama senin.. 😂😂
00 Yorumla
+1 yılSizin gibi kızlar Allah ım inşallah evlilikte huzur bulamaz
00 Yorumla
+1 yıl50-60 bine araba mı kaldı saçmalama, el arabasıdır o.
00 Yorumla
+1 yılMadem öyle düşünüyorsun baştan niye şans verdin adama
00 Yorumla
+1 yılBenim araba 400 bin uygunsa senin için yazarsın 😂😂😂
00 YorumlaÇok iyi yapmışsın gerçekten. O ne öyle be adamım flört'ü ucuzmuş kurtulmuş.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFake post kasma sorusu. Adminlerde begenip uste getirmis. Ne zaman adam akilli sorulari begenicek bu adminler ya..
10 YorumlaArabalar konusunda 322 cevap paylaştı. madem durumun iyi o zaman dengini bulman senin için daha iyi
01 Yorumla- +1 yıl
Bende onu diyorum fakir olduğunu bilmiyordum başta
Allah büyük gün gelir devran öyle bir döner ki şaşar kalırsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi etmişsin böyle böyle kaybediyorsunuz
Benim de mesela bi lambo alıcak param var ama almıyorum. Arabasızım yani00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn doğru olanı yapmışsın bence. Zaten ileride sıkıntı olurdu maddiyat önemli peki sence hangi araba daha iyi olurdu?
00 Yorumla
+1 yılAilen varlıklıymış, doğrudan sen değil. Adam belki de kendi emeğiyle aldı arabasını. Tam tersi senin düşünce tarzın ucuza kaçmış.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZengin olunca kimin ne niyetle yaklaştığı anlayamıyorsun. Kendi dengini bul.
00 Yorumla- Devamını Gör (62)
Devamını Gör(107)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem