Bu linkteki Jawa marka motorla alt linkteki araba takas yapmak mantıklı mı sizce üstüne para mı vermeliyim vermeliysem ne kadar?

Bu motor benim şu arabayla takas etmek istiyorum…

Bu linkteki Jawa marka motorla alt linkteki araba takas yapmak mantıklı mı sizce üstüne para mı vermeliyim vermeliysem ne kadar?

Bu motor benim şu arabayla takas etmek istiyorum…

Motordan arabaya geçmek eşekten ata geçmek gibi bir şey. Kışın üşüme derdin olmaz kaza durumunda sakat kalma riskin azalır. Bagaj ve +3 yolcu taşıma imkanı doğar. Ama aracın bakımı vergisi benzini ve diğer tüm masrafları motorun kat kat üstünde bunuda hesaba katmanda fayda var.
Masraf aşırı olmaz çünkü alacağım arana 20 yaşından büyük sonra kaza evet riskli ama üstümde 20 bin değerinde ekipmanla geziyorum…En az hasarla atlatırım.. Yani durum bu…
Haklısın polianna
Cevap
4Cevap
merhaba
jawa döneminin popüler motorlarından birisi sizin ki laser modeli sanırım ortalama 50 bin etse üste bayağı vermen gerekecek
Style
Üst ne vermeyi düşünüyorsun
Sence?
Arabanın durumu nedir kardeşim
Kazasız belasız 100 bini çok az aşmış LPG yok
Motoru kontrol ettir sıkıntı çıkmasın aman dikkat Antifriz var mı peki?
Daha iletişim kuracağım Antifiriz kış olduğundan yoksa Bike kontrol ettiririm birde düşük km olduğundan iyi oldupununtahmin ediyorum
Ben conta triger motor VS gibi şeylerin dikkat edilmesi taraftariyim bu parcalar sıkıntı çıkarır bu kmde yüksek devirde kullanıldı ise
arabanın yerini tutmaz
Sizce motor ne kadar değerdedir tahminen? Sizin tahmin?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?